Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

Magdzior też miałam chrapkę na niego, ale niestety po szukaniu 2 tyg dałam sobie spokój 😉 Powodzenia, mam nadzieje, że upolujesz w końcu 😉
Medziik rzeczywiście 😀 zaraz podpytam Precelka co to. Miałam dzisiaj debiut ice'a i stał się moim tap pad  😍
wątek zamknięty
[quote author=sei link=topic=41891.msg840259#msg840259 date=1294272430]
i zairka mnie dodatkowo gnębi bo blacka wyrzuciła na sprzedaż  😵

sei - też się nad nim zastanawiałam  😵

[quote author=Zairka link=topic=41891.msg840570#msg84 😂1294315992]
sei spokojnie balck jest zarezerwowany 😉 a jak Olek jednak nie wezmie to idzie do equi..jestes uratowana 💃
[/quote]

No i olek wzięła, wybaczcie dziewczęta   🏇
[/quote]
całe szczęście że wzięłaś 😉 bo naprawdę by mnie gnębił  😂
olciiik Mi się tam podoba uwielbiam gniade w brązie  kocham
mnie też 🙂

edit:
nadal słabe ale lepiej oddające kolor derki. jakby kto chciał to tu już widać że koń rudy i derka zielono-granatowa. oraz czaprak grey. swoją drogą jak mój koń tą derkę pierwszy raz zobaczył to chodził po ścianach. a jak idę w niej stępować to inne konie rozbiegają się po całej hali
wątek zamknięty
Świetnie rudy w tym wszystkim wygląda 😉
a zrobiłabyś dla mnie fotkę porównawczą grey z navy-green i z maritim? Byłabym wdzięczna :kwiatek:
wątek zamknięty
piękna ta derka z navy green chyba muszę ją kupic xd ktoś sie orientuje czy minerwa ją ma?
wątek zamknięty
sei piękna ta pasiasta derka  😜
wątek zamknięty
Geromino - Z tego co wiem to minerwa raczej się w Eskadrony nie pcha, ma kilka rzeczy ale nie jest to na taką skalę jak w okserze czy equishopie. Generalnie u niej możesz pytać o wszystkie rzeczy z ES-a  🙂
wątek zamknięty
geronimo, minerwa eskadrona ma przede wszystkim na zamówienie. ja zaopatruję się tylko u niej 😉

kodusiowata, fotę porównawczą mogę zrobić ale najwcześniej w niedzielę kiedy przywioze czaprak do prania czy coś 😉 a tak na oko to jest jaśniejszy. cieplejszy. bardziej srebrny. mnie się dużo bardziej podoba 😉
wątek zamknięty
sei, super ta derka 🙂 I jak widząc tą konie chodziły po ścianach, to co by powiedziały na tą Niciakową 😀
wątek zamknięty
geronimo - Minerwa nie ma tych derek niestety ale ja by ew. znalazła to ma mi dać znać 😉

edit:

Ha mam nowe owijki GELB ale chyba są w rozmiarze pony/cob bo opakowanie najmniejsze ze wszystkich jakie mam .. ale cóż darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda  😁
wątek zamknięty
ale twoja kobylka drobniutka to w pony ja wcisniesz  😁

w czym rudemu lepiej? i czy w tej łezce pomarańczowej ok?
wątek zamknięty
sei - dla mnie pierwszy es i ostatni cotton wyglądają bosko  😍

A co do mojej kobyły to wcisnąć ją pewnie wcisnę ale większego  😵
wątek zamknięty
Sei, bierz łezkę jak ci się podoba, albo tego granatowego eurostara  😜

