Ale Full Fullowi w eskadronie nierówny. Z moich obserwacji wynika, że najmniejsze są te z futrem i pojedyńczą regulacją, a największe bez futra z podwójną 🙂
zastanawiam się jeszcze nad jakimś stripem, jakie kolory polecicie na nią? nie widział ktoś na sprzedaż strip in dl ale full peacock-navy-white bez herbu, ostatnio dowiedziałam się że był jakiś czas temu u nas w ogłoszeniach 😵 👿
Czy Wasze łezki Eskadrona też mają takie krótkie te paski do przypięcia, czy to moja jest jakaś felerna? 🤔 Bo jak ją przypinam do przystuł (przystułów? 😀 ), to się z przodu tak kretyńsko odgina. I pod skokówką, i pod wszechstronnym. 🤔wirek:
nachrapnik dookoła: 68cm paski policzkowe od bez sprzączek: 18cm każdy pasek potyliczny bez sprzączek maksymalnie: 70cm pasek podgardlany razem z karabińczykiem 38cm
juliadna - dziękujemy! Zawsze dbam o to, by zdjęcia takie "pokazowe" były naprawdę full wypas - dlatego tak długo musieliście na nie czekać, bo mój ukochany fotograf Asia (forumowa cardana) nie miał ostatnio czasu, no i pogoda była kiepska. No i ślicznie dziękujemy! Słupek, fakt, jak starczy mi sił, to wezmę się zaraz za wymazywanie go :-) :kwiatek:
noen - też mi się wydaje, że drugie najlepsze :-) dzięki!
xxflygirlxx - śliiiicznie dziękujemy! Drugie i trzecie podoba mi się chyba najbardziej też! :-)
sei - :kwiatek:
cudna_11 - jeeeej, rety, dziękujemy pięknie! :kwiatek: :kwiatek: bardzo nam miło! :-)
Uwielbiam Koraba w niciakach. Wiem, że tym milkowym go trochę spedaliłam, ale on jest stworzony do takich cukierkowych czapraków chyba :-D w każdym razie mi też się strasznie podoba. To nasz pierwszy taki odważny kolor (no, poza niciakiem lemonem) i nie spodziewalam się, że będzie aż taki fajny efekt :-)
dragola, o w pupę! Ekstraaaaaa! Zobaczyłam najpierw na fbl i pierwsza myśl: o żesz ty! na re-voltę! 😀 Mega Cudownie, zarąbiście wygląda. 😍 😍 😍 ja i tak jestem wielką fanką Koraba i chciałam Ci go ukraść 😁 , ale to.. Bajka! 😍
[size=10pt]Chyba bardziej mi się podoba niż mój koń.. 😡 😡[/size]
edit: Nie, jednak nie. Myszka jest najpiękniejsza. 😀 💘