Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

equi.dream haha  😁 Moje psy też się chowają wszędzie, gdzie się da, jak jest burza.
wątek zamknięty
Burza, za przyszłą pracę, 29 idę na rozmowę we Włoszech
wątek zamknięty
Mąka dzięki 🙂
Fantazja Jessy wprodukowała ich  tyle że za każdym razem gdy je oglądam wybieram coś nowego  😁
equi.dream fajna pólka.... na psa  😁 paka wielofunkcyjna  😉
wątek zamknięty
łatwość przechowywania, nie ma problemu z wychodzeniem na dwór itp-może ją tam zamieszkam 😀 Prześmieszna jest, taki błazen stajenny  😁  Wrzucam jeszcze parkurowy zaciesz, oj śmieszny był ten przejazd ;D
wątek zamknięty
Zdjęcie pt.: ja niczego się nie boję 😀

Byłby z niego fajny koń terenowy a ja nigdy na nim nie byłam w terenie 😡
wątek zamknięty
Koniczyna dlaczego?
wątek zamknięty
a u nas dalsze rozruchy   😅
wątek zamknięty
Koniczyna, szkoda, jak tam jego zdrowie?
yga, gdzie siodło zgubiłaś? 😉
wątek zamknięty
cieciorka miał wrócić do Łącka ale został 😉
Burza trzeba jakos sie ogarnac 😉
wątek zamknięty
moje kochane pieski się nim zabawiły, czyt. zostawiły z niego strzępy.
😵 😕
wątek zamknięty
a my wczoraj spiłowałyśmy kiełki  🏇

i dostalam kilka zdjęc z  wrzesnia jeszcze, są takie jak miały być😀 czyli radosne i spontaniczne 🙂

Yga, oby to nie bylo siodelko z wyzszej polki. ja bym sie chyba zaplakala  😵
wątek zamknięty
be, ale cudne!! 🙂🙂🙂
wątek zamknięty
be, ale cudne!! 🙂🙂🙂

dziekujemy z rudziszin🙂 jakby coś to jeszcze mam dwa ale podrasowane, bo mialy takie być, ale nie wiem czy sie spodobaja  😡
wątek zamknięty
dawaj, dawaj!! 🙂🙂
wątek zamknięty
equi.dream bardzo pozytywne zdjęcie; grunt to czerpać radość ze sportu!  😅
yga super zdjęcia 🙂 Bardzo ładnego konika masz.

A my z Muskatem - uwaga - skaczemy!
Dzisiaj pierwszy raz od sierpnia pojechałam logiczny parkur na logicznej wysokości, do tego całkiem nieźle (chociaż za szybko  😂 )
I jestem po prostu zachwycona!
wątek zamknięty
xxMalinaxx no widzisz, nie bolało  😀 To teraz na zmiane na zawody- raz skoki, raz ujeżdżenie. I powodzenia pojutrze(?)  😅

Przemycam takie jedno ukradzione  😁 Oczywiście by Abre
😍

Przy okazji- proszę trzymajcie jutro kciuki mocno mocno za te moje baby okropne 
wątek zamknięty
baff- urocze 😍
xxmalinaxx- dziękuję bardzo  :kwiatek:
wątek zamknięty
Forta bo jak umiałam jeździć to nie miałam dla niego czasu, potem miałam czas ale zakulał a jak wyzdrowiał to ja zaszłam w ciążę , potem trafiło się zwyrodnienie trzeszczki kopytowej a teraz ja mam tragiczny dosiad i musimy się razem uczyć od początku i to bez instruktora bo mieszkamy na zad...u. Za to tereny są piękne i musimy kiedyś wyruszyć na ich podbój 🏇
Fantazja już od dłuższego czasu nie kuleje. Sam po łące zasuwa jak mały samochodzik, więc to jest znak że czuje się świetnie. A już niedługo na reszcie będzie miał towarzystwo 💃
wątek zamknięty
Koniczyna, jakie towarzystwo? zdradzisz?
baffinka, magiczne foto  😍
wątek zamknięty
baffinka - przepiekne ! I magiczne, naprawde rewelacja 🙂  😍
equi - hahaha, swietny pies 😀

A mi sie dzisiaj snilo, ze milusia chce sprzedac siodlo i dala mi je na jazde testowa :P Baa, nawet dostalam Zwiastunowe oglowie na jazde ! 😀 I moj Marian nagle zaczal wygladac zupelnie jak Zwiastun  😁 Chyba mi juz na glowe pada  😁
wątek zamknięty
Angeel, ale Ty masz sny 😉
wątek zamknięty
a mialam napisac, ale zapomnialam, dziewczyny, jak Wy to robicie, że na oklep sie nie zeslizgujecie? rude tak wybija w klusie, ze trzymajac się pasa do lonzowania o malo nie zlatuję, a co dopiero bez niczego:o

rady jakies 🙂?
wątek zamknięty
bemyself, ja nie jeżdżę na oklep, bo ani to nie jest przyjemne dla mnie, ani dla konia
wątek zamknięty

bemyself ja całe wakacje jak byłam młodsza spędzałam w stajni, gdzie po całym dniu pracy koni rekreacyjnych zabierałyśmy na pławienia do rzeki.
Wyklepałam tyłek na oklep przez jakieś 10 lat i teraz na żadnym koniu kłus czy galop na oklep nie są dla mnie problemem.
wątek zamknięty
Yga, Fantazja, Angeel dzięki  :kwiatek:
W końcu mam jakieś piękne zdjęcia z babą  😀
wątek zamknięty
Fantazja dwa wałaszki przyjeżdżają do mnie na emeryturę. Nie zdradzę tylko kogo, chyba że jedna z właścicielek sama napisze bo udziela się w KR.
Angeel mi też się śniła Milusia, ja siedziałam na Zwiastunie a ona mi tłumaczyła jakich trzeba użyć pomocy żeby koń szedł zadem do wewnątrz. A tak w ogóle to ona żyje? Ani widu, ani słychu 😕
wątek zamknięty
Koniczyna, tak, żyje, tylko ma kompa odłączonego i bez neta jest
wątek zamknięty
Koniczyna- O, to super że Matador będzie miał kumpli 🙂 Też ciekawa jestem jakich 😉
Milusia nie ma chwilowo internetu więc wraz z Fantazja zdajemy jej re-voltowe relacje 😉

A Tu Alkazarek z ostatniej sesyjki jeszcze (by Ada Szewczak):

wątek zamknięty
Gąbi jest uroczy 🙁.
wątek zamknięty
Ankers- Dzięki  :kwiatek: Powiem mu to 😉 Tylko skoro tak, to czemu smutna emotka?  😂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.