visenna kolor jest świetny i go mam ale marzy mi się teraz także marone 😎 a dopóki nie kupiłam choco i zastanawiałam się którego wybrać, marone był taaaaki brzydki 😀
xxagaxx moim zdaniem copper jest najpiękniejszym i najniezwyklejszym kolorem brillanta jaki kiedykolwiek został wypuszczony przez eskadrona 😀 lavander dzielnie go goni...
kodusiowata ja miałam tak z nici violet, na początku w ogóle mnie nie ruszał, dopiero jak zobaczyłam go na koniu i jak mi dziewczyny wirtualnie ubrały Łaciata w niego to nie mogłam nie kupić 🤣
Geronimo wydaje mi się, że owijki z JumpTeca i Fair Play powinny pasować...
Geronimoo - to jest czaprak exsclusive czyli nie kolekcycjny tylko taki dostępny na ebay'u .. do niech niestety nie ma owijek eskadronowych które pasują (chyba że kupujesz gelba lub toffe to do nich pasują te ze starych kolekcji)
Geronimoo - IMO pistacjowe Loesadu pasują najlepiej kolorystycznie bo było porównanie różnych kolorów owijek z różnych firm do tego limette i niestety tylko te jedne dawały radę 🙁
a ja dalej szukam tego ESa granatowego... w Gidranie jednak nie mają na stanie, czekam na informacje czy jest możliwy do zamówienia.... ale ja wiedziałam, że tak będzie długo, długo się wstrzymywałam z kupnem granatowego czapraka bo do każdego miałam jakieś 'ale', a jak trafiłam na tek, który ma to COŚ co mnie do niego przekonuje to go ciężko dostać... super...
Medziiik - pewna jesteś że pistacjowe najlepsze? nie wyglądają... hm może z za ciemnym foto porównałam.. (http://re-volta.pl/galeria/img/24302) te z HKM chyba lepiej pasują..?