Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

visenna kolor jest świetny i go mam ale marzy mi się teraz także marone 😎 a dopóki nie kupiłam choco i zastanawiałam się którego wybrać, marone był taaaaki brzydki 😀
wątek zamknięty
chili2 absolutnie mnie rozpracowałaś 😉

xxagaxx moim zdaniem copper jest najpiękniejszym i najniezwyklejszym kolorem brillanta jaki kiedykolwiek został wypuszczony przez eskadrona 😀 lavander dzielnie go goni...
wątek zamknięty
Są do tego czapraka owijki? a tak to gdzie moge dostac?
wątek zamknięty
Geronimoo - najlepiej pasują owijki loesadu pistacjowe ale nie wiem gdzie są dostępne bo też ich szukam 🙁

Pursat - a Ty się konia pozbyłaś  🤔?
wątek zamknięty
kodusiowata ja miałam tak z nici violet, na początku w ogóle mnie nie ruszał, dopiero jak zobaczyłam go na koniu i jak mi dziewczyny wirtualnie ubrały Łaciata w niego to nie mogłam nie kupić 🤣

Geronimo wydaje mi się, że owijki z JumpTeca i Fair Play powinny pasować...
wątek zamknięty
Medziik rzeczy z loesdau możesz kupić w siodlarni.com 😉 :kwiatek:
wątek zamknięty
kodusiowata - na stronie www nie maja ich owijek 😕
wątek zamknięty
To ja się nie znam dziewczyny, bo mi się ten kolor w ogóle nie podoba.. W sumie do żadnej maści mi nie pasuje.

Pursat a co z twoim zwierzem??
wątek zamknięty
Czyli eskadron nie pofatygował się robic owijek do limette oliv ? 😵
wątek zamknięty
Geronimoo - to jest czaprak exsclusive czyli nie kolekcycjny tylko taki dostępny na ebay'u .. do niech niestety nie ma owijek eskadronowych które pasują (chyba że kupujesz gelba lub toffe to do nich pasują te ze starych kolekcji)
wątek zamknięty
ach to będzie problem  😜
wątek zamknięty
Geronimoo - IMO pistacjowe Loesadu pasują najlepiej kolorystycznie bo było porównanie różnych kolorów owijek z różnych firm do tego limette i niestety tylko te jedne dawały radę 🙁
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Geronimoo - raczej za ciemne bo czaprak jest dużo jaśniejszy w realu niż na tym foto co wstawiłaś 😉
wątek zamknięty
o matkoo, no nic szukam dalej  🤬
wątek zamknięty
Geronimoo - jak znajdziesz podlinkuj bo ja też szukam 😉
wątek zamknięty
Jeśli zdjęcie jest ciemne to ja mam bandaże pasujące do tego czapraka.
Używałam ich do Anky Wasabi:

wątek zamknięty
wątek zamknięty
dopasował ktoś może owijki do ES ice ?
wątek zamknięty
a ja dalej szukam tego ESa granatowego... w Gidranie jednak nie mają na stanie, czekam na informacje czy jest możliwy do zamówienia.... ale ja wiedziałam, że tak będzie długo, długo się wstrzymywałam z kupnem granatowego czapraka bo do każdego miałam jakieś 'ale', a jak trafiłam na tek, który ma to COŚ co mnie do niego przekonuje to go ciężko dostać... super...
wątek zamknięty
Medziiik - pewna jesteś że pistacjowe najlepsze? nie wyglądają... hm może z za ciemnym foto porównałam..  (http://re-volta.pl/galeria/img/24302) te z HKM chyba lepiej pasują..?
wątek zamknięty
geronimoo tu jest komplet pokazany czaprak i te owije
http://pferdetrends.jimdo.com/eskadron/sonderproduktionen/
wątek zamknięty
chilli2 - dziękuję  :kwiatek: faktycznie najlepiej będą pasowac ;d
wątek zamknięty
eh dziewczęta, jak byk pisze - pistacjowe:
http://www.siodlarnia.com/index.php?page=produkt_info&produkt_id=159

opis to owijki polarowe a nie że loesadu dla tego nie zauważyłam 😉

dopasował ktoś może owijki do ES ice ?

chyba Precelek miała dopasowane zaraz poszukam 😉

Geronimoo - tu masz ten czaprak z owijkami pistacjowymi loesadu

edit: troche nie aktualne bo chilli2 mnie wyprzedziła  😁
wątek zamknięty
Magdzior mówisz o tym, który Presja ma różowy ?
wątek zamknięty
wątek zamknięty
equi.dream - http://re-volta.pl/galeria/foto/21614#f ale nie wiem czy to są eurostarowe?
wątek zamknięty
Magdzior mówisz o tym, który Presja ma różowy ?

też Light Cord tylko navy taki jak tutaj -->
wątek zamknięty
xxagaxx moim zdaniem grota wyglądała w nim pieknie i troch mi sie do tego koloru teskni 😉 jak jeszcze kiedys bedzie na re-v to upoluje 😉
wątek zamknięty
Zairka niebawem będzie  😁

A kolor bardzo specyficzny wg mnie. Super na kare i skarogniade. Na pozostałych maściach wygląda mdle.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.