Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

niestety, robale nas wykańczają. ciekawe co będzie jutro, nie jeździłam od środy...
a Rudy dostał przesłodki błękitny pad. mój Księciunio  😎.
wątek zamknięty
Gosic, dziękuje w imieniu Pączka 🙂

baffinka, bardzo pozytywne foty 🙂

_kate, widzisz, u nas ja tyję a Piór chudnie 😁 ale już nadrabiam 😀

Magdzior, mam nadzieję, że utrzymacie tendencję wzrostową 😀 cieszę się razem z wami! 😀

milusia, Rude chyba utyło na trawie? 🙂 i jak dalej na hanowerze? 🙂
wątek zamknięty
Burza szałowe fotki! Kiedy będzie Was można pooglądać na czworobokach?
wątek zamknięty
ashtray, nie za szybko, z powodów wyłącznie finansowych. Aktualnie cieszę się jak mogę mieć trening chociaż 😉
wątek zamknięty
Ambrozja, fajny zwierzak 🙂
Burza, ale ja lubię oglądać twoje zdjęcia. Zawsze takie pozytywne!  😜
Shantowa, ale ekstra zdjęcia!
Precelek, ale boskie zdjęcia. Szkoda, że tak mało!  🤬 No i pięknie Ci w nowej fryzurze!
Baffinka, dobrze konina wygląda 🙂 No i masz racje, że przerwy dobrze robią. Ja ostatnio jeżdżę 3 razy w tygodniu, resztę lonżuję i na każdej jeździe kobyla jest taka :  😜
Gagulec, pięknie skaremu w oberżynie, tylko to podłorze nie zaciekawe, ale już tłumaczylaś, że będą poprawiać, więc już nie powtarzam 🙂 Koń śliczny, jak zawsze!
Huzarova, pierwsze!  😜
Maleństwo, odkurzyłaś Łosia, czy po prostu nie wrzucałaś jego zdjęć długo? Dobrz pamiętam, że mieliście przerwe?
Milusia, boski Zwiastun!!!  😍

Pamiętacie w ogóle?

Legenda chodzi ostatnio tak:  😍 i tak:  💘 i tak:  😜 Jest fantastycznie!  💃
Będzie więcej fot, ale dzisiaj później  😁

EDIT:
Jeszcze mam stęp:

I kłus:
wątek zamknięty
arivle, Łosia odkurzyłam, ale to już trwa od października 🙂  I dobrze pamiętasz, miał przerwę - obijał się 9 miesięcy. Teraz w sumie nie można tego nazwać pracą, raczej po prostu go ruszam i uczę się czerpać przyjemność z czystego rekreanctwa. Tak nam się życie ułożyło 😉

Milusia, Gagulec - dzięki 🙂

flygirl - koszulkę, o ironio, kupiła mi mama na jakimś wyjeźdize (nie ma to jak mieć blisko 30 lat i wciąż dostawać takie prezenty od mamusi :p)
A czy Łoś ładny? Bywał ładniejszy, teraz niestety na tyle mało chodzi, że mięśni ma bardzo mało. Ale w sumie to mnie on i tak się podoba, w tej swojej pokraczności. A na imię ma TEKLAN.

Gosic - Łoś jest zwyrodnieniowiec, więc takich kilka podskoczków raz na ruski rok to jedyne, na co możemy sobie pozwolić.
wątek zamknięty
Dzieki dziewczyny :kwiatek:

Geronimoo
, już Ci mówiłam, że ukradne Ci kiedyś figure? 😉
arivle, genialnie wygląda w tym komplecie! Wstawiaj więcej fot 💘]

A ja przedstawiam Wam mojego nowego podopiecznego - Rywala (Raniuszka/Joker) Misiek nie z tej ziemi, tylko by się wtulał 😉

fot. Hania Banaszak
Mamy z czego przerabiać tłuszczyk na mięśnie 😀iabeł:
wątek zamknięty
Burza dziękuje  :kwiatek: mam nadzieje, że przez najbliższy czas będzie chodzić tak jak wczoraj  💘
Arivle dziękuje  :kwiatek: Legenda również dobrze wygląda. Też chyba zmienie plan treningowy i wplote tam częstsze lonże. Może będzie poprawa  😀
Shantowa fajny przytulas. Ile ma lat?

