Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

To już mogli stringi włożyć temu koniowi na głowę, różnica była by chyba nie wielka.
wątek zamknięty
mam  niestety tylko kiepskie zdjęcie jakości halowej ale podziele się moją aktualną miłością  😍  🏇
es cross in basalt/scarlet red
wątek zamknięty
Precelek japier papier dla mnie przepiekny jest ten kolor  😍 . Tylko ich cena mnie trochę odrzuca ;/
wątek zamknięty
No i mamy 200 stron na koncie  😀
wątek zamknięty
Precelek, super 🙂

Caira, no i słusznie, w letniej siersci będzie lepiej 😉
wątek zamknięty
korsik, a skąd to zdjęcie?
wątek zamknięty
Pewnie z e-bay'a  😉
wątek zamknięty
Dynamiciak nie ciesz się to świadczy o poziomie naszego szmatoholizmu  😁
wątek zamknięty
SrokateSzczęście rzeczywiście, mogłam zamiast tego napisać długie filozoficzne rozmyślanie na temat wydawania kasy na kolejny niepotrzebny czaprak  😁
A teraz na poważnie, ciekawe do ilu stron dojdziemy w tym roku  😀 
wątek zamknięty
PPP - Pola Polo Pony 🤣

wątek zamknięty
insanity przebosko  😍 😍
wątek zamknięty
Jest to najpiękniejszy czaprak jaki w życiu widziałam  😲 . Niby taki zwykły a tu BUM - C.U.D.O  💘
wątek zamknięty
insanity uroczo  🙂 🙂  😍 Tej Polce to we wszystkim cudownie...
wątek zamknięty
super!  😜 naprawdę stylowo i klasowo!
ale rozmiar czapraka jest full nie pony?  🤣 bardzo fajnie wygląda pod siodłem 🙂

moje upatrzone sztuki:

czaję się na nie już pół roku. z resztą ich temat poruszany był w KRM wcześniej 😉 tylko nie wiedziałam nawet że klawunde je ma  😵 a polskie ceny gorsze od esów...
wątek zamknięty
dzięki dziewczyny. Nie spodziewałam się, że będzie AŻ TAKI szał na Poli 😍

sei oczywiście full, ale musisz brać poprawkę na to, że moje siodło to 18, ale i tak uważam, że wygląda dobrze 🙂

Z tych wrzuconych przez ciebie ten brązowy to będzie absolutny szał na Rudym 🙂
wątek zamknięty
Z tych wrzuconych przez ciebie ten brązowy to będzie absolutny szał na Rudym 🙂

Czy ja wiem czy tylko brąz, ten granat też niczego sobie...  😎

edit: poprawka
wątek zamknięty
Livia, SrokateSzczescie  :kwiatek:

gdzie w PL można kupić HV POLO?
wątek zamknięty
naprawdę na poli bardzo fajnie 🙂 jest to jeden z jej najlepszych kompletów bez dwóch zdań! nie licząc tych różowych. ale ja z kolei różu ogólnie nie lubię 😉

to spod mojego siodła będzie więcej wystawać ale czuję że to i tak nie będzie taki koc jak es 😉

te dwa granaty są z zimowej kolekcji, a ten brąz z obecnej. jest to pierwszy brąz od dawna, który naprawdę mi się podoba (przynajmniej na zdjęciu).
zobaczymy czy uda mi się je kupić. dwa pierwsze na ebayu są w licytacji. a ja się piszę na zamówienie po 1 marca.

Precelek, horse-trade, jeden sklep w wawie ale zapomniałam nazwy  😡 i prawdopodobnie gnl może ściągnąć. czekam na odpowiedź od nich potwierdzającą i info jakie koszta.
wątek zamknięty
Moje grube w walnucie i owijach coriander.

wątek zamknięty
Aga pasują wręcz  idealnie  😲    😀
wątek zamknięty
Ja dziś zrobiłam cała kolekcje eskadona dralon check/ nie ma  tu treningowych/.
Tylko nie pamiętam nazw.
wątek zamknięty
Precelek super scarlet wyglada. Co masz za owije do kompletu?
wątek zamknięty
Aga pasują wręcz  idealnie  😲    😀

nnoo ja byłam aż pod wrażeniem. Jak od kompletu wyglądają 😀😀

Precelek fajnie wyglądacie 😉 Ja jakoś do czerwieni nie mogę się przekonać. Miałam ten pad też z szarymi owijkami i tak jakoś.. nie mogłam się przemóc 😉
wątek zamknięty
Precelek - do pyska wam  💘

xxagaxx - wow, nie spodziewałam się, że ten kolor tak super wygląda na koniu  😜

insanity - totalny obłęd  😵  😍 😍
wątek zamknięty
Aga i wyobraź sobie jak te owijki mają pasować do takiego ciepłego, piaskowego coriandera, jak pasują idealnie do zimnego walnuta  😵

A co do Edzia to super komplet na zimę  😀 😀
wątek zamknięty
Aga pierwsze co pomyślałam to " o pewnie znalazła owijki walnut do kompletu "  , bardzo fajne wygląda  😉
wątek zamknięty
dzięki dziewczyny 😉 Taki spokojny, ładny komplet wyszedł 😀

Ale nie wiem jak one kurde do Coriandera mogą pasowac ;/;/ Toć już bardziej do moo... To taki zimny, szaro-piaskowy? kolor tych owijek. Akurat do tego polopadu. Do impulsa to już nie wiem czy by się nadawały...
wątek zamknięty
etosha - no super super, pochwal się całą swoją obecną kolekcją derek i czapraków
wątek zamknięty
Tu: (zdjęcie Burzy, mam nadzieję że się nie obrazi  :kwiatek🙂

widać że odcień owijek jest zimniejszy od brillanta ale jakoś to po oczach nie razi  😉
wątek zamknięty
kodusiowata no tu widać ze pasują 😉 Ale jakoś z polopadem chyba nie byłoby tak już ok:

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.