Może stanę się szczęśliwą posiadaczka duble fleece z kolekcji schocko-petrol jeśli nikt mi jej nie zgarnie przed wyprzedażą  😁
wątek zamknięty
1 szał, 3 pieknie, 2 totalny bezszał 😀iabeł:
wątek zamknięty
dzięki dziewczyny  :kwiatek: pomogłyście BARDZO!!!
tego granatowego esa już chyba nigdzie nie dostanę  😕 a ten pomarańczowy podoba mi się ale bez szału właśnie. więc nie będę się na niego żyłować. w tym wypadku chyba się skuszę na tą łezkę  😀iabeł: tylko też zależy od ceny... 140 zł za cottona nie dam. nawet za exclusive  😵
wątek zamknięty
sei pierwszy obłęd w ciapki, ale moje zdanie znasz 🙂
wątek zamknięty
1 szał, 3 pieknie, 2 totalny bezszał 😀iabeł:

popieram!
wątek zamknięty
Jak dla mnie ta łezka super wygląda, ale ja to ogólnie mam ostatnio fazę na łezki 😉
wątek zamknięty
Ach dziękuje dziewczyny  :kwiatek: Medziiik - widze, że mamy podobne gusty  😂 to daj mi znac jak minerwa lub ty coś znadziecie, ja chętna na tą dere już od dawna jestem xd
wątek zamknięty
Geronimoo - w jakimś sklepie jeszcze jest 😉 wpisz w google derka eskadron doble flec i ci wyskoczy pare stron gdzie jeszcze jest bo ja już nie pamiętam dokładnie, ale mojego rozmiaru niestety nie ma ..
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Naciau to nie ten 🙂 to jest superiour
wątek zamknięty
[ciach]

tutaj jest watek ogłoszeniowy: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,9301.0.html
wątek zamknięty
ale podobny  😀
wątek zamknięty
Naciau wiesz, prawie robi wielką różnicę  😁 wierzymy z sei, że znajdziemy tego jedynego, w dodatku w dwóch egzemplarzach 🙂
wątek zamknięty
Laski, a horsecare.pl? Piszcie maila, może jeszcze mają. 😉
wątek zamknięty
robi różnicę 😉 superieur jest bardzo ładny. ale mam już taki black/scarlet. poza tym w exquisite bardzo podoba mi się herb (baaardzo je lubię) który dodaje uroku i oryginalności. mam nadzieję, że upolujemy te esy co chcemy  😀iabeł:

arivle, u nich na stronie nie widzę. ale puściłam maila. dzięki 😉

Livia, cieszę się, że ktoś oprócz mnie pokochał łezki  🏇 te exclusive są bardzo ładne. rozważałam jeszcze lemon i royalblue ale terra zdecydowanie zdobyła moje serce  💘
wątek zamknięty
Sei, warto pisać maile, bo czasami mają perełki, których nie widać na stronie. Sama mam taką  😁
wątek zamknięty
no to jako że mam chwile pokaże moje ostatnie łowy, co prawda części już u mnie nawet nie ma bo poszła do nowych właścicielek ale zdjęcia jeszcze zdążyłam przed tym zrobić.

dera chilli i impuls navy ( eh z ciężkim sercem się z impulsem rozstawałam, dera też już zmieniła właścicielkę 🙂

moje nowe dzieci aqua/brown, marine/summergreen i olive/lemon ( po jednej dodatkowej sztuce z marine leci do sei, i olive do Medziiik 🙂
jeszcze do kompletu jest beluga flax, ale w sumie nie wiem czemu na zdjęciu nie ma.

polarki dla których szukam nowego domu - beluga, castor i romby z beluga/flax ( zdjęcie nie do końca oddaje kolor ale to przez folie - nie chciałam wyjmować bo są oryginalnie zapakowane i folia jest zgrzana)

ripstopy corriander ( grubszy leci do quanty a cienszy chyba zostanie ze mną🙂

i takie coś wymyśliłam sobie na suszenie rudego - nazywa się clima balance - miałyście z taką derą wczesniej do czynienia? niby jakiś ma system chłodzenia że odprowadza ciepło przy tym nie wychładzając, i w sumie czy macie pomysł co to za kolekcja kolorystyczna może być? albo po prostu taki kolor sobie wymyslili tylko dla tej derki? 🤔
wątek zamknięty
chilli2, gdzie robiłaś zakupy, na ebayu? 🙂
wątek zamknięty
monny zgadza się🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.