Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

efka, jaki masz fajny avatar 😁

Paaaatrzcie co mam! 🏇 dzisiaj Gadzina pod trenejro 😉

Kluska 😁

Jestem absolutnie zakochana w moim koniu. Jeśli kiedykolwiek powiem na niego złe słowo, zlinczujcie mnie 😁 Wiem, popadam w Gadzinozachwyt, ale on jest taaaaki grzeczny i taaaaki kochany 😎

wątek zamknięty
Lov no wreszcie! To jest materiał na prawdziwą maszynę. 😀 I co gadasz, że złe foty z hali, spoko są.
wątek zamknięty
Lov, jajeczny jeszcze czy już nie?
wątek zamknięty
xxflygirlxx, dziękujemy :kwiatek: chociaż na zdjęciach i w ogóle w ruchu zyskuje takiej, hm, szlachetności? wiecie, o co mi chodzi. Bo jak obok niego stanę to normalnie szafa trzydrzwiowa z wyjściem na taras 😁

olek, nie nie, kastrowany był na początku marca 😉 chociaż w sumie, gdybym wiedziała, że ma taki charakter, zostawiłabym ogrem 😁
wątek zamknięty
Lov niezłe Ciacho 😜 A jak jeszcze mówisz, że charakter dobry to już w ogóle koń marzeń 😉
Efka o tym maluchu to nawet coś mi się obiło o uszy, masz jakieś foty? 😉
wątek zamknięty
Libella, wiadomo że ma swoje schizy, np. przyczepa, koło której przechodzi w drodze na padok jest straszydłem od 3 miesięcy 😁 ale do pracy pod siodłem nie mogę się przyczepić, jest najgrzeczniejszym koniem świata 😉
O maluchu efki nie słyszałaś! Niedobrze, niedobrze 😁
wątek zamknięty
Lov ło, zapowiada się meega dobrze! A przypomnij proszę, ile on ma lat?
wątek zamknięty
Ramires, całe 3 i 3 meisiące 😎
Co jutro jedziesz?
wątek zamknięty
To taki dzieciak...? Myslalam że starszy jest. To super, masz dużo czasu na spokojną robotę 😉
Jadę 2 razy L
wątek zamknięty
Ramires, dzieciak, dzieciak 😉 wszyscy się śmieją, że ma coś spieprzone w papierach, i to na pewno nie ejst rocznik 2008 😁
Obfocę, mam nadzieję, że nie będzie padać jutro. Bo my od LL do P, wiec trochę tam posiedzimy... Będę krzyczeć do Ciebie 😁
wątek zamknięty
Atamanka, konio grubas i bez mięśni totalnie. jest nad czym pracować.
disco, trzymam kciuki oczywiście!
incognito, trzeszczące w szwach bryczesy i oficerki mówią same za siebie. ale zostało mi jeszcze tylko 6 kg zapasów ciążowych do zgubienia a przytyłam w sumie 21 kg więc jestem pełna optymizmu..

Lov, jest absolutnie piękny 🙂

ja dziś od nowa zakochałam sie w szogunie.. a przez głowę krążą myśli o sprzedaży i zawsze jak wsiądę zakochuję się w nim na nowo...
Kary za to daje z siebie wszystko i choć generalnie mocno obrażony jest jak musi oderwać się od ziemi. to kupuje wszystko co postawimy. każde dziwadło. Dziś pierwszy raz skakaliśmy rów i tylko lekko wycofał się za łydkę, ale wystarczyło przyłożyć ją mocniej i skoczył bez problemu...

jeszcze jedna fotka Szoguna

i kary z dziś

wątek zamknięty
deborah, :kwiatek: a karemu rzeczywiście dziwadła ustawiłyście 😁
wątek zamknięty
Lov o nie radzę się do mnie odzywać przed konkursem bo będę tylko wszystkich opieprzać  😡 tak już mam. A na parkurze jeszcze gorzej - raz Pan Chłapowski chciał mi pomóc w czasie przejazdu i coś tam krzyczał a ja co..? tylko pomyliłam parkur i i tak nie wiedziałam o co mu chodzi 😁

