milusia piękne fotki, bardzo ładnie wychodzisz na zdjęciach 🙂
juliadna super siwy 💘 A Ty kiedy wsiadasz? Uff, dobrze, że to nie zerwanie
Magdzior zazdroszczę skoków na krosie. Ja sie boje skakać, ale uwielbiam patrzeć jak inni to robią
Mam zdjęcia z zeszłego piątku 😡 Jakości takiej se, ale wstawiam dowód zbrodni, że jako tako się młody ujeżdża 😉 Daje część zdjęć w linkach, żeby nie przekroczyć limitu na jeden post
Arimona na Diademie miałam jechać jakieś P ale na Siwym na razie nie , z ziemi dogadujemy się dobrze ,ale jak już jestem na górze to tak kolorowo nie jest 🙁
Nasturcja-Renata 🙂 w poniedziałek sobie wsiądę po P.Michale 🙂😉 A Wy fajnie wyglądacie , a pierwsze zdjęcie to taka "słit focia" z koniem :pp
Nasturcja-Renata Żar coraz fajniej wygląda 😀 Ciacho z niego się robi Arimona w styczniu wyjechała do ogiera, stała 3 miesiące, jakieś zapalenia miała, na antybiotykach była i mocno schudła na przełomie marca i kwietnia. Wtedy też siedziałam na niej ostatni raz. Dałam jej troche odpocząć i dojść do siebie. Teraz powoli zaczyna wyglądać jak koń 😉 Ramires jak na taką przerwe to i tak dobrze Wam poszło. W tym drugim przejeździe jakąś wyłamke miałaś czy tylko zrzutki? Kiedy następne? 😀 Lov dziękuje w imieniu Rudej :kwiatek: Wiadomo, że kasztany najlepsze 😁 Gadzina super wygląda 💘 kiedy planujecie jeździć na dworze? Moja złośnica powoli dochodzi do siebie, więc mam nadzieję że będę częściej się tu z nią wstawiać 😀 Jeszcze kilka:
To i ja się melduje po zawodach! LL na czysto, raz zaliczyliśmy skok "z miejsca" bo ta przeszkoda była BIAŁA 😵 no ale do dekoracji wyjechaliśmy, wylosowany puchar jest. W L w pierwszym przejeździe 1 zrzutka (jak ładnie zajęknęłam jak usłyszałam dźwięk spadającego drąga :hihi🙂 Weszliśmy w linie dużym skokiem, ja zamiast przytrzymać to pojechałam, no to spadło. Drugi przejazd na czysto, rozgrywka na czysto. Trener mówi że bardzo ok, ja dopiero teraz stwierdziłam że było ok, bo na zawodach byłam dość niezadowolona 🤬
Lov - gratuluję postępów Gadziny, jest coraz ładniejszy 🙂
Magdzior, Mąka - gratuluję udanych przejazdów
Ja też w takim razie się odmelduję z zawodów: Rambosz dwie trąby, nie potrafię go zrozumieć - chodził dwa miesiące temu z łatwością P, mieliśmy jechać N,byłam go zawsze taka pewna, a teraz przy byle pretekście nie mogę ukończyć głupiej L-ki... Robi to z taką premedytacją i chamsko, że aż nie do uwierzenia. Jutro wsiada trener i przepycha go przez te L-ki. A Faustem open bez błędów, w L zrzutka na ostatnim okserku (moja, pojechałam go, nie wyczekałam i wyszłam okropnie) i z tego wszystkiego nie trafiłam w celowniki końcowe 😂 Uczę się jeździć coraz lepiej na tym koniu, on nabiera zaufania do mnie, a ja do niego 🙂
Burza :kwiatek: juliadna to ty tam byłaś? Co nie podeszłaś? 🤬 Nie, jutro jedziemy.. do lasu 😁 Ramires :kwiatek: TY też nie masz się czego wstydzić! Super wynik jak na taką przerwę Gosic :kwiatek: ehh, tak to jest z tymi końmi. Raz na wozie raz pod wozem. Czasem jakiś głupi błąd, a takie skutki
mnie i kujkę na koniach złapało gradobicie i mam nawet jedno ciekawe zdjęcie pt. jak stworzenia różnych gatunków, w symbiozie wykorzystują przestrzeń 😀
Gosic my narazie treningujemy się, zawody dopiero w czwartek, ale mam nadzieję≤ że będą udane, no i w takim razie trzymam jutro kciuki za Wasze starty🙂
efka zdjęcie genialne, u nas tez dzisiaj taka pogoda w kratkę w jednej chwili ulewa i trzeba uciekaż na halę, a za chwilę słońce wychodzi... 🤔wirek:
xxflygirlxx, ani kujka ani ja - ja to jeszcze z poświęceniem odwróciłam się w stronę gradu żeby komórką fotę pyknąć, ale stwierdziłam że nie mogę zmarnować okazji hihi 😀