to puść go na łąki i nie wymagaj 😉 Wtedy będzie szczęśliwy 😀 Może potrzeba przerwy? wyjedź na wakacje, oderwij się od tego wszystkiego 😀 Ja mam zawsze kryzys zimowy. Gdyby się dało to bym tak na 2 miesiące przestała w ogóle przychodzić do stajni. Ale z czasem mija, chęci wracają 😉
milusia- szybkiego powrotu do zdrowia 🙂 Tristia- mam nadzieję, że kryzys szybko minie i wrócisz do jazdy z uśmiechem na twarzy 🙂 Przedstawiam moją dziewuchę 🙂
karolciaequilano - o jakie fajne konisko 😉 dawaj wiecej zdjec i opowiedz cos o niej 🙂 Zu - co sie stalo, ze bylam w szpitalu, czy ze nie bede jezdzic ? :P O tym pierwszym wole sie za duzo nie rozwodzic 😉 Juz po sprawie, wracam do siebie po nieprzespanych szpitalnych nocach i jestem dobrej mysli, ze wszystko idzie w dobrym kierunku 😉 A jezdzic nie bede, bo kon zostal w Olsztynie, a ja w sobote wyjezdzam do pracy. Dzionka - (wyjasnienie jak wyzej :P ) dziekuje, mam nadzieje ze juz najgorsze mam za soba :kwiatek:
Angeel-wracaj szybko do zdrowia, a czas w pracy szybko minie i nim sie obejzysz znowu bedziesz smigac na Marianie.A tak swoja droga to fotki z ostatniej sesji boskie i konisko slicznie teraz wyglada 🙂 karolciaequilano-dzieki ogromne :kwiatek: W koncu pokazujesz jakies fotki. W zyciu bym nie poznala Manueli 😲 Ladnie ubrana, scieta grzywa i taka napakowana, fajnie sie zmienila i bardzo ladnie wyglada 😉 Kawał kobiety z niej 😜
Calej reszcie rowniez dziekuje za zyczenia powrotu do zdrowia :kwiatek: Na razie nie brakuje mi jazdy, jakos mi sie przewartosciowalo wszystko.Wystarcza mi teraz jak zajde do stajni, czy na wybiegi i wyglaskam moje zwierzaki 🙂 Boje sie tylko ze pozniej nie dopne Zwiastunowi popregu 😁
Milusia dasz radę... zawsze dawałaś! Trista Masz fajnego konia a że czasem się buntuje to normalne. Ja bym Ci radziła wypad w teren żeby się wyluzować a w niedzielę na zawodach pokarzecie na co Was stać. Trzymam kciuki i czekam na foto relacje.
Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia :kwiatek: Dzisiaj wstałam już z nieco lepszym nastawieniem. Wczoraj naszedł mnie jakiś taki nastrój smętny 😉 Nawet chce mi się wsiąść 💃 xxagaxx- Na łąkch na pewno by był szczęśliwy, ale wiem, że z jazdy koń też potrafi się cieszyć- był taki czas 🏇 Koniczyna- Pewnie, że fajny. Nie chciałabym innego konia 😍 To ja muszę się zmienić 🤦 No własnie, na zawodach pokażemy na co nas stać 😂 😉 Karolciaequilano- No, no, Manuela nie do poznania 🙂 Pokaż zdjątka Equilano.
milusia ooo !! Kochana życzę Tobie szybkiego powrotu do zdrowia !! Dasz radę 🙂 ps. lepsza noga niż głowa - znam to z autopsji 😁 aha i koniecznie stosuj się do wskazówek lekarza - bo inaczej 🤬
Dzieki dziewczyny :kwiatek: Mam nadzieje, ze szybko minie :P Tymczasem lece na zakupy, bo musze sie przygotowac na wyjazd i jutro wybywam do pracy. Mam nadzieje, ze moj net zlapie tam zasieg :P Bo jesli bede zupelnie odcieta od swiata to sie chyba zastrzele...
