Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

Gagulec ślicznie się prezentujecie  😍

A ja się muszę pochwalić bo puchnę, pękam itd itp bo dzisiaj moje dwie podopieczne, którym instruktoruję zdały na brązową odznakę i to z całkiem przyzwoitymi notami🙂

Zaś z Reszką skorzystałyśmy z tego, że z okazji towarzyskich wkkw trochę przeszkód było na krosie poustawianych więc załapałyśmy się na trening i było super🙂 Co prawda roznosi ją ostatnio nieźle, ale skakała wszystko i to nawet trudniejsze rzeczy typu szeregi z hyrd na ukos, czy wąskie fronty a wszystko to naprawdę w fajnym stylu🙂 Cieszę się, choć jednocześnie aż boję pomyśleć co będzie na zawodach bo ostatnimi czasy też było super na treninach a na zawodach na najprostszej przeszkodie ja  musiałam przekombinować....  🙇
wątek zamknięty
Precelek świetne zdjęcia! szczególnie ostatnie

Gargulec bardzo Wam do twarzy/pyska w tym kolorze 😉

Magdzior nic nie mówi o trenerze więcej niż wyniki jego uczniów, gratulacje 😉
wątek zamknięty
_Kate no to wesoło masz z tym kucem, bo to chyba nie pierwsza gleba z niego, nie?  👀 Dlatego ja nie lubie kucy ani żadnych podobnych, bo to zwinne strasznie. 3 gleby miałam z takich +/- 155 w kapeluszu,drobniutkich i teraz unikam jak ognia. Na masywniejszych to idzie się jeszcze zaczepić o jakąś szyje czy coś  😁
Teraz tylko dobrego masażyste znajdź i się kuruj. Obyś dała rade na zawodach  :kwiatek:
Gagulec dziękuję bardzo w imieniu panny  :kwiatek: Wtryniaj się, wtryniaj- zawsze macie piękne foty i jesteście bardzo eleganccy  😀 co do jęzora- tak ma na hackamore. Wywala go z lewej strony, głównie przy jeździe na lewo i próbuje dotykać czanki  🤔wirek: dzisiaj nawet w trakcie skoku to uskuteczniała. Takiej jej zboczenie po prostu  😁
Ramires jutro Cię gdzieś dorwiemy? Mam nadzieje, że pokażesz nam Dukiego  😎
wątek zamknięty
baffinka pewnie 😉 siedzę teraz na Hipodromie od rana do wieczora więc nietrudno mnie złapać. Będę się też pewnie kręcić z Dukim po krosie koło parkuru. A będziesz z kimś z volty? Cały dzień?
wątek zamknięty
Ramires będę z Horciakową. Przed 11 wyjeżdżamy, jedziemy jeszcze zobaczyć na Dog Chow i pewnie koło 14 najpóźniej będziemy na Woli. Mam jeszcze numer do Ewuś, więc ją też zamierzamy jutro dorwać  😁
wątek zamknięty
No to do zobaczenia 😉 Wcisnę Dukiego we fiolecik to się będzie wyróżniać 😁
wątek zamknięty
Baffinka no nie pierwsza. Druga  🤔 jak ja go cały czas jeżdżę, to problemy się rozwiązują. Robi się miło, łatwo i na guziki. Ale nie jeżdżę go sama i to powoduje problemy, bunty, barany. Szkoda tylko że mnie to unieruchomiło  🙁
Nikoś nie ma nawet 155cm  😀
wątek zamknięty
Gagulec, Twojemu karemu jest obłędnie w fiolecie ! Pierwsze zdjęcie świetne 🙂
Kiedyś pokazywaliśmy się w ZNK, ale tutaj też zadebiutujemy 🙂

Przepraszam za ilość i już uciekam .. ;D
wątek zamknięty
huzarova - mnie się najbardziej podoba pierwsze  😍 😍

a tak ogółem to elo dziś nas odwiedziła i...
wątek zamknięty
A ja dzisiaj w innej odsłonie 😀
Czwórka ślubna z mojej stajni 😀