deborah fajne, że z Karego taki chojrak 😉 I tak z ciekawości - ta przeszkoda miała jakiś specjalny cel? nigdy nie widziałam czegoś takiego na treningu
wątek zamknięty
Ramires, jutro na towarzyskim derby ma być taki dziwoląg  po prostu 😉
wątek zamknięty
Deb, a jak Szoguna nogi? pamiętam, że był problem z diagnozowaniem. Rewirka go nadal jeździ? nigdzie was nie widać
BTW w życiu bym tego nie skoczyła. Newa ewa.  😉
wątek zamknięty
deborah pierwszy raz takie coś widzę, taka inna wersja krzyżaka 😀 Dobrze Wam idzie. 😉
wątek zamknięty
Ramires, okey, okey, to może mnie rozpoznasz po brązowych bryczesach w kratkę 😁 i na malowanej kasztance lub z aparatem w ręce 😉
wątek zamknięty
dawno dawno temu (i nieprawda) tez cos takiego skakalam... nie pamietam jak to sie nazywalo... pijana koperta? nie, jakos inaczej chyba.. no w kazdym razie jak jeszcze bylam mloda szalona i skaczaca to skakalam, fajne to bylo, musial czlowiek rowno w srodek wcelowac 🙂
super deborah, ze juz jezdzisz 🙂
wątek zamknięty
deb łee tam, oczekiwałam jakiegoś pro wytłumaczenia 🤬  😉

Lov Trenera rozpoznam to i luzak się znajdzie, jak już trochę ochłonę to się zgłoszę 😉

btw. pijany krzyżak? - no ładnie
wątek zamknięty

Angeel, dokąd wyjeżdżasz jeśli to nie tajemnica? praca przy koniach czy nie?

super, ze znowu jezdzisz 🙂 Jak malenstwo ? 😀 Jade jako instruktor na kaszuby, kolo Suleczyna 😉 Czemu myslisz o sprzedazy Szoguna ?
Alez wam wszystkim zazdroszcze wyjazdu do Rakowca 🙁

milusia - ostatnie przepiekne !  😍

Ramires, całe 3 i 3 meisiące 😎

hihi, moj tez mial tyle jak do mnie przyjechal 🙂 A bylo to ... 6 lat temu  😜 Kiedy to minelo... ?
A Gadzina piekna jest 🙂 Dawaj wiecej jak tylko bedziesz miala 🙂😉)
wątek zamknięty
Ramires, nosisz jeszcze okulary? to na pewno Cię rozpoznam 😁

Angeel, mówisz, że chcesz jeszcze? 😎
wątek zamknięty
Lov, super 🙂 coraz wiecej rudzielca sie robi i widze ogarnia sie w niesamowitym tempie! Oby tak dalej!

A podgladam i sledze tym uwazniej, ze u nas z malym siwym tez zajazdka. Nawet mam dowod rzeczowy z 3 razu pod jezdzcem 😉 (jakosci zadnej i halowe,wiec w zalaczniku)
wątek zamknięty
_kate,  z nogami już ok. Zdiagnozowany, dostał dostawowo steryd i póki co jest ok. Teraz magnesujemy nogę dla szybszej regeneracji stawu i normalnie pracujemy. Rewirowa wybywa za granicę a ja już znowu mogę  jeździć i tak się współpraca rozmyła 🙂
przeszkoda wbrew pozorom tylko wygląda strasznie 🙂 tak naprawdę jest łatwa. a Karego który szuka jak najszybciej ziemi zmusiła do oddawania nieco dłuższych skoków jak widać na foto 🙂
wątek zamknięty
Lov to my się znamy? o.0 A to ciekawe 😁
Nie, nie noszę już okularów ale poza tym dużo się pewnie nie zmieniło. Dukata raczej poznasz - gniady czołg w brązach
Dawaj jeszcze!

szafirowa to oczekujemy więcej dowodów 😉 powodzenia w pracy z młodym
wątek zamknięty
xxflygirlxx,  :kwiatek:
kujka, no własnie kiedyś takie dziwadła spotykało się na parkurach...
Ramires, moge coś powaznie brzmiącego wymyślić 😉
Angeel, maleństwo  super, ale chciałabym żeby był już duży jak Michał 😉
a Szogun... ehh on wspaniały jest i przekochany. świetnie ujeżdżony ale talentu do skoków mu Bozia nie dała. a ja sercem skoczek 🙁 a trzech konie nie utrzymam...
wątek zamknięty
szafirowa, :kwiatek: taak, ogarnięcie ma naprawdę niesamowite. Po prostu lepszego sobie wymarzyć nie mogłam 😉 właśnie podglądałam Twojego siwego na fb, jak na 3 raz to też super! A gdzie foty drugiego siwuska? 😉

edit:
Ramires ja Cię znam 😎 zaczynając od Ramiego 😁

A więc proszę bardzo, Rudzielina!

i spracowany koń po jeździe 😉
wątek zamknięty
Lov kurcze,podoba mi się ta Twoja Gadzina,ciekawe dlaczego 😎
wątek zamknięty
lacuna, no ciekawe, ciekawe... 😁
wątek zamknięty
deb - jak to trzech ? :P Szogun, Satural i ... ?
Lov - pieknyyyy 🙂 Tez mi sie marzy malowany kasztan :P Jak dobrze pojdzie to jutro tez bede miala foty mojego pod trenejrem  👀
wątek zamknięty
i kobyła  😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.