Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

Gagulec wow, co to za piasek? Ładny obrazek

Alice może i przytył ale dobrze mu z tym 😉

wątek zamknięty
Piasek z piaskowni 😀 filtrowany jakis 🙂.
Ujezdzalnia nowka sztuka, trzeci dzień jezdzona dopiero 😀.
wątek zamknięty
Gagulec - dawaj wiecej !! Piekny jest twoj kucyk 🙂
Croopie - ale pieeeeeekne tereny 🙂  Tylko pozazdroscic takiego sanatorium.

Ja mam jutro egzamin z zywienia, a jakos nie idzie mi nauka :P Ale dostalam 5 z egzaminu z koni 😀 I mam radoche, haha 😀
wątek zamknięty
Angeel, nie dam, bo sie wstydze 😡
uhhh żywienie... straszny to byl przedmiot :P.
wątek zamknięty
Czego tu sie wstydzic, pieknie wygladacie ! Dawaj 😀
wątek zamknięty
Gagulec- Ale fajna ujeżdżalnia  😜 Pokaż więcej zdjęć.
Sankaritarina- Noo, będzie lepiej na pewno (bo gorzej nie może- żart 😉).

Dziś nie chciało mi się wsiadać. Popatrzyłam jak jeżdżą inni. Fajnie tak sobie siedzieć i oglądać jak ktoś sie poci 😉
Później zrobiłam Gąbiego na bóstwo- w końcu miałam czas by na spokojnie ściąć mu grzywę, skrócic ogonek, (znikome) szczotki pęcinowe i posmarowac kopytka.
Po zabiegach pielęgnacyjnych poszliśmy na kantarze chwilkę się polonżować- tak relaksacyjnie, na luzie i koń fajnie, swobodnie bujał się z luźna szyja i w fajnym ustawieniu bez żadnych krępujących wypięć.
Na koniec trochę "naturalsu" i mizianie. Oboje byliśmy zadowoleni  💃
wątek zamknięty
Gagulec piękni jesteście. I nie przesadzaj, wśród 300 fot na pewno coś do pokazania się znajdzie.🙂

Byłam dzisiaj u Karmiego. Jaki ten koń jest poczciwy i wybaczający. W piątek jak będzie ładna pogoda to go wykąpię, wysmaruje itp. itd. Będzie lśnił. 😜
wątek zamknięty
croopie, przepiękne miejsce!! mam nadzieję, że urlop przyniesie zamierzony efekt 🙂

Gagulec, kucor jak zawsze miód 🙂
wątek zamknięty
uhhh żywienie... straszny to byl przedmiot :P.

Oj tam, oj tam, a co ja mam powiedzieć, jak ja z żywienia i to nie koni, a bydła pracę inżynierską piszę? 🤣
wątek zamknięty
Gadzinowe zabawy na hali, czyli patyczek dobra rzecz 😁

Zostawiam konia i jutro lecę na Rodoooos 😅 a Gadzina się będzie pod siodłem ujeżdżał 😎
wątek zamknięty
No dobra, dobra...
Ale powiem Wam... że konio dzisiaj chodził przecudownie! W przeciwienstwie do mnie >.< - przerwa w jezdzie mi nie sluzy... A ja, jak zaloze biały czaprak i owijki to mam wieksza motywacje do jazdy 😁

Bischa L - ja już tam wiem cos o tym żywieniu  👀... A swoje zywienie i projekt zaliczylam poniekad po trochu dzieki Tobie :P :kwiatek:
wątek zamknięty
gagulec piękny jest. 😜
Lov on się bawi? Wygląda jakby w ogóle nie zwracał uwagi na tego patyka. 😁
wątek zamknięty
No cóż, wiesz sporo 😎
Zawsze możesz na mnie liczyć, będę musiała sobie układanie dawek przypomnieć.
wątek zamknięty
xxflygirlxx, on go memlał z niesamowitym zapałem 😁 a że jak zawsze walnął swoją przyćpaną minę... 😀
wątek zamknięty
Gagulec, Twój koń jest najcudowniejszym koniem jakiego ostatnio widziałam  😜
wątek zamknięty
Jejku... 😡 dziękuję :kwiatek:
wątek zamknięty
Anaa więcej!
Alice fajny turbokucyk 😀
croopie ale trawa  😜
Gagulec  😜