Ja tam dzisiaj tylko sprzątałam.
Trzymałam konie jak zacny woźnica i Jego równie zacna pomagierka zjadali obiada 😉
Ale sama impreza ślubna fajna. Tzn fajnie my się bawiliśmy czekajac az młoda para powie sobie tak w kościele 😉
Najlepszy motyw dnia:
4 konie w ślubnej , odwalonej bryczce, woźnica we fraku, 4 osoby pijace browara siedza sobie w środku ,  podjezdzaja pod mała budke z kebabem - mina pani ktora nie wiedziała czy jest w ukrytej kamerze czy nie - bezcenna 😀 Równie bezcenna jak wtedy kiedy Drops jej pod tą budka zrobił kupe 😉  😀

Btw już kiedyś mówiłam że moogłabym sie nauczyć powozic i bawilabym się przy tym równie dobrze jak siedzac w siodle? 😀

wątek zamknięty
huzarova - dawaj jeszcze, jestescie piekni 😜 . Pierwsza fotka rewelacja! Na przedostatniej też masz oberżynę? ładnie Wam 🙂.

Geronimoo
- czemu tylko jedna? 🙁 Ależ Ty jestes szczuplutka 😜
wątek zamknięty
Ależ Ty jestes szczuplutka 😜

Odezwała się gruba  😀
wątek zamknięty
Gagulec, Czesio bardzo przystojny.

A tu mój mniej przystojny, za to niezmiennie ostatnio poprawiający mi humor

Łosiu, tak, to jest Piotruś, robi nam zdjęcia, ale chodź już

no, tak lepiej

i nawet mini koperta była. Za pierwszym razem końska radość była wielka i ją przyatakował, zdjął się z daleka, a pańcia kaleka jak zwykle się położyła. Ja tragicznie, ale Łoś mi się tu podoba (macie i się pośmiejcie)

a potem już lepiej (były raptem cztery skoki, niedużo czasu na poprawę)

wątek zamknięty
Gagulec - oj nie jestem! jestem okropny pulpet który potrafi dobrać dobrze zdjęcia  😁. Ach, bo jakoś tak Gery ginie w cieniu innych koni zaraz jak wrzucę fotkę  😉
wątek zamknięty
Dzionka dzięki  :kwiatek: zadziwił nas wszystkich takim szybkim powrotem do zdrowia. A obijał się równo miesiąc, w sumie dziwi mnie że tak bardzo nie spadł przez taki okres czasu, za fryzurę podziękować, coś ostatnio szaleję  🤔wirek:  :kwiatek:

Burza Nasturcja-Renata
dzięki! To sesja niespodziankowo-urodzinowa. Faajnie mieć takich przyjaciół  😁

Baffinka, Gosic, Fin czekam na więcej fotek od D. Frej  :kwiatek:

Gagulec idealny kolor dla twojego konia  💘

Ramires podziękować
wątek zamknięty
Gagulec - oj nie jestem! jestem okropny pulpet który potrafi dobrać dobrze zdjęcia  😁. Ach, bo jakoś tak Gery ginie w cieniu innych koni zaraz jak wrzucę fotkę  😉

Nie wierze... Na pewno tak nie jest, jesteś szczuplutka i już!
No to daj wiecje fotek! Just for me 🙂, ja chciałabym pooglądać 🙂.

maleństwo - pierwsze sympatyczne 😀

Precelek - na dzień dzisiejszy mój ukochany 🙂, pewnie do czasu, aż założę Lemon albo Hellblau xD.
wątek zamknięty
Precelek super foty, ale najbardziej podoba mi się takie co wstawiła MsCarmen na swojego fb, że jesteście chyba w lesie tak bardzo z prawo, mam nadzieję, że wiesz o które chodzi.🙂
Gagulec  😜
Magdzior gratulacje dla podopiecznych! Ja jeszcze nie widziałam żadnych zdjęć Reszki z crossu oprócz tego w avatarze 👀
maleństwo zarąbista koszulka 😎 I ładny Łoś (btw. on ma tak na imię?)

