Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

Dlaczego nie? Jak dla mnie pasują bardzo fajnie  🙂
wątek zamknięty
a ja się wyłamię... walnut sam w sobie nie za specjalny i na edku też bezszał. jak dla mnie straaasznie nuuudno i nijako  😡
ostatnie zdjęcie które jest wstawione (polopad coriander i owijki?) super wygląda.
wątek zamknięty
Mam prośbę czy mógłby ktoś napisać mi wszystkie nazwy derek eskadron jakie mam na zdjęciu bo nie wiem .
wątek zamknięty
Dlaczego nie? Jak dla mnie pasują bardzo fajnie  🙂

No weź porównaj owije ze zdjęcia Burzy do tego polopadu. Jak dla mnie polopad jest zdecydowanie cieplejszy.

sei ale mi w sumie o to chodziło. Żeby było tak spokojnie bez szału, po prostu ładnie. Mamy same jakieś "oczodajne" kolorowe komplety. A taki spokój też się przyda.
wątek zamknięty
etosha napisze to prawdopodobnie w imieniu wszystkich z tego wątku :  to się sama łaskawie dowiedz

Aga   mi się komplet podoba  😉

wątek zamknięty
etosha nie wiesz co kupujesz?

edit: No ok, pomogę ci skoro rzeczywiście nie masz pojęcia o swoich derkach.
Górny rząd, od lewej: negro/coriander/wine, flax/beluga, navy/summergreen
Dolny rząd, od lewej: petrol/turkis/creme, bloom, maritim
Mam nadzieję że mam rację  😉
wątek zamknięty

etosha - to po co Ty kupujesz coś co nawet nie wiesz z jakiej kolekcji pochodzi  🤔
wątek zamknięty
xxagaxx ja też nie byłam przekonana do tego padu, ale mój koń ma specyficzny kolor futra, więc pasuje o dziwo 🙂
misia najzwyklejsze szare escapade  🙂
Cierp1enie  :kwiatek:
wątek zamknięty
Bo w sumie etosha mogłaby sobie sprawdzić w szmatoholikach, albo na google, ale po co  😁

insanity, dziewczynka, na Poli szał! Cudnie to wygląda 🙂

xxagaxx, fajnie, taki spokojny komplecik 🙂 Na bardziej eleganckie okazje 🙂
wątek zamknięty
Gdzie dostane euro-star stripe-in vs pony?  :kwiatek:
wątek zamknięty
w Gidranie?
wątek zamknięty
insanity ślicznie! tak klasycznie ale nie nudno

A ja się wreszcie kiedyś dorobiłam kompletu. W sumie to nie kompletu bo owijki nie pasują ale w moim przypadku czaprak + derka z jednej kolekcji to i tak szał...

i jak to zostawić beże i brązy w spokoju...
wątek zamknięty
w Gidranie?

W Gildran niestety ujeżdzeniowy, oglądałam i się zastanawiałam czy bedzie pasował pod moja skokówke.
wątek zamknięty
Ramires - brawo za 1 komplet ( tylko ciężko na pierwszym pozostać  😁 ) na 1 wyglądacie super
2 trochę zamglone, ale to pewnie efekt hali
wątek zamknięty
Ktoś posiada ten sportive?
wątek zamknięty
etosha - to po co Ty kupujesz coś co nawet nie wiesz z jakiej kolekcji pochodzi  🤔

ja wiem, że na forum etosha wprowadza wiele kontrowersji, ale być może kupiła je po prostu - bo jej się podobały, nie z powodu kolekcji z jakiej pochodzą? to taki nawet bardziej logiczny powód zakupu. według mnie.  😁

wątek zamknięty

a to jest jakiś obowiązek? kupować szmaty i znać kolekcję?  🤔  🙄 ja nie znam kolekcji i mam je szczerze głęboko. I co? Will you spank me?
Etosha nie bądź leń i sama sobie sprawdź.
wątek zamknięty
ja wiem, że na forum etosha wprowadza wiele kontrowersji, ale być może kupiła je po prostu - bo jej się podobały

Ja myślę, że dostała bez okazji 😁
off top. 🙂
wątek zamknięty
"etosha - to po co Ty kupujesz coś co nawet nie wiesz z jakiej kolekcji pochodzi"

Litości  😵 może odrobine mniej próżności  🙄
wątek zamknięty
Ja myślę, że dostała bez okazji 😁
off top. 🙂

A co to powinno kogo obchodzić czy ktoś coś dostaje, kupuje, czy wydaje całą pensje na szmaty, czy kogoś na coś stać czy nie  🤔wirek:
Każdy kupuje to co chce i płaci za to ile chce i nikt nie powinien nikogo z tego rozliczać  🤬 czy np. komentować to że ktoś coś dostał a nie sam zarobił na to.

wątek zamknięty
Ada jak widać nie znasz sytuacji bo nie skumałaś o co szło 😉

A ja was dziewczyny to kurde zlinczować powinnam  😁 😁 Zobaczyłam te czapraki HV Polo i mam odlot 😀😀

Prawie jak ES Light Cord co miała Sierra
wątek zamknięty
Dramka ja mam takiego spotive'a tylko DL - typowy czaprak, który ciuram regularnie i cholernik niezniszczalny
wątek zamknięty
a ja zgłupiałam... miałam brać na początku w brązie TEN czaprak. ale uznałam że taki jakiś sobie. i że wezmę ten z nowej kolekcji. tylko znalazłam foto na ebayu inne (przez age!  :rozga🙂 i na nim mi się bardzo podoba:
[img]http://i.ebayimg.com/22/!CCMbOg!Bmk~$(KGrHqJ,!l4Ez+vdEoP!BNK,TOdLQQ~~_12.JPG[/img]
to jest straszne  😵
wątek zamknięty
A ja co mam zrobić?  🙁 Kupić ten sportive?  :kwiatek:

Te czapraki HV według mnie mają troche za dużo..
wątek zamknięty
Ada jak widać nie znasz sytuacji bo nie skumałaś o co szło 😉

Dobra nie śledze wątku więc skoro twierdzisz że to ma jakieś drugie dno to... no nich sobie ma.

Ale generalnie dziwne jest to że w zasadzie niektórzy uważają że posiadając derki Eskadrona ktoś jest zobligowany wiedzieć z jakiej są kolekcji  🤔wirek:
Dobra, mogła poszukać sama, racja ale wiedzieć nie musi 😉

sei, ten brąz jest śliczny, już go widzę na kasztanie  😜
wątek zamknięty
Ada, mnie to kompletnie nie interesuje, skąd, kto, co ma 😉 Poczytaj trochę 🙂
wątek zamknięty
oglądając nowe kolkcje HV i ES, mam nadzieję, że nie doczekamy nigdy momentu, że Eskadron zapragnie mieć na czaprakach logo
wątek zamknięty
Czy możemy sie teraz skupić na mnie i na moim dylemacie?
wątek zamknięty
oglądając nowe kolkcje HV i ES, mam nadzieję, że nie doczekamy nigdy momentu, że Eskadron zapragnie mieć na czaprakach logo

Niestety na niektórych czaprakach Eskadron już ma logo.

xxagaxx, pisałaś w sprawie ES Light Cord Sierrowego do tego sklepu, do którego kiedyś podawałam Ci link?
wątek zamknięty
croopie, a czytać czytam coś zawsze, obecnie "Raj tuż za rogiem" 😉

Dramka, ja bym nie brała czapraka DL pod skokówkę 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.