[quote author=Mąka link=topic=41890.msg1036938#msg1036938 date=1307644926] nie wierzę! Burza na koniu innym, niż Piorek 😀 Zduśka, gratuluje Ci jej przekonania, coby wsiadła na Twojego ogona 😀 Dawaj więcej fot 😀iabeł: [/quote]
zdjęć mam jeszcze kilka tylko jakoś komórkowa .. wstawiać nie będę - bo jeszcze Burza mnie ukatrupi 🤣
Dodam Moją Siwą z początku kwietnia, stoi teraz w Kołobrzegu, a ja muszę być we Wrocławiu, a już tak bardzo tęsknię, ale niedługo się zobaczymy i tak się cieszę! 😅 😅 😅 Jeszcze tylko 8 dni. 😉
Gillian, rozumiem. Szkoda, ale może jeszcze się jakoś korzystniej materialnie ułoży. Kto to wie. Trzymam kciuki.
incognito, wielkie dzięki ... ale pro to byśmy byli jakbym np. jadąc drugą fazę pamiętała, że w potrójnej linii okserów na ukos jest potwornie wąsko i nie wchodziła w niego z rozpędu długą fulą.
Strucelka, fajne siwe ogierzysko. Dobrze się rusza ?
xxmalinaxx, fajnie hopsacie. I nie przesadzaj, trochę poćwiczycie i będzie L. To nie jest wcale wysoko.
dziękuję za kciuki, :kwiatek: narazie wszystko wygląda ok i Agr chodzi równo, ale nie wierzę w cudowne uzdrowienia, więc nie dniach zaczynamy kurację, żeby móc z czystym sumieniem skakać Klami kiedy następne zawody? Efka chyba już mówiłam, ale młodzian jest przepiękny Burza ale dziwnie Cię widzieć na innym koniu 😉 Milusia kiedy nawiedzasz Aro?
Forta, planowane dopiero w ostatni weekend lipca. Po drodze nie ma nic ciekawego w kalendarzu. Jeśli coś się pojawi to pewnie weźmiemy udział, bo do końca lipca to straszny kawał czasu.
neśka dzięki :kwiatek: milusia to jest najfajniejszy komplement, jaki w życiu usłyszałam 😀
Klami nie chodzi o wysokość, bo wysokości to się nie boimy, bardziej o przejechanie całego parkuru równym rytmem, bez szarpania i utrat rytmu, bo ostatnio naszym "skokowym" problemem było jego "napalanie" się na przeszkody i przez to zrzutki, zatrzymania, odskoki z miejsca, itd. Jeszcze na tych niziutkich przeszkodach jestem w stanie sobie z tym poradzić, nawet jeśli leci bez ładu i składu, ale żeby z czystym sumieniem jechać L, muszę mieć nad nim pełną kontrolę. I dlatego też jestem tak pozytywnie zaskoczona tymi ostatnimi zawodami, bo jakby zapomniał o tym, co było na treningach i prowadził się cudownie. Oby to utrzymać 🙂 W każdym razie dzięki, że w nas wierzysz :kwiatek:
xxmalinaxx, skąd ja to znam. 🙄 jeździłam konia koleżanki, który jak już jechałaś na przeszkodę to tak bardzo chciał już ją skakać, że leciaaaał i albo skoczył, a raczej poleciał, albo się zatrzymała i walnęła z miejsca. 🙄
efka-to normalne, ze masz obawy, ale radosc i tak jest wieksza 😉Tym bardziej, ze jak piszesz byl ten byl dla Ciebie przeznaczony 😀 croopie-a po sesji zostajesz w wawie? mam nadzieje, ze Ali calkowicie wydobrzeje i wrocicie na czworoboki 🙂 ankers-i wzajemnie 😉 foty 😎 !!! zduśka-to wstawcoś pod Toba, on jest uroczy 🙂 ewuś-to skoro właścielka ,,nie ma czasu" to może będziesz miała go dla siebie 🙂 Klami-z dziś nie mam. Jeszcze jakieś z wczoraj 😉 Ale pochwale sie, że dzisiaj na koniec skoczyliśmy okser 110 i jestem z siebie dumna, bo nic a nic sie nie bałam 🥂 Taki rekreancki wyczyn 🤣 Forta-chyba dopiero w lipcu 🙁 xxmalinaxx-zasłużony 🙂
milusia, Rudy się chyba jakby poprawił jeszcze? 🙂 wygląda na ostatniej focie jak smok! 😀
Forta, wielkie dzięki - mi się osobiście bardzo podoba i jest bardzo kontaktowym ogierzęciem, tylko bardzo nieufnym na początku w kontaktach 😉 jestem strasznie ciekawa jaki będzie jak wydorośleje - szczególnie widząc zmianę koni dwuletnich w trzyletnie z poprzedniego pokolenia 😵 muszę być u niego choć raz w miesiącu bo mogę przeoczyć najfajniejsze zmiany a tego bym nie chciała, skoro już mam okazję obserwować przemianę nieogarniętego źrebola w konia 😉
ewuś, no to jesteśmy umówione 🙂 teraz tylko wybrać dzień i obfocę Ci co chcesz 😉
Milusia ach... miłość trwa !!! Rudy jest Boski 😜 a u nas brakuje fotografa ... 😉 więc zdjęcia mamy same padokowe lub stajenne hehe - więc nic ciekawego 😉
milusia, po pierwsze nie ma komu robić, po drugie nie ma czemu robić, po trzecie wpadnij i sama zobacz 😉. jak mój Rudy będzie duży... to będzie taki jak Zwiastun 😎. no że coś takiego się na naszej podlaskiej ziemi uchowało 😜.