wątek zamknięty
baffinka - zdjęć żaden mój osobisty fotograf nie robił, ale jak coś od kogoś dostanę to się pochwalę (jak będzie czym  :hihi🙂 . Gleby nie ma co współczuć, bo to nawet gleba nie była - on przyhamował tak gwałtownie, a ja z moją genialną równowagą nie wysiedziałam, tylko przeleciałam mu przez szyję i zeskoczyłam ładnie obok konika lądując na nogach, z wodzami w ręku, tylko po prawej stronie 😉 Także nawet upadku jako takiego nie było, raczej zsiadanie w locie, więc mnie nic nie boli 😉

_kate- uuu, to coś poważnego  🙁  A kręgosłup czy coś z nogą (nogami?). Z kręgosłupem nie ma niestety żartów - lepiej leć na świeżo do jakiegoś dobrego kręgarza czy cuś.

huzarova - ale słodziak!
Geronimoo - Ty jak zwykle skąpisz zdjęć  🤬
maleństwo- Łosia odbijającego się od ziemi jeszcze nie widziałam - skaczcie częściej 🙂

Hypnotize - to fakt, powożenie jest równie wspaniałe. Bawiłam się w to trochę, jeździłam kuligami i bryczką, ale w pojedynkę. Świetna sprawa. A jak koń jest do tego rzeczywiście profesjonalnie przygotowany i powożący też to już w ogóle 🙂
wątek zamknięty
Gosic
Mnie sie zdazyło tylko parą powozić na kuligach i bawiłam się super 🙂 Po cichu licze że uda mi się jeszcze w tym roku troche pojeździć 😉
wątek zamknięty
Gosic, Gagulec specjalnie dla was jeszcze dwa  😉 Mam mega kompleksy na punkcie mojej wagi i wyglądu, dlatego też mało fot dodaje, żeby było przyzwoicie  😡

wątek zamknięty
Geronimo - przecudnego masz tego konia! Dobrze mu z oczu patrzy! I jesteś sliczna dziewczyną 🙂 -> PW
wątek zamknięty
Hypnotize - Ja bym chciała nauczyć się tego profesjonalnie. Niby uczył mnie fachowiec, ale tak dość na szybko to wszystko było i musiałam zaczynać zanim ogarnęłam na dobre. Obecnie w stajni mam okazję obserwować konia do powożenia, z Węgrzech, który brał udział w Pucharze Świata w tej dyscyplinie i to co on wyprawia w prawdziwej maratonówce - bajka.

Geronimoo - piękny jest  😜 A Ty głupia z tymi kompleksami  🤬
wątek zamknięty
Geronimoo, ty masz kompleksy na punkcie swojej wagi i wyglądu?! To mi pozostaje usiąść w kącie i nie wychodzić żeby mnie nikt nie zobaczył 😁 Zwłaszcza że mam teraz poharatane pół twarzy po przedwczorajszym upadku z koniem 😵
wątek zamknięty
xxflygirlxx specjalnie dla ciebie  😉
wątek zamknięty
Precelek-suuper fotki i świetnie wygladasz  w nowej fryzurze  🙂
Gagulec-Twój koń jest prześliczny, no jak z obrazka  😜
maleństwo-bardzo pozytywne fotki  🙂
huzarowa-napisz cos wiecej o Was  😉
Gosic-fajnie, ze jestes zadowolona ze zwierzakow, a Bamboszek pewnie sie poprawi nastepnym razem

My, a w zasadzie ja, po malym kryzysie jezdzieckim, braku wiary w to co robie i ogólnym moim dolku wracamy do pozytywnie zakreconych  😉 i serdecznie pozdrawiamy z Rudziszem  🙂

fotki dzieki Fantazji, ktora nas niespodziewanie dorwala wieczorkiem  :kwiatek:
wątek zamknięty
wątek zamknięty
milusia - jak zwykle piękni i jak zwykle mucha nie siada 😉
wątek zamknięty
xxflygirlxx, zgadzam się, to jest najładniejsze 🙂
wątek zamknięty
milusia, kawał zwierzaka 😎. może kiedyś będzie mi dane zobaczyć Was na żywo, wszak to tylko kilka kilometrów.
wątek zamknięty
Gosic-siada, siada  😉 ale i tak dziekuję  :kwiatek:
ankers-wiesz co on jest gdzies wzrostu Bira  😉 A w odwiedziny zapraszam serdecznie  🙂
wstaw lepiej wiecej swojego Rudzielca  😜
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.