Ja się ostatnio wkręciłam w youtuba  😎 Macie na pożarcie tak od rana- tylko żeby Wam się to śniadanie nie odbijało cały dzień  😁
Uwaga! Wysokości miażdżą  😂
wątek zamknięty
Burza świetnie wyglądacie🙂 pamiętam jak pisałaś,że do żadnych zawodów Wam się nie spieszy,ale miłoby było Cię na jakichś z Piorkiem zobaczyć🙂
Gagulec ten fiolet to Wasz kolor 😀
Precelek łądne konisko i duże,ile ma w kłębie?
huzarova pierwsze jest obłędne 🙂
Hypnotize powożenie świetna sprawa🙂 miałam kiedys przyjemnosc robic za woźnice w małej bryczce z kucem i zabawa była przednia,a co dopiero bryczka z czterema końmi 🙂 a jak tam Twoje konisko?
milusia jak ja bym to powiedziała to nic dziwnego,ale Ty?Z takim koniem nie powinnas tracic wiary w siebie i to co robisz :kwiatek:
shantowa jak dla mnie pierwsze zdjęcie ma super klimat 😉

Kucu przedwczoraj wolne,wczoraj pochodził na wypieciu.Dzis jazda.Beda jakies zdjecia,mam nadzieje,ze damy rade na tej jezdzie w miare.
wątek zamknięty
shantowa - lepiej nie, bo jeszcze byś się zdziwiła  🤣
wątek zamknięty
Incognito dzięki  :kwiatek:
duży,duży 176 lub 178cm w kłębie, dokładnie nie wiem bo mierzony chyba z 3 lata temu  😁

airvle milusia jeej dzięki  😡
xxflygirlxx aaaa uwielbiam tą fotkę  🙂
airvle idealny klolor dla kasztana  💘
wątek zamknięty
milusia, o, hanower? i jak Ci sie jezdzi? 🙂

huzarova, sympatyczny konik, napisz o nim pare slow.
wątek zamknięty
maleństwo ale to fajnie, że się dostaje prezenty, nawet w tym wieku. 🙂 Ładne ma imię Łosiek.😉
Shantowa ty masz zadatki na modelkę, serio.
wątek zamknięty
Gagulec, co tak mało? Lubię na Was patrzeć, wstaw więcej 😜
wątek zamknięty
flygirl - to imię było moją zmorą na początku, bo nic nie znaczy, a do dziś wszyscy mówią coś w stylu "aaaa, to jak z Pszczółki Mai... A nie, tam była Tekla..." :p
wątek zamknięty
Nadrabiam zaległości bo lapek mi padł, nie mam dostępu do neta, siostra na chwilę mi użyczyła kompa
Precelek, śliczna sesja by Dominika  😍  😍 , zazdroszczę
Burza, jak Piorek się rusza!!!!!  😜  😜  😜 aaaa super
ankers, też zapraszam w imieniu stajni  😀
Ambrozja jeździsz? szykujesz się na zawody?
Gagulec jaka ujeżdżalnia  😜  a jaki koń  😍

a my sobie podróżujemy po ujeżdżalni
i mój koń nawet potrafi nogi podnieść do góry  😜

wątek zamknięty
Widze,że zmieniłaś siodło na bezterlicówke,o ile sie nie myle.Jak wrazenia z jazdy?
wątek zamknięty
arivle- więcej zdjęć mojego ulubionego konia! W tym kolorku jest szał 😍
wątek zamknięty
Fantazja - Tak tak, coś tam się szykuję 🙂
arivle - Dziękuję bardzo  :kwiatek:
Z dzisiaj mam szalone jedno zdjęcie w stój dodatkowo, z powodu iż fotografujący odmówił współpracy, i wynikiem było fotografowanie zadu mego wierzchowca  😂
A buzia nie nadaje się do pokazania  😁
wątek zamknięty
Ambrozja, jak fajnie widzieć Was w osprzęcie 😎. gdzie stoisz?
wątek zamknięty
Witajcie, jestem nowa na forum. Mam na imię Karolina.

