Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

Alice, ty sę nawet nie waż sprzedawać, IMO ślicznie!  😜
wątek zamknięty
Mnie tez się podoba 🙂 tak subtelnie a jednocześnie taki cukierkowy kolor 😉
wątek zamknięty
mam foto mojego ESa na koniu. jak wam się podoba? 😍

wątek zamknięty
dla mnie bezszał są  łądniejsze kolory dla gniadych
wątek zamknięty
IMO się zlewa. Nie podoba mi się.
wątek zamknięty
Dla mnie wieje nudą. Lubię kontrasty 😉
wątek zamknięty
Nie bo mam już duuużo czapraków i właśnie ostatnio sprzedałam pad koloru podobnego do sky
bo uwazam zę na siwym było nudno a Diadema  jeszcze tylko kilka miesięcy bede dzierżawić bo siwy za niedługo wróci do lekkiej formy ( za tydzień bedzie galopował czyli wsiadać bede za miesiąc ,dwa i bedzie duuuużo zdjęć ) Sorki za off top - poniosło mnie  😵 ale sie ciesze

ten :

wątek zamknięty
olciiik Mi się tam podoba uwielbiam gniade w brązie  😍
wątek zamknięty
olciiik, dla mnie wygląda to nawet ok, do takiej codziennej pracy 😉 A na specjalne okazje brałabyś coś bardziej ekstrawaganckiego 🙂
wątek zamknięty
Nikitaa, ja właśnie też, dlatego ten czaprak mi się baardzo podoba 😀
mam w planach obfocić na koniu całą moją kolekcję. bo w sumie większość czapraków mam całkiem kontrastujących z koniem. A do brązów/beżów mam słabość 😍
wątek zamknięty
ja uwielbiam kontrasty. 😉) co powiecie na fuksję lub lavender z Eskadrona na Siwka. 😉) (ale takiego jeszcze nie białego, tylko jabłkowitego, tak jak na zdjęciu)  😀 😀
wątek zamknięty
gryglodor, lavender wyglądałby szałowo moim zdaniem!! 😉
wątek zamknięty
a fuksja.  🤣 🤣
wątek zamknięty
A fuksja mniej  🤣  🤣  🤣
wątek zamknięty
Jakie to ludzie cenne rzeczy potrafią w garażu znaleźć .. nowe owijki royalbalu i chyba gelba lub lemona i pół derkę dralonową .. i teraz mam je x2  😁
wątek zamknięty
Medziik też bym chciała ot tak znaleźć takie cuda w garażu  😵 😂
wątek zamknięty
Visenna jakieś wieści co do nowej kolekcji eskadrona??
wątek zamknięty
Kastorkowa spokojnie, przecież jeśli będzie choć trochę informacji w wątku nikt tego nie przemilczy.
wątek zamknięty
jakby ktoś polował na coppera🙂
[[a]]http://cgi.ebay.de/Eskadron-Brillant-Kupfer-DL-/150541273782?pt=Sattelzubeh%C3%B6r&hash=item230cf58ab6[[a]]
wątek zamknięty
jakby ktoś polował na coppera🙂
[[a]]http://cgi.ebay.de/Eskadron-Brillant-Kupfer-DL-/150541273782?pt=Sattelzubeh%C3%B6r&hash=item230cf58ab6[[a]]

ale tanio 😉 szkoda że mi się ten kolor nie podoba 😀😀
wątek zamknięty
kurde kupiłabym tego coopera ale ja nie znam sie na ebayu 🙁 pomoże ktoś 😀?
wątek zamknięty
kurde kupiłabym tego coopera ale ja nie znam sie na ebayu 🙁 pomoże ktoś 😀?

ja moge pomóc, ale już z dobroczynnością skonczyłam 😀😀
wątek zamknięty
Medzik ja już pisałam z tą osobą, nie wysyła do PL, że to zbyt skomplikowane  😤
wątek zamknięty
a no to lipa xxagaxx .. sory za zamieszanie PW :kwiatek:
wątek zamknięty
lipa lipa, chociaż mi się bardziej w głowie kręci od tego, że z miłości do tego koloru chciałam sobie zdublować ten czaprak, jakby pierwszemu coś się stało  😡   🤣

i to nie jest cooper tylko copper 😉
wątek zamknięty
oj disco czepiasz się 😉 pisane na szybko było  😁
wątek zamknięty
ja mam rodzinę w niemczech wiec nie wysyłanie do Polski mnie nie ogranicza 😉

ale serio, co wy widzicie w ty copperze?? Dla mnie bezszał, nie wiem na jakim koniu wyglądałby ładnie..
wątek zamknięty
disco to już troszkę podchodzi pod szaleństwo🙂
ale z drugiej strony można to wytłumaczyć tak że wtedy tego pierwszego bez obaw bys mogła tyrać. A tak jak ma się ten ulubiony to paradoksalnie zamiast go używać, zazwyczaj leży w pace żeby czasem coś sie z nim złego nie stało🙂
wątek zamknięty
Kastorkowa jak tylko coś będę wiedzieć dam znać 🙂

A jeszcze trochę i kolejna SPOGA i prezentacja kolekcji na zimę/jesień 2011. mam nadzieję, że uda mi się wymęczyć jakieś info od spogowiczów co do kolorów.  🏇

BTW: Coraz bardziej kocham mojego chocko.  😍 Na początku chciałam marone ale w sumie dobrze się stało bo Łaciatemu do pyska jest.
wątek zamknięty
Dla mnie copper to jeden z najpiękniejszych brillantów. 😍 Szkoda, że już nie mam na co szmat wrzucać, bo biłabym się o niego. 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.