no to jako że mam chwile pokaże moje ostatnie łowy, co prawda części już u mnie nawet nie ma bo poszła do nowych właścicielek ale zdjęcia jeszcze zdążyłam przed tym zrobić.

dera chilli i impuls navy ( eh z ciężkim sercem się z impulsem rozstawałam, dera też już zmieniła właścicielkę 🙂

moje nowe dzieci aqua/brown, marine/summergreen i olive/lemon ( po jednej dodatkowej sztuce z marine leci do sei, i olive do Medziiik 🙂
jeszcze do kompletu jest beluga flax, ale w sumie nie wiem czemu na zdjęciu nie ma.

polarki dla których szukam nowego domu - beluga, castor i romby z beluga/flax ( zdjęcie nie do końca oddaje kolor ale to przez folie - nie chciałam wyjmować bo są oryginalnie zapakowane i folia jest zgrzana)

ripstopy corriander ( grubszy leci do quanty a cienszy chyba zostanie ze mną🙂

i takie coś wymyśliłam sobie na suszenie rudego - nazywa się clima balance - miałyście z taką derą wczesniej do czynienia? niby jakiś ma system chłodzenia że odprowadza ciepło przy tym nie wychładzając, i w sumie czy macie pomysł co to za kolekcja kolorystyczna może być? albo po prostu taki kolor sobie wymyslili tylko dla tej derki? 🤔