Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

on mi się zawsze taki mięciutki i milusi wydaje! tylko go tulić  💘
wątek zamknięty
Bo ona dla mnie jest bardziej urocza, niż smutna. Ale to mój pogląd na świat, nie wnikajmy 😉.

A ja wciąż nie mam żadnych fotek (oprócz tych, które mi przesłałaś) z zawodów. Ratuję się tylko tymi z logo stajni z ich strony  😁.
[img]http://galeria.stajniarudka.nazwa.pl/zp-core/i.php?a=i-towarzyskie-zawody-w-naszej-stajni&i=88379b4526a0452547f2b9d1b12f3ff3.jpg&s=680&w=680&h=478&cw=&ch=&q=85[/img]
wątek zamknięty
tristia super fotki!
wątek zamknięty
Margaritka- Dzięki  :kwiatek: A sesja nie planowana praktycznie, bo wieczorem się dowiedziałam że będzie fotograf a przed południem juz działałyśmy 🙂
Następnym razem może uda się zaplanowaną zrobić w ładnych szmatkach czy z ciekawymi rekwizytami/ tłem 😉
Exploited- No, dokładnie- prawdziwa gąbeczka 😉 On lubi przytulanie i mizianie 🙂
Ankers- Miałam mieć od jednej dziewczyny dużo zdjęć z tych zawodów ale coś bez odzewu :/
A Twój koń (nawet imię zapamiętałam  💃- Assad) na żywo jeszcze ładniejszy 🙂

A my będziemy zmieniać siodło- mojego ukochanego Green Stara. Niestety uciska po bokach kłębu i mięśnie tam zanikają :/
Póki co pożyczam Freemaxa Milusi, ale jeszcze nie wiem na jakie siodło się zdecyduję. Prawdopodobnie właśnie Freemaxa lub jakiś syntetyk (plastic is fantastic 😉).

W poniedziałek idę na rozmowę z Panem Prezesem Janowskiej Stadniny w sprawie pracy  💃
wątek zamknięty
Tristia, będziesz rano jeździć do stadniny? W te zbliżające się niskie temperatury? Gratuluję samozaparcia, albo planów co do niego 😁.
wątek zamknięty
Ankers- Tak  😎
wątek zamknięty
baffinka, śliczne zdjęcia.. mają klimat 😉 kciuki trzymamy!
Tristia jakie pozytywne 😉

U mnie na dobitkę Gadzina wczoraj odgiął podkowę. Żeby on ją chociaż zerwał, ale nie, odgiął ramię tak, że jak chodzi, to cała reszta podkowy mu się jakoś dziwnie w kopyto wbija, więc ma areszt boksowy 🙁 Dzwonię do kowala- jest na MP w Jaszkowie. Inny to samo. W końcu dzisiaj rano udało mi się dodzwonić do trzeciego, przyjedzie wieczorem i zrobi. A już myślałam, że biedak cały weekend spędzi w boksie..
Jutro popołudniu jadę do Czekoladowego, zobaczyć jak się ma cała sytuacja i coś zaplanować. Ehh, spać po nocach nie mogę 😵
wątek zamknięty
Lov Malta była mistrzem takich akcji,potrafiła kilka razy w jednym miesiącu się złapać.Za 5 razem tygodniowego czekania na kowala nauczyłam się ściągać podkowę 😉
wątek zamknięty
lacuna, a właśnie, jak wasza sytuacja kopytowa? Kulawa nadal?
wątek zamknięty
Lov Malta rozkuta już jakiś czas,werkowana naturalnie i jak ręką odjoł 😀 Już był załatwiany wyjazd na łąki ale uznałam,że ostatnia nadzieja w rozkuciu i warto spróbować.W efekcie od trzech dni galopujemy już po troszku 😅
wątek zamknięty
lacuna, no to fajnie 😉 wpadnijcie znowu do nas!
wątek zamknięty
Wpadnę,wpadnę tylko muszę ogarnąć kogoś kto mi tyłek podwiezie 😁
wątek zamknięty
Mój złośnik z dziś:

Pozdrawiamy wszystkich 🙂

wątek zamknięty
No wiem, dziwne mam sny :P

Gru - sliczne kare 🙂
Lov - trzymam kciuki i zdaj relacje co z Czekoladowym !
Tristia - oby Ci sie udalo z praca 😉 A co masz tam dokladnie robic ?

