już się nie mogę doczekać kiedy razem z moim cudem będziemy razem 🙂 szkoda tylko że pogoda nie pozwala na wyjazd w teren ani pracę na zewnątrz. a do tego mi potrzebny 🙁 może jednak spadnie jeszcze śnieg w tym roku? albo przynajmniej lód puści...
geronimo, ale to są treningówki 😉
arivle, ty tam masz chyba koneksje dobre haha. jak nie będą mieli esa to może na hv polo się skuszę wreszcie. tylko oni mają coby i fulle... duża różnica jest między nimi? jakich używają ludzie od ciebie ze stajni?
niestety, ale treningówki eskadrona są kompletnie niestabilne 🙁 podskakują, przekręcają się, generalnie bardzo chcą być peleryną ala Superman. Myślę nad jakimiś obciążnikami albo pasami między nogi.
disco a ja się z Tobą nie zgodzę, ja kocham miłością wielką treningówki, i grzeją w nóżki jak potrzeba i jak sie je dobrze przymocuje - ogonek i pod tybinki to sie nie ruszają - przynajmniej ja tak mam🙂
Sei, bo widzisz, właścicielka sklepu jest moją trenerką, i wiem że praktycznie wszystko może się jej udać ściągnąć albo wyszperać gdzieś w magazynach 😁 Niestety różnie może być z czasem dostawy, bo jak ma coś u siebie na magazynie, to wysyła od razu, natomiast jak gdzieś dalej to jest zależna od wysyłki tam. A czy jest duża różnica między M i L w HVpolo to nie mam pojęcia, jak chcesz mogę dzisiaj poszperać w siodlarni i ew. przymierzyć jeśli znajdą się obie gdzieś obie opcje.
sei, ja się skusiłam na lavendera - oczywiście 😀 Powstrzymałam się przed innymi kolorami 😉 ale fakt że łezki mi przypadły do gustu, fajnie na moim wyglądają 🙂
Ale Anky tez ostatnio coś gorzej, ja zdecydowanie wolę te starsze pady 🙂 Co do cottonów, jestem w fazie testów, na razie mi się podobają ale jeszcze nie prałam 😀iabeł:
Eskadron z tego co czytam furory jakością nie robi. Zresztą widzi się zdjęcia cottonów, briliantów po praniu i można kupić coś tańszego, a lepszej jakości. Czyli nikt nie posiada takiego lub innego czapraka USG? 🙁