Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

Noris cała przyjemność po mojej stronie - repetę możemy zrobić, ale liczę na powiększone towarzystwo :P

amnestia widzę, że macie równie fantastyczne foty co kujka - piękne pole bławatków
wątek zamknięty
bjooork, chabrow 😉 edit: ale opcja! wlasnie sie dowiedzialam ze chabry i blawatki to jedno i to samo...  😵 brawo dla kujki
i dziekujemy bardzo  :kwiatek:
wątek zamknięty
kujka luzik dokładnie chaber bławatek - roślina synantropijna - zresztą dość poważnie zagrożony gatunek więc fotografujcie póki jeszcze w zbożach rosną 😉
wątek zamknięty
kujka, człowiek się uczy całe życie. Ja też nie wiedziałam, że to jedno i to samo 😁
wątek zamknięty
Noris my tez wybralismy się wczotraj nad rzekę (nawet ta samą) 😉 i tez nie obyło się bez przygód.
Zabrałam ze soba psa i jak przez cały czas T nie zwracał na niego uwagi to jak zobaczył pół psa wystającego z wody nie zdzierżył (a jeszcze jak się suka w tej wodzie otrzepała to już wogóle była panika)

Jesli chodzi o sesję w kwiatach, mi się marzy sesja w makach. Niestety w okolicy od dawna juz ich nie uświadczysz 🙁
wątek zamknięty
Ja marzę o rzepakowej sesji 😀
wątek zamknięty
archeo, jak ci się w Morym (Mokrych?) stoi? Fajne macie padoki? Ja tam byłam poza sezonem pastiwskowym i ciekawa jestem jak to teraz wygląda. Dawaj więcej fotek z jazdy!

Noris, ty tutaj częściej zaglądaj i pochwal się wreszcie moim synem chrzestnym w pełnej krasie 🙂!!

A my się dalej lonżujemy i jakoś w weekend wychodzi nam pierwsze wsiadanie 🙂 Dzięki Kodusiowata za pomoc!! 
wątek zamknięty
No własnie Noris wrzucaj zdjęcia. Masz ich przecież pod dostatkiem  😀iabeł:

Dzionka z pastwiskami jest tak, że na ogrodzonych już część trawy wygryzły. Nowe na razie nie są grodzone- obawa, że przejda przez pastuch. Mają teraz codziennie wrzucaną zielonkę.
Na fotki z jazdy musze poczekać aż zrobią plac zewnętrzny. Na hali niestety nie wychodzą 🙁

Edit: literówki
wątek zamknięty
archeo dziwisz się?? pół psa?! sama bym się bała... ;-)

Dzionka na fejsa wrzuciłam foty Twojego chrzesniaka, nie widziałaś?? 😁

No dobrze - proszę podziwiać juniora/AntyChrysta/konika wodnego tudzież Norusia, ale na mnie nie patrzeć  😲
wątek zamknięty
amnestria jak ładnie, a Duszek widzę już całkiem poważny, duży Pan Koń 😀 Dawaj więcej, nie mów, że nie masz. kujka, ty też 😉
wątek zamknięty
Noris super zdjęcia 🙂 a ostatnie zdjęcie to w jeziorku ? 🙂
wątek zamknięty
Odpowiem za Noris rzeka. A dokładniej dość szeroki bród
wątek zamknięty
Odpowiem za Noris rzeka. A dokładniej dość szeroki bród

na rzece Rządza w dodatku :P

btw. Noris AntyChryst rządzi!!!! 🏇
wątek zamknięty
tajfunowaa dziękować  :kwiatek:
fotki by archeo i bjooork
a rzeczkę to ja na długo zapamiętam, gdyż mój koń usiłował mnie wczoraj w niej utopić  🙄

bjooork widzę, że AntyChryst Cię oczarował. Następnym razem zamieniamy się na konie?? 😀iabeł:
Dawaj swoje foty!!!
wątek zamknięty
AntyChryst w rzece Żądza brzmi super 🙂
wątek zamknięty
noris proszę Cię bez takich oszczerstw- utopić w wodzie po kostki phi toż to zniewaga dla Norciaka, a co zamiany koni to proszę bardzo - jak gustujesz w dąbrowickim oddziale geriatrycznym - to Król pewnie będzie zachwycony z cioci na grzbiecie (bo przecież wyrodna matka to samo zuo) :P
edit:
Leo ja przez hasło AntyChryst prawie matkę ziemię przywitałam w trakcie wczorajszego wypadu - a mięśnie brzucha od ataku śmiechu bolą mnie nadal :P
wątek zamknięty
bjooork zgodnie z mokrymi fragmentami mojej garderoby woda była przynajmniej do kolan: 🤣 na szczęście aparat foto ocalał,  siodło też ...
a ja już Ci pisałam, że Król Lucjan to mój terenowy pewniak, więc zawsze chętnie  🤣
ja też mam śmiechawkę na wspomnienie wczorajszych przeżyć  🏇
wątek zamknięty
gagulec dziękuje :kwiatek: ładnie wyglądaliscie 😀
mąka świetne masz te koniska 😀
amnestria bardzo ładnie wśród tych kwiatów.

