A ja w końcu dostałam fotki z niedzieli 😅 Excellent heban/ice na srokatej 😉 Wiem, że nie pasuje jej za bardzo, ale jak dla mnie sam w sobie ten czaprak jest obłędny 😍 Tylko nam się stojak wpakował w kadr 😫
Dynamiciak, jest slicznie, klasycznie, ladnie i bardzo elegancko. a czaprak sie nie zlewa tak bardzo, dobrze go widac o to sie nie martw 😉 naprawde klasa.
No to super, że się podoba :kwiatek: Od początku byłam przekonana, że będzie jej ślicznie, ale po tym, jak w stajni powiedziano mi, że się zlewa, straciłam tą pewność 😁
edit: A czy po wykadrowaniu/usunięciu tego stojaka nadawałoby się do szmato?
Wow, ale Klami ja widziałam twego zwierza w Dralonie z chocoship/pink i było ok. To ta Aqua taka mała?? I jak ją przerobisz na pół derkę to cię własnoręcznie okaleczę. Toć to lepiej kupić pół derkę niż tej krzywdę robić!!
Ohhh z tymi srokaczami to ja coś o tym wiem 😉. U nas ładnie wyglądała olympia bluze anky i lavender 😉. Natomiast taki np cotton coriander był jedna wielka masakra ;/
dzisiaj mi sie przyśniło, że srokacz może ładnie wyglądać w jakichś pinkach, nie pinkach albo właśnie coś liliowego.... Boże, zaczęłam nawet o tym śnić. 😲 poprostu przejmuje się tym, w co mam Lizke ubrać 😀
Wiem, że o gustach raczej się nie dyskutuje, ale dla mnie róż na srokaczu wygląda obrzydliwie. Srokacze niestety tylko w klasyce- brązy czernie od biedy beże i szarości.