milusia życzę szybkiego powrotu do pełni zdrowia. Dobrze, że masz kogoś kto pomaga. karolciaequilano świetna kobyłka. Naprawdę jest na czym oko zawiesić 😜
W takiej wersji mojego konia można zobaczyć baardzo rzadko więc się chwalę, że on też czasem potrafi pobiegać:P A to Lotna - Jungolaska, miłość od pierwszego wejrzenia, nasza parka w końcu razem na pastwisku od kilku miesięcy (przerwa spowodowana kontuzją Loci i tym, ze oba były podkute na tył), konik forumowej Czarnejrozy I coś z jazdy (asekuracyjny uwiąz rządzi!)
Karolciaequilano urocza babeczka 😉 Napisz coś o niej więcej. Ile ma lat? i wrzuć jeszcze jakieś fotki 😀 Tristia przejdzie szybko ten kryzys. Też miałam niedawno, nawet się śmiałam że rzucam jeździectwo- aż na tydzień 😁 Odpoczęłam, pare osób mnie zmobilizowało i znowu pracujemy.
Dzisiaj znowu udało mi się pomęczyć moje rude babsko. Jak się później okazało były bez śniadania, więc paniusia była troche obrażona że głodna musiała pracować. Ale generalnie na + 😀
Z gniadulcem ostatnie 2 jazdy na wędzidle. Dzisiaj bez czarnej, troche ją wzięłam na mocniejszy kontakt i tak powoli, baaaaardzo poooowoli zaczyna się coś tam dobrze dziać pod koniec jazdy 😀 I powoli uczymy się ustępowań- narazie to jeszcze wygląda jak wygląda 😵 Ja troche pokrzywiona, koń jeszcze nie do końca ustawiony tak jak powinien, ale jak to mówią- "najpierw zrób coś, potem zrób to lepiej, potem lepiej i szybciej- wtedy możesz nazwać się profesjonalistą" 😀iabeł:
milusia zdrowka zycze🙂 strucelka o jakie ladne siwe, mam slabosc do takich😉 tristia ja tez ostatnio jakis kryzys, albo spadam albo nic nie wychodzi, no ale myslmy pozytywnie🙂 karutek o jezusie, ale klus! 😜 baffinka bardzo ladna rudosc, z ciekawosci, jezdzisz ja tylko na czarnej wodzy?🙂
a to moja kryzysowa narzeczona z ostatnich jazd😉 dupowato jest,ale trudno, i tak lubie na nia patrzec🙂😉
Faith dziękuje :kwiatek: żeby Cię nie skłamać to policzyłam- w 2011 siodło i jeźdźca na grzbiecie miała aż szalone 5 razy 🙄 Czarną miałam ostatnie dwa razy- czyli dzisiaj i tydzień temu- po 3miesięcznej przerwie konia. Ona jest dość specyficznym koniem, bardzo nerwowym. Nie bryka, nie ponosi, ale czuje przed nią respekt, bo właśnie ona mnie tak załatwiła jak Alkazar Milusię 😎 Staram się żeby czarna sobie wisiała luźna całą jazde, głównie ona jest dla mojego komfortu psychicznego.
ach, rozumiem🙂 moja tez tak wrazliwa, wszystko ja zjada, nawet krzak widywany miliard razy dziennie🙂 no ale co zrobic, kon nie moj, w dodatku powinna chodzic codziennie, a ja jak 3 razy w tyg zdolam wygrzebac czas to juz sukces.. a tu jescze wszyscy mnie cisna, ze tylko w stajni siedze🙂 cale 2 razy w tym tyg... No nic to, zycze wam owocnej pracy baffinka, bo kobyla bardzo urokliwa, ile lat ma w sumie?🙂 tez by mi sie przydal jakis komfort psychiczny😀
W kwietniu skończyła 15 lat 😀 Pierwszy raz jeźdźca miała jako 9latka, więc współpraca z nią nie jest lekka. No i w zasadzie wsiadam tylko sporadycznie żeby powozić tyłek 😉