Forum konie »

Końska rewia mody cz. V (2011)

mnie się on naprawdę podoba 🙂 chociaż na twojej rudej może lepiej wyglądać. ale nie wiem czy jest dl? ile w ogóle to w przeliczeniu wychodzi? taki czapraczek... 26 euro no to jak nic 104 + przesyłka. ale ja wawa to może by się szło z kimś dogadać na jedną paczkę 😉
wątek zamknięty
sei - ja zamawiam od Agi tzn. dołączam się do zamówienia z Niemcolandi 🙂 i mieszkam w warszawie więc możemy jakoś się zgadać na PW jeśli chcesz razem wysyłkę (choć ja odbierałam poprzednie zamówienie moje i okazjonalnie Nirv osobiście od znajomego Agi  :kwiatek🙂 czaprak widziałam, że jest i SR i DL nie wiem tylko czy VS ma ..

co do przeliczenia nie wiem czekam aż Aga odpisze mi na PW z wyceną 😉 bo jak się płaci przez payplay (czy jak to się tam pisze to euro stoi jakoś chyba inaczej - nie wiem nie ogarniam ebay'a  :lol🙂 ale za exlusive w poprzednim zamówieniu było 140zł a ja za polopad dawałam 240zł o ile mnie pamięć nie myli..
wątek zamknięty
a ja mam pytanie... czy wersja exlusive jest lepsza gatunkowo od rzeczy kolekcyjnych? chodzi mi o cottony?
wątek zamknięty
pianissima2003

tak są lepsze , w KRM IV było pisane 😀 grubsze i wytrzymalsze  😀
wątek zamknięty
Dotarły i są piękne.

Light jest taki subtelny i delikatny zdecydowanie lepiej  wygląda na żywo.
wątek zamknięty
Presja piękny ten Light!

A ja poszukuję tego granatowego Light'a, czekam na odpowiedź od minerwy, ale na jej stronie jest tylko DL, w gorse-trade też mi odpisali, że nie mają VS w tym kolorze i raczej nie będą mieli...widzę, że jest w gidranie ale czekam na odpowiedź czy mają na stanie czy muszą sprowadzić, ale mam nadzieję, że uda mi się go zdobyć🙂
wątek zamknięty
Magdzior - Ja się bałam że trochę landrynkowy też róż, ale nie. Naprawdę bardzo subtelny kolorek, i takiego pazura dodaje mu grafitowo srebrne wykończenie. Ogólnie wygląda na porządny. Niestety już koniec kolekcji więc będzie coraz trudniej coś dostać, brandy navy też już nie ma  🙁
wątek zamknięty
mnie się on naprawdę podoba 🙂 chociaż na twojej rudej może lepiej wyglądać. ale nie wiem czy jest dl? ile w ogóle to w przeliczeniu wychodzi? taki czapraczek... 26 euro no to jak nic 104 + przesyłka. ale ja wawa to może by się szło z kimś dogadać na jedną paczkę 😉

revoltowiczki drogie jak któraś zna jeden staly kurs euro to prosze mi go podać i ja mogę podawać reszcie. Z tego co mi wiadomo codziennie zmienia się kurs, wiec najbezpieczniej jest go podać max na dzień przed planowanym przelewem.

Jak ktoś chce zobaczyć jaki jest średni kurs walut w ostatnim miesiącu, czy dziś zapraszam na strone NBP.
wątek zamknięty
dostane gdzieś jeszcze nowego cottona limegreen? profil w zasadzie obojętny ale byle nie sr
wątek zamknięty
Zamawiał ktoś coś kiedyś ze sklepu internetowego Gidran - tam rzeczywiście jest darmowa przesyłka? bo tak mi wyskakuje przy dodaniu przedmiotów do koszyka i zastanawiam się czy to możliwe🙂 i nie wiecie czy informacje na ich stronie są aktualne co do dostępnosci kolorów?
wątek zamknięty
galeria Precelek sprzedawała ostatnio

Magdzio napisz maila do pani z Gidrana, jest z nią dość sprawny kontakt, będziesz miała pewne info, no i jaki byłby ewentualny czas oczekiwania
wątek zamknięty
disco napisałam, ale własnie nie mogę się doczekać odpowiedzi i z ciekawości w międzyczasie zapytałam też tu🙂 (napisałam wczoraj, ale dzisiaj święto, więc może jutro odpiszą😉
wątek zamknięty
Nadaje się to moje zdjęcie do szmaciarni?  😉
wątek zamknięty
sei spokojnie balck jest zarezerwowany 😉 a jak Olek jednak nie wezmie to idzie do equi..jestes uratowana 💃
wątek zamknięty
Magdzior ja kiedyś zamawiałam chyba chciałam anke grassa bo był w dobrej cenie🙂 Koszty wysyłki pani poda Ci w mailu i napisze czy jest czy nie, bo u mnie wyszło niestety  że na stronie był a na stanie już nie mieli....
wątek zamknięty
Zostawić sobie ten komplet czy to raczej bezszał? (przepraszam za nieestetyczngo konia i otoczenie, ale foty robione na szybko)

wątek zamknięty
Alice, jak dla mnie bezszał, mocno się zlewa z koniem 🙂 Gdyby ta lamówka była bardziej kontrastowa, wyglądałoby to lepiej.
wątek zamknięty
A według mnie wygląda bosko
wątek zamknięty
Jak dla mnie zupełnie bez szału...  😉
wątek zamknięty
Alice, jak dla mnie komplet na siwym jest super, ale nie na zimę. Chyba, że w słoneczną pogodę  😉 Ale ja już chyba tak mam, nie lubię zimowych zdjęć bez słońca, wszystko wtedy brzydko wygląda  🤔
wątek zamknięty
Alice, bezszał.  😀iabeł:
wątek zamknięty
No własnie jakoś tak kiepsko to wygląda. Bo generalnie fango walnut sky to moja ulubiona kolekcja i trochę się namęczyłam żeby skompletowac sobie czapraki + owijki, ale na tym koniu po prostu mnie nie zachwyca.
Moze faktycznie latem byłoby lepiej.
Caira, Twoje zdanie się nie liczy😉
wątek zamknięty
i zairka mnie dodatkowo gnębi bo blacka wyrzuciła na sprzedaż  😵

sei - też się nad nim zastanawiałam  😵

sei spokojnie balck jest zarezerwowany 😉 a jak Olek jednak nie wezmie to idzie do equi..jestes uratowana 💃

No i olek wzięła, wybaczcie dziewczęta  🏇
wątek zamknięty
Alice, zrób zdjęcie w słońcu i z boku - tak to sobie możemy gadać do woli :P
wątek zamknięty
Alice, bo na gniadej dużo lepiej wyglądałby ten komplet.  😀iabeł:
wątek zamknięty
Alice - Nie sprzedawaj, świetnie wygląda !
wątek zamknięty
jakoś mi Siwy się w błękicie nie podoba... za bardzo się zlewa...
wątek zamknięty
Dla mnie też, ten kolor po prostu na nim ginie... szukaj czegoś bardziej kontrastującego z jego maścią 😉
wątek zamknięty
tez uważam ze tak nijako ...

Sama mam siwego i kurcze strasznie mi się podoba kolekcja fango sky no nieraz fiksuje pod nosem , ze mi do konia nie pasuje ...
wątek zamknięty
juliadna a nie możesz kupić sky i zakładać na rudzielca którego jeździsz? 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.