Burza, ja aż się wstydzę patrzeć na te stare zdjęcia 😡 na razie nie, chyba że będzie BUM i fall in love 💘 ale zostaję w PL przynajmniej do końca lipca, bo na tyle mam robotę tu co robisz na długi weekend majowy? 👀
Fantazja, zostaaańmy razem, zostaaaańmy razem 😀 nie wyjeżdżaj, dobrze że jesteś.. 🙂 pracuję 😁 poza tym mamy w stajni rozpoczęcie sezonu, jakieś zawody więc jadę z Mąką i cordkową 🙂 a cooo? 😀
xxagaxx właśnie nic nie robiłam. On taką szyję ma chyba fabrycznie. No chyba, że jest w zaawansowanym treningu ujeżdżeniowym w czasie kiedy mnie nie ma:P Spóźnione stolatki dla Edzia :kwiatek: Burza szmata musi być:] W końcu nie sterczą mu żebra i guzy biodrowe 😅 No i GDZIE JEST PĄCZEK?! 😀iabeł: Strucelka uwielbiam patrzeć na Belfasta. Robicie kawał dobrej roboty! 👍
Burza niestety jedyne co mogę zrobić, to zmniejszyć mu dawkę owsa... w tygodniu jestem na studiach, więc mogę mu poświęcić tylko weekendy. Może uda się, żeby ktoś go ruszał częściej, ale to nie na 100%. Nie chce teraz przegiąć w drugą stronę.
Burza, hmmm... też tak muszę zacząć myśleć 😁 a na serio- skąd Ci się słońce wzięło? 😀 U was z kolei widzę, że wesoło, wesoło 😎
Klami robota wre, wczoraj już galopy normalne na wypinaczkach, jutro coś pokombinuję przy siodle, strzemionka w dół, wsadzanie nogi... Generalnie tam mu ruszałam czasami tym siodłem na grzbiecie, się nie przejął 😎
Strucelka, jasne, jasne. Przyznaj się, że tam poważny koks wchodzi 😎
Cholera, weźcie mnie zbanujcie, ja się miałam uczyć, za tydzień matury zaczynam.. 😁
Klami no tak jakoś jak zacznie łapać kontakt na wypinaczach. Myślę, że jakoś po weekendzie majowym, chciałabym w moje urodziny <8 maja> 😁 ale jak będzie grzecnziutki, to się zaczniemy przewieszać wcześniej 😉
Burza taaaaak... wiesz, może ja się przyzwyczaiłam do tego codziennego blasku 😁 w sumie, to już wiem, dlaczego w stajni tak jasno zawsze jest 😎 no i ciepło się ostatnio zrobiło, już wiecie, czyja to zasługa 😀
Disco Jesteście piękni 😍 Fantazja Bardzo ładnie wam w tym kompleciku! Raven Ale zmiana 😲 Lov 😜 śliczni! śliczni! śliczni! Strucelka piękne jest pierwsze zdjęcie, same ochy i achy!! 🏇 A TERAZ MAŁA PRZEDPREMIERA PRZED JUTREM 🏇 fotki z dzisiaj by mąka
disco Wy jak zawsze wyglądacie bosko! Vuko oj tam oj tam tłuścioch paker 😀 a jak zobaczyłam zdjęcie to baardzo się uśmiałam 🙂 Raven no no, młody dobrze wygląda 😀 Fantazja o, znowu w siodle 😉 Burza idąc do sadu wiedziałyśmy, że nam to powiesz 😀
A my dzisiaj mieliśmy baardzo fajny dzień. Najpierw treningowaliśmy się z Treflem a później... później poszliśmy do sadu, który mamy za bramą 😜
Strucelka, coś Ty. Nie przesadzaj. Ja za to nie widzę siebie na czworoboku, oj zdecydowanie nie widzę. Za długo trwa i za wiele rzeczy na raz. To nie na moją głowę.... Hehe.
Klami, Milo,ze pytasz, ale nic dobrego w zasadzie. Jutro, po konsultacji z kolejnym wetem, moze bede wreszcie wiedziec konkretniej. Generalnie dokladnie od 17.03 wlasciwie pauzujemy, probujac znalezc problem i co jakis czas sprawdzamy czy nadal i jak bardzo jest niedobrze.
Lov mogę dołączyć do fanklubu? 😜 Co zdjęcia, to coraz bardziej mi się podoba, a szczególnie to jego spojrzenie! Raven wielkie WOW, tego konia to Ty masz coraz więcej 👍 Strucelka wszystko pięknie, tylko czemu oszczędziłaś nam głowy Likiera!? 🤣 Mąka, Cordkowa śliczne wiosenne zdjęcia! Sad macie niesamowity 😍