Powiedzcie czy jest tutaj jakaś grupa wsparcia osób które zaczęły się uczyć jazdy konnej dość późno? :P 🙂
Ja mam 21 lat i tak się potoczyło, że dopiero teraz uczę się jeździć i mogę spełniać to największe marzenie mojego życia, z którym zresztą wiążę plany.
Płakać mi się chce jak widzę te małe dziewczynki, które bez oporów galopują, skaczą, startują w zawodach... :P To jest świetne jak od najmłodszych lat można obcować z końmi. I bardzo im wtedy zazdroszczę, ale pozytywnie oczywiście 🙂

Jeśli jest tu ktoś taki jak ja PISZCIE, będzie mi miło i powspieramy się troche, pośmiejemy z tego co nam nie wychodzi, pogadamy o tym jakie robimy postępy :P
Mam nadzieje, że wybrałam dobre miejsce na napisanie tego posta.
Forum śledzę już od dłuższego czasu i z rumieńcami na twarzy czytam co piszecie i oglądam zdjęcia.
Mam nadzieję, że będę mogła małymi kroczkami wejść w Wasz jeździecki świat 🙂
Pozdrawiam
wątek zamknięty
ankers - W Czosnówce  🙂
wątek zamknięty
baffinka, rocznikowo 7 🙂
incognito, Dzięki
xxflygirlxx, heh.. dobre sobie, ale dzięki w każdym bądź razie! 😉

Jeszcze troche rudego konia, bo chodził dziś PRZECUDOWNIE 💘

wątek zamknięty
Anima 21 lat to pozno!?  😂 mielismy w stajni 83-latka który uczył się jezdzic bo bylo to jego najwieksze marzenie w zyciu a nie miał wczesniej możliwosci go spełnić  😉
wątek zamknięty
hmm to pocieszające hihi 🙂🙂
poprostu wszyscy z ktorymi mam do czynienia, którzy jeżdżą to osoby odemnie młodsze albo w moim wieku, ale to już takie co mają swoje konie, startują itd...

no nic, mam nadzieję, że mnie do siebie ciepło przyjmiecie na pewno będę się udzielać na forum

w awatarze ja na Zorzy- ślązaczce, na której jeździłam podczas majówki
wątek zamknięty
Anima - studiujesz wete w Olsztynie ? 😉 A na nauke (jazdy:P) nigdy nie jest za pozno ! Lepiej pozno niz pozniej  😁

Aaaa, wsiadlam dzisiaj na konia !!  💃
wątek zamknięty
Tak, jestem na UWMie już wyczaiłam, że Ty też bo widziałam Kortowiadową koszulkę WBZ 🙂 Pozdrawiam Koleżankę.
Nasze wydziały ponoć się nie lubią , ale mam nadzieję że między nami tak nie będzie hihi 😀 osobiście mam dużo znajomych na WBZ
wątek zamknięty
Oj tam od razu nie lubia :P Ja mam paru znajomych na wecie 🙂 I podoba mi sie kolor waszych koszulek  😁 Moja wymarzona zielen  😍 Chce czaprak w takim odcieniu !  :P
wątek zamknięty
heh no kolor całkiem spoko 😉
fajnie, że znalazłam kogoś od siebie tu 🙂

a na konia wsiąde dopiero po 15 lipca 🙁 bo teraz mam egzaminy a potem 2 tygodnie praktyk hodowlanych w poznańskim ZOO :P (ciekawe ile kilogramów kupy przerzucę przez ten czas 😀 - ale oby nie)
wątek zamknięty
Powiedzcie czy jest tutaj jakaś grupa wsparcia osób które zaczęły się uczyć jazdy konnej dość późno? :P 🙂

Ja zacząłem jak mialem 19 lat, na pierwszych studiach, i tak zostało 😉 takich osób jest całkiem sporo 😉
życze powdzenia
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.