A siwosz dzisiaj chodził tak  😜

później wsiadła Cordkowa

a wcześniej jeszcze pomęczyłam Cordka Cordkowej  😁

wątek zamknięty
Croopie, o wow 😜 Szkoda, że końskie raje z reguły znajdują się tak daleko od miejsca zamieszkania właścicieli... 🙁
wątek zamknięty
croopie, tam jest prze-prze-przepięknie! 😜 opad szczeny po prostu

o! wendetta, co tam u Was? weź no opowiadaj! 🙂 Pracujecie? Jeśli tak to nad czym? Jak Wam w nowej stajni (bo się w sumie niedawno przenosiliście, nie?)? :kwiatek:
wątek zamknięty
Mąka, Shogun się bardzo poprawił odkąd go widziałam ostatni raz na żywo😉 No a Corde podoba się jak zwykle.
A to moja nie taka nowa już tymczasowa podopieczna

wątek zamknięty
barbor skąd znam kobyłkę? 👀 czy to nie jakiejś voltowiczki dziewucha? pomóż no, bo sobie przypomnieć nie mogę 😡
wątek zamknięty
amnestria,  To Arka, własność koleżanki(Kasi). Na starej volcie była, tutaj chyba nie, albo się nie udziela.
Widziałam wasze nowe zdjęcia- cudo!
wątek zamknięty
A! Właśnie! Tak mi się tłukło po głowie, że coś na A 😉

Skoro tak mówisz to pozwolę sobie moje ulubione wrzucić 😍 Nie pokazujemy się za często to mi wolno 🤣

oczywiście autorką jest - D.Frej :kwiatek:
wątek zamknięty
dobrze wam w chabrowym 😀
wątek zamknięty
barbor, dzierżawisz Arkę? Zostajecie w starej stajni czy gdzieś się przenosisz? Fajnie, lubię tę kobyłę 🙂

wątek zamknięty
amnestria  😍 zdjęcie. Więcej

W sobotę byłam na gościnych występach i najpierw postępowłam Gniewka

wiem, łapy 😵

potem Norte

a na koniec dotarłyśmy do Mokrego i pomęczyłam chwilę mojego gada (niestety aparat odmówił współpracy z naszą halą)

Zdjęć było duuzo wiecej ale jestem tak yntelygentna, że przegrywając je od bjooork zgrałam pusty folder 😂
wątek zamknięty
Dzionka, niee nie dzierżawię. Ja ją jedynie ruszam. Nie bawię się w dzierżawy, jak koń to własny a na takiego na razie mnie nie stać 😉
wątek zamknięty
Archeo czepiasz się tej hali  🤬 a Król z AntyChrystem z pewnością częściej chcieliby gościć ciocie na swoich szanownych plecach :P
[sub]btw. dostałaś więcej fot bo iPlus mi wczoraj chodził jak chciał??[/sub]
wątek zamknięty
bjooork w życiu, hali się nie czepiam. Tylko zdjęcia nie chciały wyjść 😕

dostałam dwa e-maile ze zdjęciami

Edit: musimy częściej takie wycieczki powtarzać. Najlepiej dwudniowe  😉
wątek zamknięty
archeo zgadzam się - trzeba powtarzać jak najczęściej, oczywiście dwudniowe ;-) szkoda, że wczoraj nie pojechałaś z nami nad rzeczkę. Wyprawa była pełna wrażeń - przynajmniej dla mnie, bo nie dość, że mój koń okazał się AntyChrystem to jeszcze dowiedziałam się, że uwielbia wodę i zaliczyłam nieplanowaną kąpiel  🤣
Jednak cały czas się go uczę i czuję, że jeszcze wiele się o nim dowiem...  😎

bjooork jeszcze raz dzięki za moc weekendowych atrakcji!!! :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.