pojechalismy zagrywac mlode konie do galkowa i stwierdzilismy, ze pojedziemy do lasu na stepo-klusa w czwartek czterolatkami. no to jedna troche korbnieta kobyla zobaczyla KONIA POCIAGOWEGO! biedne zwierze tak sei zestresowalo, ze piaffowac i pasazowac zaczelo, ze chcielismy do Ksiaza na inne MK przewiezc 😉
arivle, faktycznie bardzo sympatyczne zdjecie 🙂 Twoj kobyl to chyba z tych co wystarczy tylko napomknac o tluczeniu i juz sam z siebie puchnie?
Lov, a czemu marzenie? jak dla mnie to bezszal (bezszal jesli rozmawiamy w kategoriach "marzenia" :hihi🙂, wyglada jakby mial maks 3 lata... co w nim takiego wyjatkowego?
Dzięki dziewczyny, ja wprost uwielbiam to zdjęcie, jest takie ciepłe i słoneczne 😜 Kujka, problem w tym, że tak średnio. Może i mięśniowo puchnie szybko, ale i równie szybko gubi mięśnie. Tłuszczowo, trudną ją podtuczyć tak, żeby nie utyła aż za bardzo, zimą też spada z wagi na skutek braku trawy. Akurat na ww zdjęciu jest zaraz po powrocie z mazur, kiedy byla w całkiem solidnym treningu plus miała objętościówkę do oporu zupełnie. 20godz. na trawiastych padokach, w boksie siana po sufit. No normalnie marzenie każdego konia! 😁
Wiadomo 😁 ja zawsze chciałam rudego, zwłąszcza malowanego! ten drugi co prawda niemalowany, tylko jakaś łysinka mała, ale cena bardziej realna 😁 a jakbym znalazła malowanego karego, to w ogóle 😍
A czy któraś z dziewczyn (pamiętam, jeszcze w poprzedniej edycji pisały któreś dziewczyny, chyba kujka i dzionka) byłaby w stanie spełnić jedno z moich marzeń, to jest o skiringu? :kwiatek: Narty, buty, kombinezon mam własny, jestem zapaloną narciarką 🥂
Bischa L, ja chętnie, ale ostrzegam przed turbo-dopalanie Dzionka 🙂 Jeśli chcesz to zrobić na własną odpowiedzialność, to zapraszam 😀 Sama się ciągle umawiam na skiring z bratem i jego narzeczoną, ale co się nie umówimy to na drugi dzień odwilż 🙁
Tylko, że ja nie zmotoryzowana, masz możliwość zabrania skądś (dojadę gdziekolwiek w Warszawie) autem? Ciężko się tłuc z butami i nartami przez Warszawę i pewnie poza 😉 Nie boję się na szczęście turboprędkości 😁