Hehe przepyszny ten ES granatowy! 😜 Ja mam jakaś fobie herbową no po prostu lubie miec jakieś pierduty na czapraku nie wiem czemu ... ostatnio chciałam nawet zgrzeszyć i zrobić haft na łezce od Natt92 ale dałam spokój bo łezka za mała na wydziwianie 😉
[quote author=SrokateSzczęście link=topic=41891.msg973976#msg973976 date=1302636142] asds to mi mozesz dac jak masz za duzo 😁 [/quote]
Od nadiamru głowa nie boli...ale tak na powaznie licze pady teraz z samym kolorem navy...to bedzie ten peacock, olive, rosado oraz z scarlet red.....Co jak co ale 3 pady z tym samym kolorem to dosć dużo :P
xxagaxx
dostałąm zdjećia porównawcze tej Mki z padem VS full i wychodzi to samo wielkosciowo minus to wyprofilowanie z przodu. Jak to dobrze ze mam siodło VSD 😀
emuu, mieszkam 7 minut z agrofoodu, nawet kiedyś jeździłam, a żeby nie było całkiem OT, to przepięknie w tym chilli !! Kolor mi się strasznie podoba !! 😍
Hehe mały jest ten świat jak widać 😉 Ja zapadłam strasznie w miłość do lezek [?] jakoś tak zgrabnie mi koniu wygląda zdaje mi się ale narazie mam tylko dwie a nowa kolekcja średnio mi przypadła - oberżyna ciemna a fiolet piżamowy, royale jakieś takie pospolite...chyba muszę jeszcze do tego dojrzeć 😀 może znasz kogoś kto lubi robić zdjęcia i wpadłby do nas z wizytą?
Ładnie wygląda ! Nie sprzedawaj :P Ale ale tą grzywę masz szaloną jak przy wszystkich Twoich koniach - nawet mi Kapiszona tak opitoliłaś 😀 W dłuższej jej bardziej do pyska mówię Ci!
neon no niestety Ruda nwraziwa jest ;c wiec bez futerka ani rusz. 😉 Aga, tak wiem wiem, ale kobieta zmienna jest ;p a granatowe mam ochraniacze <ty wiesz ;p > a siodlo nie dopasowane bo samam wiesz,ze narazie bazuje na 'nie swoich' siodlach 😉 ale mam nadzieje ,ze juz niedlugo 😉 emu no ja tak lubie krotkie grzywki 😉 chociaz fakt, ze tym raziem obciecie rudej mi nie wyszlo 😁 ale odrasta ;p
noen, bardzo dobrze, że odzyskałam ten pad! Muszę jeszcze dorwać pasujące owijki i będzie szał ciał! xxagaxx, nie jest chyba najgorzej? 😉 natt92, bez szału...
xxagaxx, chodziło mi o to, że nie jest aż taaak bardzo oczojebna. :P
no własnie w realu nie, ale jak na zdjęciach patrze to mi strasznie lemona eskadrona przypomina 🙂 Tylko że lemon nie błyszczy się tak jak anky. Ale to już jest wszystko kwestia gustu :P
Ja chciałam tego zwykłego z napisem i konikiem, ale akurat ich nie przysłali, a w sumie ten też mi się bardzo podoba. To chyba mój ulubiony czaprak. 💘 Chyba sobie jeszcze kupię zielony i beżowy. 👀