Milusia ja mam tylko jedno pytanie, czym to go karmisz ze on zawsze wyglada jak paczek 😍 ziemniakami czy co ? 🤣 swietny jest 😉
Forta ej to trzymam kciuki zeby rudy byl szybko zdrowy 😉 szkoda strasznie, ze tak sie mijacie zdrowotnie, zwlaszcza ze chyba macie teraz full wypas trenerow, a tego od ujezdzenia zazdroszcze okropnie w tych swoich lomiankach na koncu swiata 🤣 Burza, i na nie na Piorku - szaal 😲 tez chce wiecej zdjeeec !🙂😉) Anaa kto ci kazal nic nie wstawiac, wstawiaj jeeeszcze 🤣 Piekna grzywa 😀iabeł: 😀iabeł: Strasznie fajnie te ochraniacze z tym multistripem komponuja 🙂 Strucelka ladnie w blond wlosach 😉 mam identyczna opalenizne, 😂 a siwy swietny, choc i tak ja ciesze sie ze moj biedzie taki siwe dopiero za kilka-kilka lat, bo czyscic takiego 😵 🤣 xxmalinaxx patrze na tego twojego zwierza i mi sie kojarzy caly czas z dzieckiem co do mnie przyjezdza chyba juz niedlugo 🙂😉 mine maja podobna na tym zdjeciu 🤣 A z parkurami fajnie ze sobie dajecie czas, na pewno szybciej to pojdzie jak opanujecie wsyzstko na nizszych. 😉
Milusia uwielbiam Was w wersji skaczącej a ty tak skąpisz nam zdjęć nieładnie🙂
A nam z dzisiejszego lonżowania niewiele wyszło bo jednak po założeniu wypinaczy pas leżał na obtarciu, które jest za kłębem, więc Rechot ma narazie mini wakacje, ale nawet dobry to czas bo akurat jest dłuższa przerwa między zawodami to się zregeneruje🙂
Lov-Ty to jesteś nieobiektywna, bo masz podobnego 😉 Bischa L-okser był dzisiaj, a fotki są z wtorku. Niestety dziś nie było fotografa. I tak szczescie, ze pomiedzy ulewami i burzami udało się pojeżdzic 🙂 Ale nadrobię, bo sama jestem ciekawa jak to wygląda 😉 Strucelka-ee tam, Ty lepiej wstaw swoich chłopaków bo dawno nie było.Szczególnie dresazowego kucyka 😜 efka-możliwe, bo teraz dostają dużo koszonej trawy, a Zwiastun ma na swoim wybiegu złożoną sterte siana (bo nie miałam gdzie ułożyć nadprogramowej dostawy) i razem z Hamitem sa jak dwa jamochłony 😁 plus solidna robota, wieksze wymagania...a możliwe, że to taka faza galopu i wygląda jak smok 😉 Trudno mi ocenić, bo widze go codziennie 🙂 A powiedz, Twoje dziecie to bedzie z tych duzych(oczywiscie orientacyjnie, bo trudno to dokladnie okreslic)? Bo juz wyglada na sporego 😜 ankers-wpadne w sobote i od razu szykuj aparat to Was obcykam. I nie badz taka skromna, bo Twój Rudy to baaardzo fajny kon, za jakis czas jak bedzie tak fajnie pracowac jak zaczął to 😜 sandru-dziekuję 🙂 zduśka-ach te malowane kasztany, nie? 😉 Magdzior-kochana, kto jak kto ale ja tu ostatnio zasypuje zdjeciami az mi głupio, ale tak sie fajnie składa, ze ostatnio zawsze ktos ma w stajni aparat i zrobi fajne zdjecia 😀
ewuś, nie nikt nie chce, tylko sie czasowo zgrac nie mozemy, zaklinam sie ze w przyszlym tygodniu sie z Toba zabiore! w weekend mi sie przyszla rodzina na glowe troszke zwala i nie bedzie tak luzny jak sie spodziewalam, ale przyszly week powinnam miec juz ok. przeciez obiecalam ze przyjade 😉
milusia, nie wierze! czy ja tam widze jakis usmiech na zdjeciu? 😀 😅