Magdzior ja myślę że navy będzie się prezentował bardzo ładnie na karym i nie zginie. Będzie elegancko myślę 😉
A ja mam pytanie skromne : jakie owijki będą pasować do ANKY olimpia blue ? Oprócz olympiowskich oczywiście. Ewent możecie mi napisać gdzie dostane te do kompletu ? Bo zamówiłam w Karinie a tu pani mi gada że niedostępne 👿 . Zjadłabym takich ludzi za nieaktualizowanie strony.
Magdzior ja mam tą skrzynke i jestem z niej zadowolona, na zdjęciach tak nie wygląda ale jest na prawdę duuuuża. W środku ma jedną większą komore i z boku wydzielone taki dwie mniejsze. Jak dla mnie jest nawet trochę za głęboka bo do końca przestrzeni nie wykorzystuje i to jest tak nie do konca praktyczne
SrokateSzczęście spokojnie, sama dobrze wiem że prowadzenie sklepu to nie jest takie hop siup - moi rodzice mają sklep spożywczy i nawet bez strony internetowej ciężko harują od rana do wieczora. A mają około 10 ekspedientek. Więc myślisz że obsługa Kariny całe dnie siedzi przy komputerze i jak tylko coś jest wykupione to od razu powinna być aktualizacja? Bądźmy wyrozumiali, sprzedawca też człowiek.
Ten aqua z tym brązowym pasem dla gniadego. 😜 - szkoda, że aż tyle kasy. Ja Ciebie xxagaxx nie podpuszczam, ale patrząc na zdjęcia Twojego konia stwierdzam, że wyglądałby w nim bajecznie. 💃
mógłby ktoś podpisać dla mnie kolory nowej kolekcji eskadrona ? Bo Wy tu nazywacie je jakąś oberżyna a ja nie wiem o co chodzi 😁 . bylabym bardzo wdzieczna :kwiatek:
ja się zdecydowałam na tego esa. zobaczymy jak będzie 🙂 szkoda że podrożały... śmiałam się wczoraj, że to dlatego, iż dorzucili ozdobny sznureczek 😁 poprzednie superieury tego nie miały. natomiast minerwa powiedziała, że dostała informacje, iż cena skoczyła, ponieważ to był ostatnio najlepiej sprzedający się model.
Marian w szarej czesci padu turn-around Schockemohle 🙂 A ja widziałam na żywca i muszę powiedzieć, że jest super, Marianowi pasuje ale do kompletu przydałby się też zielony 😀iabeł:
sa bawelniane, grube, puchate, mieciutkie. od spodu siateczka, ladnie chlona pot pojawily sie zima po raz pierwszy, wiec za krotki okres by stwierdzic czy wytrzymuja lata. poki co trzymaja sie dzielnie. mam do czynienia z wszechstronnym, fajnie sie uklada pod siodlem, dobrze pierze. obawialam sie bawelny, ja zwolenniczka padow z alcantary, ale jest ok.
Rozdziewiczyłam dziś pierwszy Hooksowy czaprak 😁 jakość i wykonanie super, fajnie się prezentują, cena też spoko 😉 Mialam gdzieś foto z całym koniem, ale niestety wcieło w telefon
Fajny ten hooks, ale jakoś nie rajcuje mnie tak jak Eskadrony 😎 Wie ktoś czy do stripe ina szmaragd będą pasować Jumpteci kolor 9? http://www.okser.pl/jumptec-owijki-polarowe-p-1534.html Ewentualnie fair playe szmaragdowe? :kwiatek:
Trochę tak, ale na mojego grubego zwierza w sam raz :P Nie dotyka popręgu, a jak się wsiadzie to nie widać aż tak jego wielkości. No i jest fajnie podszyty, miękka mikrofibra czy coś 😉