disco : przepięknie ! 😍 Nie wiedziałam, że ten lightblue az taki śliczny
OFFTOPIC: a moge sie spytać, czy to siodło nie jest dla Ciebie przymałe ? 😁 No chyba, że jestes drobniutka, bo ja swojego sadła tam bym nie zmieściła raczej 😀
dzięki dziewczyny :kwiatek: :kwiatek: aż miło coś wrzucać 😁
z tego co widzę po zdjęciach, to lightblue jest niemal wierną kopią aquy, bardzo podobny przygaszony błękit. ale derka też fajna co 😎?
equi.dream chyba się starzeję, bo zauważyłam, ze powoli zwracam się coraz bardziej w stronę spokojnych, tradycyjnych kolorów 🤔 a petrol udał się tam, gdzie wszystkie czapraczki szukają nowego kochającego domu 😉
noen przecież nie jeździłabym w za małym siodle 😉 mam niestety skromną dupinę
disco ja chyba też 😁 i właśnie dlatego ( mimo, że Wam pięknie) jakoś się ie mogę przekonać, u mnie takim jaskrawym odpałem był green. A że Twój zwierz jest ze wszystkich modeli sprawdzający się bezapelacyjnie najlepiej i wzdycham nocami do niektórych zdjęć jakoś mi te pitu pitu błękity nie podchodzą. Co nie zmienia faktu, że co na konia nie wrzucisz robi szał
Sierra, dzieki, bo ja jestem fotograficzny prymityw :P
Burza, musialam mu pokazac zajaranego ogiera zeby tak zapozowal! on jest zawsze malo zainteresowany wszystkim wiec ciezko uchwycic jego bardziej fotogeniczna mine 😉
robiłyście kiedyś zamówienie w sklepie horseplay? jak wrażenia odnośnie kontaktu, obsługi, realizacji? jest normalnie możliwość odbioru osobistego w warszawie, jeśli zamówienie złoży się przez internet?