Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

equi.dream boskie zdjęcia i piękna derka!
wątek zamknięty
juliadna, Livia, equi.dream, dzięki dziewczyny :kwiatek:
wątek zamknięty
Dotarł mój przepiękny Eskadron rost 😍
wątek zamknięty
fin dawaj zdjęcia 😀
wątek zamknięty
Forta,Tuptek dziękujemy  :kwiatek:
W ogóle a pro pos łezek, to miałyście laski rację ( Livia. Sei), na drobnym w miarę koniu wyglądają na prawdę super  😍
wątek zamknięty
A ja spieszę donieść, że udało mi się upolować niciaka hazel nówka nie śmigana  😜

Już nie mogę się doczekać jak dorwę go w swoje łapki 🙂
wątek zamknięty
dziewczyna szamana trzeba było mówić, że chcesz niciaka hazel, odsprzedałabym Ci go pewnie, bo jakiś czas chodziła mi ta opcja po głowie...
wątek zamknięty
equi padam z zachwytu!!! 😜
Dziku piekny! szmaty piekne i foty przepiekne 😜 🙇
wątek zamknięty
equi.dream  te zdjęcia, navy green - cudo !!! 😀D 🙂

Sama kupiłam limgreena, a wymieniłam już na green dla mojej rudej ;]

p.s  Zdjęcia faktycznie nadają się do katalogu ;]
wątek zamknięty
ma ktoś może fotki ESa max white? Chcę kupic, a na szmatoholikach tylko 2 fotki są 🙁
wątek zamknięty
no to skoro sa 2 fotki to mało?
przeciez to biały czaprak, pikowanie w kwadraty... kolor bedzie taki sam niezaleznie od swiatła 😉
wątek zamknięty
wolałabym zobaczyć więcej 😉. Ten typ już tak ma 😁
wątek zamknięty
Zairka- Czy biały jak mleko, śnieg a może np biała ściana. Odcień ma znaczenie  😁
wątek zamknięty
Zairka- Czy biały jak mleko, śnieg a może np biała ściana. Odcień ma znaczenie  😁

Aż mi się przypomina moja profesorka na studiach... "Bo biel ma różne balanse"... 😁
wątek zamknięty
W ogóle a pro pos łezek, to miałyście laski rację ( Livia. Sei), na drobnym w miarę koniu wyglądają na prawdę super  😍

a widzisz  😎 to czekam jeszcze na foty w łezce  🏇
wątek zamknięty
[quote author=equi.dream link=topic=41891.msg888972#msg888972 date=1297113659]

a widzisz  😎 to czekam jeszcze na foty w łezce  🏇
[/quote]
ja też 🙂
wątek zamknięty
equi - 💘 cudowne !!!!

presja - hahah to pojechałyście z tą bielą, ale macie rację 🙂

widziałyście w ogłoszeniach

"KUPIĘ :
- brillanta/cottona icablau/mocca do 70zl DL
- brillanta stone z lamowka lavender DL cena jak wyżej. "

no to kto ma brillanta levandera do 70zł 😀D ? 😀
wątek zamknięty
Cierp1enie też się przed chwilą z tego śmiałam w duchu🙂
wątek zamknięty
Ha ha, a ja chcę dralon z choco pink kolekcji do 50zł z ewentualną dopłatą ze strony sprzedającego  😁
wątek zamknięty
No a ja bym chciała impulsa nougata w idealnym stanie lub nowego w cenie tak do 60zł  😁 😁
wątek zamknięty
dziękujemy egejn 😉  :kwiatek:
Ja bym chciała rose ze standrardów, brillianta oczywiście, tylko prosiłabym, żeby sprzedający pokrył koszty transportu oraz zapłacił mi za dniówkę, bo przecież nie pójdę do pracy w oczekiwaniu na kuriera  😁
dorzucam jeszcze jedno derkowe 😉
wątek zamknięty
equi cudo  😍 aż się napatrzeć nie mogę, zdecydowanie namówiłaś mnie na brillianta greena  😀
wątek zamknięty
Equi czy w tle to nasze Wrocławskie zoo? terrarium 👀
ja wczoraj zrobiłam przegląd szmat bo chce sie docelowo ograniczyc do 10-12 kompletow...ale nic nie potrafie puscic w swiat 🙄
wątek zamknięty
Zairka pomogę Ci  😀iabeł: w tle jest jakiś uczelniany bodajże budynek, zaraz na przeciwko Grobli, jest tam nawet pizzeria widmo ( pizzą pachnie, ale znaleźć się nie da  😁 )
wątek zamknięty
kurcze nie kojaze 👀 ale ja u was była tylko raz za czasów Centaurusa 🙄 i nie rozglądałam sie specjalnie 😉
masz jakies fotki z jazd? czy narazie tylko sie lonzujecie?
wątek zamknięty
zairka - nic nie sprzedawaj 🙂 tak najlepiej 🙂

muszę kiedyś was odwiedzić we Wrooo
wątek zamknięty
Jakby ktoś szukał dralona XL choco pink to wisi sobie u niemców ale cena kosmos  😁
wątek zamknięty
Lonżujemy się w sumie odkąd trochę wiosny ( absolutny brak szyi po zimie), a na hali zdjęcia i tak by nie wyszły, więc sobie darowaliśmy. Dzisiaj mamy pierwsze próby podskoczne, efekt poniżej 😉 Podeschło, więc bierzemy się do roboty, a jak tylko będziemy mieć ujeżdżalnie i halę popracujemy porządnie  🏇
wątek zamknięty
żeby nie było off... pięknie mu w owijeczkach green 😉
chyba musze was nawiedzic z aparatem 😀iabeł:
wątek zamknięty
koniecznie ! Co do offa, jest też tam cotton navy, widać lamówkę  😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.