Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

No, ale przynajmniej na nim kończy się tuż pod brzuchem, a większość koni w dralonach wygląda jak w sukienkach / strojach rycerskich.

Medziiik, nie dam. Cos wymyślę, może półderkę ??

Dynamiciak, sorry, drażliwa dzis jestem.

kujka..... niestety. :/  On jest niemal dwuosobowy.
wątek zamknięty
Klami - a po co przerabiać na pół derkę? toż lepiej XXL pół derkę kupić na ebay'u a nie calakowego dralona niszczyć 😉
wątek zamknięty
Klami spoko, każdy ma złe dni  😉

A ja w końcu dostałam fotki z niedzieli  😅 Excellent heban/ice na srokatej  😉 Wiem, że nie pasuje jej za bardzo, ale jak dla mnie sam w sobie ten czaprak jest obłędny  😍

Tylko nam się stojak wpakował w kadr  😫
wątek zamknięty
Dynamiciak - niby dla czego ma nie pasować? Jest w kolorze łat i wszystko gra 😉
wątek zamknięty
Chodziło mi bardziej o to, że się z tymi łatami zlewa  😉
wątek zamknięty
Dynamiciak, jest slicznie, klasycznie, ladnie i bardzo elegancko. a czaprak sie nie zlewa tak bardzo, dobrze go widac o to sie nie martw 😉 naprawde klasa.
wątek zamknięty
Dynamiciak - nie no jest w kolorze łat ale się nie zlewa 😉 właśnie tak powinno się ubierać łaciate konie moim zdaniem  🙂
wątek zamknięty
No to super, że się podoba  :kwiatek: Od początku byłam przekonana, że będzie jej ślicznie, ale po tym, jak w stajni powiedziano mi, że się zlewa, straciłam tą pewność  😁

edit: A czy po wykadrowaniu/usunięciu tego stojaka nadawałoby się do szmato?
wątek zamknięty
Dynamiciak, bardzo mi się podoba 🙂
wątek zamknięty
Dynamiciak - moim zdaniem by się nadawało tylko ten stojak i ew. ta beczka przeszkadzają 😉
wątek zamknięty
stojak to żaden problem, beczkę zostawię fachowcom  😎
wątek zamknięty
Burza dziękuję  :kwiatek:

Medziiik podeślę do wątku szmato, tam na pewno jakaś cudotwórczyni zlikwiduje te paskudztwa  😉
wątek zamknięty
Czaprak pasuje do was idealnie  😀
wątek zamknięty
Dramka dziękuję bardzo  :kwiatek:
wątek zamknięty
Dynamiciak, dla mnie poezja 😉
wątek zamknięty
Dynamiciak, nie żartuj! ten czaprak pasuje wam świetnie  😜
wątek zamknięty
Dynamiciak, super wam pasuje 🙂

Klami, w dralonie super - fakt, że przymały, ale trzymam kciuki żebyś zdobyła XXL 🙂

A u mnie do focenia idzie dziś Anthrazit, już jestem ciekawa jak będzie wyglądał 🙂
wątek zamknięty
Dynamiciak, podeślij mi większe zdjęcie na maila (w profilu mam) to postaram się coś dzisiaj zrobić. ale dopiero późnym wieczorem 😉
wątek zamknięty
Wow, ale Klami ja widziałam twego zwierza w Dralonie z chocoship/pink i było ok. To ta Aqua taka mała?? I jak ją przerobisz na pół derkę to cię własnoręcznie okaleczę. Toć to lepiej kupić pół derkę niż tej krzywdę robić!!
wątek zamknięty
niby dla czego ma nie pasować? Jest w kolorze łat i wszystko gra 😉

wymiękam 🤣 wy zawsze znajdziecie dobre wytłumaczenie dla nowego czapraka 😁 😂
wątek zamknięty
dramka jakość zmasakrowałaś ;-)

Better?
wątek zamknięty
ja mam na szybkiego teraz takie. najwyżej wieczorem jeszcze coś spróbuję zrobić 😉
wątek zamknięty
dynamiciak naprawde ładnie, a srokatym koniom ciężko cokolwiek dopasować, niestety  😤
wątek zamknięty
Ohhh z tymi srokaczami to ja coś o tym wiem 😉. U nas ładnie wyglądała olympia bluze anky i lavender 😉. Natomiast taki np cotton coriander był jedna wielka masakra ;/
wątek zamknięty
dzisiaj mi sie przyśniło, że srokacz może ładnie wyglądać w jakichś pinkach, nie pinkach albo właśnie coś liliowego.... Boże, zaczęłam nawet o tym śnić.  😲
poprostu przejmuje się tym, w co mam Lizke ubrać  😀

http://www.gnl.pl/czaprak-fair-play-diamond-p-5531.html?manufacturers_id=148
Co myślicie o tym ostatnim (lila chyba, czy jak to zwał)
wątek zamknięty
Wiem, że o gustach raczej się nie dyskutuje, ale dla mnie róż na srokaczu wygląda obrzydliwie.
Srokacze niestety tylko w klasyce- brązy czernie od biedy beże i szarości.
wątek zamknięty
już mnie głowa dosłownie boli, jestem poprostu bezradna, mam jeden cotton eskadrona, z kolekcji petrol coś tam, w sumie nie wygląda za dobrze...
wątek zamknięty
lizzy - moja koleżanaka kupiła na srokacza fuschie i jak zobacze jak wygląda to moge ci powiedziec ... sama jestem ciekawa  😉
wątek zamknięty
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/wyszukiwarka
zerknij dla srokaczy 🙂
jest tyyylu ładnych kolorów oprócz czarnego, brązowego, beżów i bieli.

Jak dla mnie granat, niebieski, fioletowy, ciemna zieleń bardzo dobrze wyglądają.

tu macie Fuchsia
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/24/108#i
wątek zamknięty
Kamita01 dziękuję  😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.