Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

deborah fajnie, że wróciłas do jazdy

milusia piękne fotki, bardzo ładnie wychodzisz na zdjęciach  🙂

juliadna super siwy  💘 A Ty kiedy wsiadasz? Uff, dobrze, że to nie zerwanie

Magdzior zazdroszczę skoków na krosie. Ja sie boje skakać, ale uwielbiam patrzeć jak inni to robią

Mam zdjęcia z zeszłego piątku  😡 Jakości takiej se, ale wstawiam dowód zbrodni, że jako tako się młody ujeżdża  😉
Daje część zdjęć w linkach, żeby nie przekroczyć limitu na jeden post

I na koniec młody po pracy  😉
wątek zamknięty
Arimona na Diademie miałam jechać jakieś P ale na Siwym na razie nie , z ziemi dogadujemy się dobrze ,ale jak już jestem na górze to tak kolorowo nie jest 🙁

Nasturcja-Renata 🙂 w poniedziałek sobie wsiądę po P.Michale 🙂😉 A Wy fajnie wyglądacie , a pierwsze zdjęcie to taka "słit focia" z koniem :pp
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata Żar coraz fajniej wygląda  😀 Ciacho z niego się robi
Arimona w styczniu wyjechała do ogiera, stała 3 miesiące, jakieś zapalenia miała, na antybiotykach była i mocno schudła na przełomie marca i kwietnia. Wtedy też siedziałam na niej ostatni raz. Dałam jej troche odpocząć i dojść do siebie. Teraz powoli zaczyna wyglądać jak koń  😉
Ramires jak na taką przerwe to i tak dobrze Wam poszło. W tym drugim przejeździe jakąś wyłamke miałaś czy tylko zrzutki? Kiedy następne?  😀
Lov dziękuje w imieniu Rudej  :kwiatek: Wiadomo, że kasztany najlepsze  😁
Gadzina super wygląda  💘 kiedy planujecie jeździć na dworze?
Moja złośnica powoli dochodzi do siebie, więc mam nadzieję że będę częściej się tu z nią wstawiać  😀
Jeszcze kilka:

wątek zamknięty
baffinka o fajna, taka "sucha" ja takie lubię  😎 jaka rasa ?
wątek zamknięty
Juliadna  :kwiatek: wielkopolska (po Leopolisie) - palenie ma ale akurat wszystkie zdjęcia wrzuciłam z drugiej strony  😁
wątek zamknięty
To i ja się melduje po zawodach! LL na czysto, raz zaliczyliśmy skok "z miejsca" bo ta przeszkoda była BIAŁA  😵 no ale do dekoracji wyjechaliśmy, wylosowany puchar jest. W L w pierwszym przejeździe 1 zrzutka (jak ładnie zajęknęłam jak usłyszałam dźwięk spadającego drąga  :hihi🙂 Weszliśmy w linie dużym skokiem, ja zamiast przytrzymać to pojechałam, no to spadło. Drugi przejazd na czysto, rozgrywka na czysto. Trener mówi że bardzo ok, ja dopiero teraz stwierdziłam że było ok, bo na zawodach byłam dość niezadowolona  🤬
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, coraz fajniej Żar wygląda 🙂

Mąka, gratulacje 🙂
wątek zamknięty
baffinka  a 🙂  😎

Mąka
  Dobrze było, gratulacje ! a jutro jedziecie?
wątek zamknięty
Arimona niby dobrze, niby nie, zawsze może być lepiej 🙄 ale dobra, już nei marudzę 🙂

baffinka w drugim miałam jedną zrzutke - na ostatniej 👿

Mąka no to pięknie! Gratulacje

wątek zamknięty
baffinka, na dworze jak nam się polepszy z podłożem... Ale myślę, że to kwestia jakiś 2 tygodni, może wcześniej 😉