Jeszcze kilka wczorajszych🙂

wątek zamknięty
Dostalam wlasnie zdjecia z zawodow.
Fajne to moje zwierzatko  💘

edit.literowka
wątek zamknięty
cudo  😍 szczególnie na pierwszym jest boski!
wątek zamknięty
Wpadłam się pochwalić, jak mi się dobrze ostatnio jeździ.  😍  W sumie to wpadam do stajni raz na dwa tygodnie, w ten weekend udało mi się być dwa razy. 'Mój' wiecznie zamulony koń jest taki dziarski, że ledwo go poznaję, pomijając mój całkowity antytalent można stwierdzić, że jest suuuper. Założyłam ukochaną hortensję i podkładkę z futrem, a w dodatku mam zdjęcia, bo wynajęłam dziadka i koleżankę.  👀

A tu Pola mówi: 'OMG, co ja mam na plecach?'  😁
wątek zamknięty
A do mnie dzisiaj na noc wpada nasza forumowa Lena 😅 Matko ze 2 lata się nie widziałyśmy, od pierwszego po przerwie CSIO w Sopocie.
wątek zamknięty
Misia- piękne zdjęcia! jaki macie naczółek?
wątek zamknięty
Misia, ale PIĘKNI jesteście !!
wątek zamknięty
Misia fajne, fajne 🙂
Altiria miny z ostatniego zdjęcie wymiatają  😁 ładnie koniowi w meksykańcu 🙂
wątek zamknięty
Misia - fajne ?! Wspaniale ! 😀

Pojechalam dzis wreszcie do stajni. Uczelnia nie daje mi zyc  😵 Nie mam konia - mam chuda szkape z brzuchem i bez miesni  🙄 Ale za to uwielbiam jego obecna masc  😍

wątek zamknięty
amnestria mega fota, dawaj więcej!
kujka serio chaber i bławatek to to samo? 😁 Czego można się dowiedzieć na końskim forum 😎
Misia nawet bardzo fajne. Ile procent?
Angeel jaa ale fajowska moskitiera 🙂

Nie chce nikt do mnie przyjechać i porobić parę ładnych fot? Chociaż statycznych, na cudzym koniu, ale ja nie mam kompletnie żadnego ładnego. Czuję się pokrzywdzona. Ale jak to mówią szewc bez butów chodzi. 🙁
wątek zamknięty
Noris, bjooork jak jeździcie gdzieś w Kobyłce lub okolicach to możemy się kiedyś umówić i Was obfocę 😉 Domyślam się, że jak obie jeździcie to zabieranie aparatu ze sobą nie jest zbyt wygodne, a z Targówka nie mam daleko.... Nie zajmuję się profesjonalnie fotografią ale jak się duuuużo fotek napstryka to coś się zawsze wybierze 😉 A konie zawsze lubiłam focić 😉
wątek zamknięty

Angeel jaa ale fajowska moskitiera 🙂

Nie chce nikt do mnie przyjechać i porobić parę ładnych fot? Chociaż statycznych, na cudzym koniu, ale ja nie mam kompletnie żadnego ładnego. Czuję się pokrzywdzona. Ale jak to mówią szewc bez butów chodzi. 🙁

Wlasnie sie jej pozbywam, bo za mala na Marianowa banie :P
Ja bym chetnie Cie odwiedzila i porobila zdjecia, ale:
a) troche mam daleko  🤣
b) aparata ni mam
c) talentu tez nie :P
wątek zamknięty
Nie chce nikt do mnie przyjechać i porobić parę ładnych fot? Chociaż statycznych, na cudzym koniu, ale ja nie mam kompletnie żadnego ładnego.

ja bym chętnie porobiła [ nie robię rewelacyjnych ale kilka w miarę ładnych może udałoby mi się zrobić ] ale jednak za daleko...
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.