Nieee jutro biorę lavender pojutrze twoja oberzyne w czwartek spróbuje dopasowac olympia ble do owijek royal a w piątek royal'a 😉. A violet sobie poczeka na rozdziewczenie bo mi go szkoda pod siodlo wsadzac 😁 cudna bedą foty bedą 😉. Tylko muszę fotografa złapać 👀
Livia szkoda, że fotka mało wyraźna. Wolę was w bardziej zdecydowanych fioletach. chilli2 słodko w różu 😁, ale mi się podoba. Mam ostatnio jakąś słabość do tego koloru 🤔wirek:
Livia a dla mnie jakoś nijak, jeśli już jesteśmy przy "milkowych kolorach" to wolę Was w eskadronowym violecie 😉 gryglodor mi się ten kolor od zawsze podobał 😜 tylko zdejmuj nauszniki bo za cyrkowo.
Kaarina, niestety, na nielicznych fotkach udało się w ogóle uchwycić ten kolor, na większości fot dobrych, ostrych, wyszedł w słońcu niemal jak biały 🙂
kodusiowata, to są faktycznie podobne kolory, ale mnie bardziej podoba się właśnie Lilac - jest nieco ciemniejszy i mniej cukierkowy od Violeta 🙂
xxagaxx no ja niby też - ostatnio kupiłam lightblue w połowie marca, ale kurczę ostatnio był lavender w ogłoszeniach i jakoś tak... musiałam się nim zaopiekować 😀 Siss jedno z nielicznych zdjęć we mgle, które mi się podobają! W ogóle ładnie jej w greenie 😉