Ramires, a coooo tam 😁
wątek zamknięty
Cześć Rekreantki 🙂

baffinka, Nasturcja - Renata - piękne macie Rudości

Lov - gratuluję postępów Gadziny, jest coraz ładniejszy 🙂

Magdzior, Mąka - gratuluję udanych przejazdów

Ja też w takim razie się odmelduję z zawodów: Rambosz dwie trąby, nie potrafię go zrozumieć - chodził dwa miesiące temu z łatwością P, mieliśmy jechać N,byłam go zawsze taka pewna, a teraz przy byle pretekście nie mogę ukończyć głupiej L-ki... Robi to z taką premedytacją i chamsko, że aż nie do uwierzenia. Jutro wsiada trener i przepycha go przez te L-ki.
A Faustem open bez błędów, w L zrzutka na ostatnim okserku  (moja, pojechałam go, nie wyczekałam i wyszłam okropnie) i z tego wszystkiego nie trafiłam w celowniki końcowe  😂  Uczę się jeździć coraz lepiej na tym  koniu, on nabiera zaufania do mnie, a ja do niego 🙂
wątek zamknięty
Burza  :kwiatek:
juliadna to ty tam byłaś? Co nie podeszłaś?  🤬 Nie, jutro jedziemy.. do lasu  😁
Ramires  :kwiatek: TY też nie masz się czego wstydzić! Super wynik jak na taką przerwę
Gosic  :kwiatek:  ehh, tak to jest z tymi końmi. Raz na wozie raz pod wozem. Czasem jakiś głupi błąd, a takie skutki

wątek zamknięty
Mąka gratulacje! Kurcze zupełnie zapomniałam, że wybierasz się do Warki i nie rozglądałam się za Tobą 🙁
wątek zamknięty
No wiecie co! Ewuś, co jechałaś?
wątek zamknięty
Mąka ja nic nie jechałam, byłam towarzysko 😉
wątek zamknięty
mnie i kujkę na koniach złapało gradobicie i mam nawet jedno ciekawe zdjęcie pt. jak stworzenia różnych gatunków, w symbiozie wykorzystują przestrzeń 😀

wątek zamknięty
efka - genialne zdjęcie  😁
wątek zamknięty
efka świetne zdjęcie! 🙂
wątek zamknięty
A kujka (?) biedna żadnym stworzeniem nieosłonięta. 😁
wątek zamknięty
efka, hahaha, dobre zdjecie 😀

Gosic, merci :kwiatek:
wątek zamknięty
ewuś to i tak Cię nie usprawiedliwia  🤬  😁
efka  👍
wątek zamknięty
Gosic my narazie treningujemy się, zawody dopiero w czwartek, ale mam nadzieję≤ że będą udane, no i w takim razie trzymam jutro kciuki za Wasze starty🙂

efka zdjęcie genialne, u nas tez dzisiaj taka pogoda w kratkę w jednej chwili ulewa i trzeba uciekaż na halę, a za chwilę słońce wychodzi... 🤔wirek:
wątek zamknięty
xxflygirlxx, ani kujka ani ja - ja to jeszcze z poświęceniem odwróciłam się w stronę gradu żeby komórką fotę pyknąć, ale stwierdziłam że nie mogę zmarnować okazji hihi 😀
wątek zamknięty
To któż to w takim razie siedzi na koniu? 😉
wątek zamknięty
xxflygirlxx, na koniu kujka, chodziło mi o to, że obie byłyśmy w siodłach i nieosłonięte niestety niczym i nikim 😉
wątek zamknięty
Aaa chyba czas spać. Już rozumiem. 😁 I dobrze, że nie zmarnowałaś, super jest ta fota. 😀
wątek zamknięty
Mąka wiem, tym bardziej mnie to nie usprawiedliwia  😵 ale następnym razem obiecuję poprawę!

P.S. mnie można teraz rozpoznać po uroczym szczeniaku błąkającym się razem ze mną 😉
wątek zamknięty
ewuś, co masz za szczeniaka? 😀 to ten którego wstawiałaś na FB? 😉
wątek zamknięty
efka właśnie dokładnie tego 🙂 coś więcej o niej opowiadałam na Towarzyskich w kąciku o psach 😉
wątek zamknięty
ewuś, mała ślicznotka 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.