Bylam dzisiaj w tak wspanialym terenie ze az sama w to nie wierze. Najpierw sie dogadalam z koniem na polance, chwile popracowalam, a potem caaaly teren byl taaaki mieciutki, luzny i przyjemny  😍 Nawet przegalopowal przez kaluze, co mu sie nigdy nie zdarza  😁 Uwielbiam tego konia  💘
Chyba czas spac, przed 5 trzeba wstac do pracy  😵
wątek zamknięty
Angeel- Będe tam jeździc na koniach wyścigowych  🤔wirek:
Ale po rozmowie dowiem się więcej i czy mi sie opłaci wstawanie o 4 rano i dojazdy 😉
wątek zamknięty
my też mamy coś jesiennego

[img]http://i683.photobucket.com/albums/vv191/fantazja2004/DSC_0069a.jpg?t=1318620710[/img]

z jazdy nie mam, bo brak fotografa, a tak mi dobrze się jeździ ostatnio
wątek zamknięty
Tristia - wypas robota 😀 Tez jezdzilam kiedys wyscigowy i wstawalam o 4 rano zeby dojezdzac ok 50 km. Fajna fucha, tylko plecy mi szybko wysiadly. A teraz tez musze wstawac o tej porze do pracy :/
wątek zamknięty
Angeel- Fajna? Wszyscy mnie straszą albo robia wielkie oczy. Ale co tam, chcę spróbować. Wiem, że może być ciężko.
Ja mam tylko 20 km tam, ale nie mam auta, ale jak znam życie, wszystko pięknie samo się ułoży tak jak chcę 🙂
A Ty wcześniej miałaś doświadczenie z końmi wyścigowymi czy tam się nauczyłaś?
Ja jestem zielona 😉 A bardziej niż o plecy boję sie o kolana (szczególnie jedno).
wątek zamknięty
Ja mam trochę fot Gadziny, "artystycznie" 😉

wątek zamknięty
Lov magiczne! 🙂

Muszę się wam pochwalić, że pani trener, która ogólnie mojego konia bardzo nie lubi go dzisiaj chwaliła. Powiedziała, że skacze jak głupi, a zadem poprawia tak, że aż się nakrywa  😜
wątek zamknięty
Tristia, dlaczego Gąbi? 😀

Lov, świetne zdjęcia! O której były robione? 🙂
wątek zamknięty
Frania, :kwiatek:
fin, :kwiatek: nawet mojego autorstwa 😁 jakoś w kolicach 17stej 😉 akurat jak słońce zachodzi to praktycznie na wprost drzwi stajni 😉
wątek zamknięty
fin- Alkazar- Baltazar- Baltazar Gąbka (taka bajka)- Gąbka- Gąbi- Gą itd. 😉
wątek zamknięty
Lov, to z kotem w tle mnie rozbroiło 💘
wątek zamknięty
Lov- Świetne zdjęcia! To ostatnie napawa niepokojem 😉 Jest klimat  😜
Zapomniałam jak fajnie jest prowadzic jazdę  🙂 Odkrywam na nowo instruktorskie powołanie 😉
Ale mi głowę wygwizdało. Teraz gorąca herbatka z miodkiem  😜
wątek zamknięty
Lov, śliczne zdjęcia  😀

rano wybrałam się do stajni, razem z Tristią, było bardzo zimno i wietrznie, zastał nas nawet grad

wątek zamknięty
nie straszcie tą pogodą, bo z domu dziś nie wyjdę 😉
wątek zamknięty
Fantazja, boska szmata!!
wątek zamknięty
equi.dream, no, nie chce straszyć, ale to zima już nadchodzi 😉
Burza, prawda? 😉
wątek zamknięty
Boska!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.