Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

Ewcia, Trista, Fantazja ja też Wam gratuluję, całą niedzielę byłam myślami z Wami.
wątek zamknięty
Magdzior  :kwiatek: Super, że z Reszką już lepiej. Niestety, jedyne co trzeba robić, to uczciwie pracować nad każdym elementem  😉
Gosic ja i ujeżdżeniówka to 2 różne światy  😁 ale na początku września jadę zawody ujeżdżeniowe, będzie się działo  😜`A dobry humor? Jak ma się taką ekipę w stajni to inaczej się nie da  😀
lenka1z  :kwiatek:
Misia i jak kur?
Strucelka dobrze prawisz, ja i ujeżdżeniówka to tak tylko kilka razy w roku  😁 dziękujemy  :kwiatek:
Zu głupiaś  😜
deborah  🤔 ależ Szoguniasty świetnie się prezentuje! Staram się, czasami coś tam wychodzi  😉
incognito Trefl jest bardzo długi, możliwe że z tąd masz takie wrażenie  😉
xxmalinaxx  :kwiatek: Ale z Muskatem się rozszaleliście! Podbijajcie wszystko! 😀
Fantazja brawo  😅
quanta więęęcej  😜

U nas cały czas bardzo pozytywnie. Jako że są wakacje, z Cordkową w stajni jesteśmy codziennie a Burza też jest dużo razy w tygodniu to volto, szykuj się na zasyp zdjęciami  😁
Siwoszek mimo, że halowo, to chodził wczoraj świetnie. Jestem nim zachwycona  😍

Takie u nas panują nastroje ostatnio

No i jeszcze Treflard, który wczoraj zrobił "O nie, ucieeeekam!"  😁

ale później chodził tak  😜

edit: volta mi ześwirowała  🙄
wątek zamknięty
to i  my się pokażemy  🙂.

ja i Ina, którą dzierżawię od jesieni zeszłego roku  😀
wątek zamknięty
Cocosowo - pokaż was więcej 🙂

tajnaa - bardzo fajnie wyglądacie, a kobyła - kwitnie

rewir - popieram busch - możę niekoniecznie z tego samego powodu - ale też proszę o więcej zdjęć bo super wyglądacie  :kwiatek:

A Bambosz wczoraj ćwiczył moją cierpliwość, po ostatnim superowym tygodniu kiedy to pracował modelowo, bo miał na to ochotę,w sobotę miał lżejszy dzień i  wczoraj miał focha,chciało mu się tylko biegać, wpierał się w rękę, wywoził na zakrętach, odpalał, cudował, kombinował, za nic nie chciał się podporządkować.  Jeszcze gdybym go nie znała to pomyślałabym że ma zakwasy czy coś. No ale troszeczkę nad nim popracowałam i zmienił nastawienie, ruszył szanowny tyłek i dało się coś zrobić. Coś, czyli fantastyczne w jego wykonaniu kłusy, świetne dodania i lotne w seriach po dwie fule  😍  Dzisiaj ma dopiero prawo mieć zakwasy 😉
wątek zamknięty
W wersji roboczej:

i beztrosko wakacyjnej:  😁

wątek zamknięty
Mąka coś tam trzeba w końcu robić z tym moim Łobuzem 😉
A propos - Ty jesteś zachwycona Siwuskiem - a ja Waszymi zdjęciami  😍
Gosic bo mnie z Muskatem wygryziesz na następnych ujeżdżeniowych Bamboszem 😀
Cocosowo jesteście świetni! Dawaj więcej zdjęć!
wątek zamknięty
Cocosowo, jaki ona ma papier?
wątek zamknięty
matka to wielkopolska Indonezja a ojciec to arabski Egzamin. Urodziła się i wychowała w toruńskiej Fundacji Ducha 😉

