no to teraz mam mętlik w głowie , głosowo bakłażan wygrywa i mnie też się podobna , jednakże kojarzy mi się z sutanna księdzową 🤣 Mam jeszcze na myśli brązy ala nougat ale ciemniejszy + ciemno szara lamówka ...
Alice myślę że tak 🙂 chociaż nigdy tak nie zamawiałam od nich , ale słyszałam gdzieś że robią pod zamówienie.
korsik wydaje mi się że to samo , chociaż nie znam kolekcji starych i czapraki klasyczne to troche nie moja działka . Paskami tylko się różnią , może to kwestia produkcji.
chyba zachorowałam.. albo raczej się wyleczyłam. od długiego czasu ŻADNEJ szmaty, żadnej wymiany, no nic! I wręcz gotowa byłabym tu i teraz sprzedać część czapraków jako 'nadmiar' 🤔wirek:
Poprzez czytanie waszego wątku chyba na tą szmatocholiczną chorobę zachorowałam! 🤬 🤬 🤬 Kupiłam sobie kilka dni temu sój pierwszy czaprak.Choć nieorginalny, ale dla mine śliczny! Chyba kupię sobie przez was Violet'a!! 🤬
Almerkowa, uważaj, bo szmatoholizm jest bardzo zaraźliwy. 🙂 Ja jestem w stajni przodownikiem, chociaż mam tylko 6. Ostatnio koleżanki rozmawiając o mnie stwierdziły, że 'jak widzisz w stajni ładny czaprak, to znaczy, że to jej'. 😁 A wczoraj na facebooku prowadziłam ciekawą rozmowę z dziewczyną: błagała mnie, żebym powiedziała, skąd biorę czapraki. Jak jej powiedziałam, że ze sklepu, to zaczęła jęczeć, żebym powiedziała z jakiego. 🤔wirek: To taki problem wpisać w google 'sklep jeździecki' i sobie poszukać tych czapraków, co ja mam? 🤔 Oni chyba myślą, że ja je biorę z jakiegoś zakazanego źródła czy coś w tym guście. 😀iabeł:
[quote author=Lanka_Cathar link=topic=41891.msg991684#msg991684 date=1303853560] Mnie trochę razi fakt, że podkładka wyjeżdża za czaprak, ale poza tym ok. [/quote]
Każdy mattes wystaje poza czaprak, taka uroda.
Klami idzie się przyzwyczaić. Ale nie ma co się oszukiwać, vs lepsze 😉
Klami, w łezce wam super extra serio... mi się strasznie cottony vs nie podobają, pod niektórymi siodłami jak koc wyglądają takie wieeelkie są przy niektórych skokówkach.. a ja mam zjęcia nareszcie w łezce nightblue/moon dzięki kochanej noen , która nas wczoraj odwiedziła i popstrykała :kwiatek: jak będę miała chwilkę to coś wstawię 😀