Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

co ja bym oddała za tego dralona navy  🙇
wątek zamknięty
już się nie mogę doczekać kiedy razem z moim cudem będziemy razem 🙂 szkoda tylko że pogoda nie pozwala na wyjazd w teren ani pracę na zewnątrz. a do tego mi potrzebny  🙁 może jednak spadnie jeszcze śnieg w tym roku? albo przynajmniej lód puści...

geronimo, ale to są treningówki 😉

arivle, ty tam masz chyba koneksje dobre haha. jak nie będą mieli esa to może na hv polo się skuszę wreszcie. tylko oni mają coby i fulle... duża różnica jest między nimi? jakich używają ludzie od ciebie ze stajni?

wątek zamknięty
ach szkoda, miałam na niego chrapkę  👀
wątek zamknięty
niestety, ale treningówki eskadrona są kompletnie niestabilne 🙁 podskakują, przekręcają się, generalnie bardzo chcą być peleryną ala Superman. Myślę nad jakimiś obciążnikami albo pasami między nogi.

chili2 reitstiefel-kandel 🙂?
wątek zamknięty
disco a ja się z Tobą nie zgodzę, ja kocham miłością wielką treningówki, i grzeją w nóżki jak potrzeba i jak sie je dobrze przymocuje - ogonek i pod tybinki to sie nie ruszają - przynajmniej ja tak mam🙂
wątek zamknięty
tfuu nie ten watek  🤣
wątek zamknięty
Sei, bo widzisz, właścicielka sklepu jest moją trenerką, i wiem że praktycznie wszystko może się jej udać ściągnąć albo wyszperać gdzieś w magazynach  😁 Niestety różnie może być z czasem dostawy, bo jak ma coś u siebie na magazynie, to wysyła od razu, natomiast jak gdzieś dalej to jest zależna od wysyłki tam.
A czy jest duża różnica między M i L w HVpolo to nie mam pojęcia, jak chcesz mogę dzisiaj poszperać w siodlarni i ew. przymierzyć jeśli znajdą się obie gdzieś obie opcje.
wątek zamknięty
byłoby super gdyby chciało ci się poszperać 🙂
wątek zamknięty
podłączam się, też mnie kusi ten pad z herbem. One są tylko takie piaskowe ?
wątek zamknięty
nie tylko. na pewno sa jeszcze granatowe 😉
wątek zamknięty
a jest tam jakieś zdjęcie ? Bo ślepa jestem 😀
wątek zamknięty
nie. zdjęcie jest tylko piaskowego. oczy masz sprawne 😉
wątek zamknięty
sei niedziela może być  😉
wątek zamknięty
Czy do petrola pasują jeszcze jakies owijki oprócz eskadrona ?
wątek zamknięty
sei, ja się skusiłam na lavendera - oczywiście 😀 Powstrzymałam się przed innymi kolorami 😉 ale fakt że łezki mi przypadły do gustu, fajnie na moim wyglądają 🙂
wątek zamknięty
A ma któraś z Was czaprak USG ?
taki : http://sprzetjezdziecki.com/pl,product,893097,usg,czaprak,bawelniany.html
Jakie macie zdanie? Bo nie chce kupić kolejnego szajsu...  😵
wątek zamknięty
nie lepiej eskadrona ?
wątek zamknięty
Naciau eskadron szału nie robi jak chodzi o jakość 😉
wątek zamknięty
poza tym nie popadajmy w skrajnosci. Istnieją tez inne firmy niz Eskadron i ES
wątek zamknięty
poza tym nie popadajmy w skrajnosci. Istnieją tez inne firmy niz Eskadron i ES

taaa, jest jeszcze Anky 😀
wątek zamknięty
No cottony napewno szału nie robią  😉
wątek zamknięty
Ale Anky tez ostatnio coś gorzej, ja zdecydowanie wolę te starsze pady 🙂
Co do cottonów, jestem w fazie testów, na razie mi się podobają ale jeszcze nie prałam  😀iabeł:
wątek zamknięty
sei, granat!
wątek zamknięty
a w niedzielę będzie sesja zdjęciowa 😀😀 biorę aparat i 3 szmatki do obfocenia 😀😀
wątek zamknięty
sei, granat!

też tak uważam. ale jest nie do dostania już. to będzie pierwsza szmata na którą zamierzam polować!  🏇
wątek zamknięty
No tak ale inne granaty też będą szałowe 🙂
wątek zamknięty
miejmy nadzieje. lubie granaty  💘
wątek zamknięty
udało mi sie zgarnąć przedostatnie owijki violet z equishopu
wiec jakby ktos szukal to jest jeszcze 1 komplet w cenie 80zł 🏇
wątek zamknięty
Eskadron z tego co czytam furory jakością nie robi. Zresztą widzi się zdjęcia cottonów, briliantów po praniu i można kupić coś tańszego, a lepszej jakości.
Czyli nikt nie posiada takiego lub innego czapraka USG?  🙁
wątek zamknięty
ja mam jeden usg, po kilkunastu praniach wyglada lepiej niż cottony i brillanty
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.