a ja się wyłamię... walnut sam w sobie nie za specjalny i na edku też bezszał. jak dla mnie straaasznie nuuudno i nijako 😡 ostatnie zdjęcie które jest wstawione (polopad coriander i owijki?) super wygląda.
No weź porównaj owije ze zdjęcia Burzy do tego polopadu. Jak dla mnie polopad jest zdecydowanie cieplejszy.
sei ale mi w sumie o to chodziło. Żeby było tak spokojnie bez szału, po prostu ładnie. Mamy same jakieś "oczodajne" kolorowe komplety. A taki spokój też się przyda.
edit: No ok, pomogę ci skoro rzeczywiście nie masz pojęcia o swoich derkach. Górny rząd, od lewej: negro/coriander/wine, flax/beluga, navy/summergreen Dolny rząd, od lewej: petrol/turkis/creme, bloom, maritim Mam nadzieję że mam rację 😉
xxagaxx ja też nie byłam przekonana do tego padu, ale mój koń ma specyficzny kolor futra, więc pasuje o dziwo 🙂 misia najzwyklejsze szare escapade 🙂 Cierp1enie :kwiatek:
A ja się wreszcie kiedyś dorobiłam kompletu. W sumie to nie kompletu bo owijki nie pasują ale w moim przypadku czaprak + derka z jednej kolekcji to i tak szał...
etosha - to po co Ty kupujesz coś co nawet nie wiesz z jakiej kolekcji pochodzi 🤔
ja wiem, że na forum etosha wprowadza wiele kontrowersji, ale być może kupiła je po prostu - bo jej się podobały, nie z powodu kolekcji z jakiej pochodzą? to taki nawet bardziej logiczny powód zakupu. według mnie. 😁
etosha - to po co Ty kupujesz coś co nawet nie wiesz z jakiej kolekcji pochodzi 🤔
a to jest jakiś obowiązek? kupować szmaty i znać kolekcję? 🤔 🙄 ja nie znam kolekcji i mam je szczerze głęboko. I co? Will you spank me? Etosha nie bądź leń i sama sobie sprawdź.
A co to powinno kogo obchodzić czy ktoś coś dostaje, kupuje, czy wydaje całą pensje na szmaty, czy kogoś na coś stać czy nie 🤔wirek: Każdy kupuje to co chce i płaci za to ile chce i nikt nie powinien nikogo z tego rozliczać 🤬 czy np. komentować to że ktoś coś dostał a nie sam zarobił na to.
a ja zgłupiałam... miałam brać na początku w brązie TEN czaprak. ale uznałam że taki jakiś sobie. i że wezmę ten z nowej kolekcji. tylko znalazłam foto na ebayu inne (przez age! :rozga🙂 i na nim mi się bardzo podoba: [img]http://i.ebayimg.com/22/!CCMbOg!Bmk~$(KGrHqJ,!l4Ez+vdEoP!BNK,TOdLQQ~~_12.JPG[/img] to jest straszne 😵
Ada jak widać nie znasz sytuacji bo nie skumałaś o co szło 😉
Dobra nie śledze wątku więc skoro twierdzisz że to ma jakieś drugie dno to... no nich sobie ma.
Ale generalnie dziwne jest to że w zasadzie niektórzy uważają że posiadając derki Eskadrona ktoś jest zobligowany wiedzieć z jakiej są kolekcji 🤔wirek: Dobra, mogła poszukać sama, racja ale wiedzieć nie musi 😉
sei, ten brąz jest śliczny, już go widzę na kasztanie 😜