sandru - śliiiicznie dziękujemy! :kwiatek: Naprawdę strasznie mi miło :-) Ukraść chyba nie będzie go trudno, bo on ma mnie ostatnio dość i stwierdził, że się ewakuuje i zaczął się przegryzać przez drzwi boksu 😁 Także myślę, że wystarczy, że podjedziesz przyczepą, a on się sam załaduje 😁
Caira - dziękuję śliiiiiiiiiiiiicznie! :kwiatek: :kwiatek: Też bałam się zaryzykować z tą milką, ale miłość do niciaków i Zairka, która wstawiła ogłoszenie sprawiły, że ten komplet znalazł się najpierw w moim aucie, a potem na koniu... i nie żałuję!
equi.dream - jej, dziękujemy! :kwiatek: Hihi, fotograf to Asia Zawada, forumowa cardanka, której będę broniła zębami, nogami, rękami i czym się da, bo ją kocham - i to nie za zdjęcia, choć za to też, bo jest genialna 😁 Ale planujemy odwiedziny u Was razem, więc na pewno chętnie pocyka i Tobie! :-) Czekamy tylko aż Elizka się wykuruje z Dylem i wpadamy, co Ty na to? :-) :-)
Altiria, to standard 😉 Ja w ogóle tych pasków nie przypinam, odcięłabym ale nie wiem czy kiedyś ich nie sprzedam 😁
Tylko jak nie zapinam, to mam 20 cm czapraka za siodłem. 🤔 Spróbuję jutro coś zdziałać, może w końcu go ułożę ładnie. 😁
zonk, zdecydowanie Schockemohle! uwielbiam czapraki z tej serii, mam granatowy i na gniadym wygląda obłędnie. Zastanawiam się właśnie nad tym, o którym piszesz, bo jego mam moja koleżanka i strasznie mi się podoba. 💘
Chodzi mi bardziej o kolor, szokmol mnie kusi od pewnego czasu, ale nigdzie nie widziałam jego zdjęcia tak w całości albo na koniu i nie wiem czy będzie do mojego pasował 🤔
zonk, jak mi szokmol do jutra wyschnie po praniu, to może mi w końcu ktoś zrobi w nim zdjęcia, bo czekam, czekam, a doczekać się nie mogę. 🤔 To jak na razie chyba mój ulubiony czaprak, jest bardzo ładnie wykonany i ślicznie leży. 💘
dla mnie es. ten kolor szokmola o którym mowa będzie wyglądał nijako. jest zdjęcie w szmatoholikach ciemnogniadego w impulsie nugat. sama zobacz jak to wygląda 😉
Darolga Kochana wielkie WOW, efekt jest fantastyczny, aż takiego sie nie spodziewałam 😲 Tym bardziej ciesze sie ze milka trafila do was, bo na Grocie było tylko ładnie 😁
Altiria, no ja też nie przypinam, najczęściej paski wędrują po prostu pod siodło 😉
darolga, super w Milce 💘
juliadna, ja już wstawiałam kiedyś taką fotkę, porównanie Anek Kiwi, Grass i Jade 😉
Burza, fakt - kurcze, nie obraziłabym się gdyby Yorki miały długość starych Anek. To wstyd trochę, że pad uj nie mieści się pod większość ujeżdżeniówek 😵
Zairka mi się z tego wszystkiego najbardziej Cream podoba 😉
I mi, i mi !! choć na zdjęciu wyszedł trochę za jasny, przynajmniej na moim monitorze. Pokaż koniecznie po przeróbce 😉
A Yorkowe pady może i maja ładne kolory, ale nic poza tym ;/
Es Irish + owije Anky pea
Jak nie cierpię wszelkich zieleni, tak to foto mi się podoba, ale nie wyobrażam sobie tego zestawu z czarnym sprzętem. Chyba czas zablokować r-v, bo zaczynają mi się podobać rzeczy, na które wcześniej nawet bym nie spojrzała 😵 Ale raczej nie na tyle, żeby kupić ufff 😁
s. revoltę czasem nalażałoby zablokować 😉 dla naszego bezpieczeństwa 😀 😁 😁 I zgadzam się z Tobą, z czarnym osprzetem byłoby tak jakoś dziwnie 😀 Choć ja mam zdjęcie Grubego w wersji DL:
z czarnym i jest ok. Zairka a jest już w ogóle wersja po przeróbce??