wątek zamknięty
Cocosowo Jesteście świetni !
wątek zamknięty
dziękujemy  :kwiatek:
wątek zamknięty
A matka była może gniada? Taka:
wątek zamknięty
Nie znam matki ale podobno gniada, chodziła w rekreacji w fundacji Ducha ale to było z 15 lat temu. Możliwe, że to ona 🙂 a gdzie teraz stoi?
wątek zamknięty
Ja na nią trafiłam w stajni Ostoja w Warszawie. Nabyta drogą wymiany między właścicielem stajni a handlarzem. W rekreacji nie pochodziła, bo zaciągała jedną nogą. Szybko została zwrócona. Widziałam palenia, ale poza tym nic więcej o niej nie wiem. Ciekawe, czy to ta sama kobyła. Wiekowa była na pewno.
wątek zamknięty
W sumie by się zgadzało. Zresztą Ina też już miała iść w ręce handlarza, bo koń "narowisty i płochliwy" do niczego się nie nadający... Ina ma 14 lat Indonezja też musiała mieć sporo, bo przed Iną dała już kilka źrebaków.
wątek zamknięty
To pewnie ta sama. Co dalej z kobyłą nie wiem, nie wnikałam, papier miała ponoć dobry, więc może poszła na źrebaki. A córka ładna i widać, że bystra. 🙂
wątek zamknięty
Cocosowo świetna kobyła! Fajnie się ze sobą zgrywacie 😉 I jakoś nie widać, żeby była nie nadająca się do niczego, wręcz przeciwnie!
wątek zamknięty
Cocosowo nie dość że ma irokeza to jeszcze siwa........zakochałam się 💘 😜 👍
wątek zamknięty
Dziękujemy 😉
oj tak siwe są piękne... ale utrzymać je w czystości...  😵
wątek zamknięty
Mnie dawno nie było ale już wracam  😉 jak już mąka napisała będziemy was zasypywać  zdjęciami 🏇 bo codziennie gnijemy w stajni :>
mąka siwosz w kwiecie wieku  😀
Cocosowo ładna kobyłka  🙂 normalnie siwych mamy coraz więcej w voltowych szeregach  😁
xxmalinaxx Dobrze że sie nie poddałaś i pokazałaś na co was stać!
guanta uwielbiam twoje historyjki zdjęciowe i to jeszcze z tak ładnym pierwszo planowym bohaterem  😍
wątek zamknięty
Cordkowa, weź Ty mnie zasyp moimi zdęciami lepiej! 😀

Wyrębowy Drim Tim- bosko jak zawsze 💘
wątek zamknięty
Mąka, fajny ten trefl zaczyna się robić. Na początku to taki niewyraźny był, a teraz robi się chłopak.
Cocosowo, ładny Siwy  🙂

Złotko po lonży
[img]http://i1041.photobucket.com/albums/b413/_kateb/DSCF0453.jpg?t=1310407909[/img]
[img]http://i1041.photobucket.com/albums/b413/_kateb/DSCF0454.jpg?t=1310407915[/img]
i wesołe jeździectwo
[img]http://i1041.photobucket.com/albums/b413/_kateb/DSCF0459.jpg?t=1310408134[/img]
i nawet kłusowaliśmy, tu w trakcie przejścia
[img]http://i1041.photobucket.com/albums/b413/_kateb/DSCF0467.jpg?t=1310408143[/img]

sprzed dwóch tyg, po zawodach miłości moja
[img]http://i1041.photobucket.com/albums/b413/_kateb/_DSC9087.jpg?t=1310408684[/img]
[img]http://i1041.photobucket.com/albums/b413/_kateb/_DSC9089.jpg?t=1310408691[/img]
wątek zamknięty
Cocosovo- Fajne to to 🙂
Dzięki wszystkim za gratki 😉
Mamy część zdjątek z wczoraj:

wątek zamknięty
Tristia, naprawdę fajnie się prezentowaliście 😉.
bardzo podoba mi się przygotowanie parkuru, widać spory wkład pracy.
wątek zamknięty
Ja dzisiaj jestem zmojego konia dumna  😍  Po x czasu buntów i fochów nareszcie był mega luźny i fajnie skakał 😀
wątek zamknięty
Koniczyna, Mąka, xxmalinaxx, Alice, Zu dzięki dziewczyny  :kwiatek:
_kate dzięki  :kwiatek: , z konia jestem dumna, bo zachowywała się super, ja pare słów usłyszałam od pani sędzi, nie bardzo pozytywnych, ale myślałam że było dużo gorzej. Chciałam się zobaczyć na zdjęciach, ale pewnie nie ma mnie na żadnym 🙁
w przyszłości planuję zawody, ale na razie z przyczyn bardzo finansowych muszę zrezygnować z jeździectwa na jakiś czas, ale konia nie sprzedaję
ankers dziękuję  :kwiatek: , koni nie było dużo, tylko od nas ze stajni, z Czosnówki i Rakowiska,
parkur fajny, zgadzam się  😀
Burza dzieki  :kwiatek: , jejku Piorek wygląda przezajebiście  😜  i jaki galoooop  😍  😍

zdjęć pewnie nie będę miała, bo nie miałam fotografa  🙄

wątek zamknięty
My z Piorkiem wczoraj uzyskaliśmy coś nad czym mocno pracujemy od kiedy teraz się wdrożyliśmy, co przy Piorku zawsze mocno się opierającym i mnie mającej tendencję do za mocnego trzymania jest mega sukcesem- samoniesienie 🙂 cudowne uczucie 🙂
wątek zamknięty
Fantazja- co tak płaczesz o zdjęcia przecież ja mam
wątek zamknięty
slojma, to dzięki wielkie
wątek zamknięty
slojma, to wstawiaj 🙂
wątek zamknięty
Fantazja- daj mail to Ci wyślę i coś wstawisz bo nie chcę sama wybierać
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.