no i po świetach... mam przez nie niezłą końską handrę - był czas, piękna pogoda, stado znajomych w stajni i klops - nie było z kim zostawić malucha by sobie wsiąść 🙁 zawsze jest z tym trudno, ale teraz dziadkowie przeszli samych siebie - nie zostaną z nim, bo przecież są święta, to nie czas, żeby sobie jechać do konika... nie znoszę ich podejścia, Sierra pozazdrościć moi są histerycznie wręcz na NIE
U nas bardzo pozytywny dzień🙂 Najpierw spacer z Siwym nad rzekę, potem obiad, ciasto i wygłupy, następie bitwa na balony z wodą i pływanie kajakiem z obserwatorami w postaci koni😉 Chonisław się zmęczył😉
Klami :kwiatek: Powoli 😉 Młody od soboty miał wolne, ale od jutra zabieramy się za jakąś porządniejszą pracę. Zobaczymy na co nam jutro pozwoli 😁 Od środy mam parę dni urlopu, więc bedziemy rzeźbić.
Alice uaaa ale tam macie super! Masz teraz Chonsiaka pod domem? Zdjęcia mam nadzieję dostanę jutro, o film też się będę upominać.
W ogóle miałam przefantastyczny dzień, z rana bardzo udane rozprężenie, zawody i tak dalej, potem mieliśmy małe a'la Święta w stajni, skończyło się na polewaniu się wodą 😁, do wieczora z Argosem, a teraz padam na twarz 😉
A nie mogłaś go zabrać ze sobą? Moja znajoma zabiera swojego synka ze sobą i zaraz znajduje się tłum przyszywanych cioć, które godzinami go niańczą. 🤣 A mały jest zachwycony, że dookoła tyle zainteresowanych nim dziewczyn. 👀
Wróciłam ze świąt w Kazimierzu, trafiła mi się przejażdżka bryczką z pięknymi zadbanymi siwusami a koło pensjonatu dwa razy przejeżdżali ludzie z Wylągów i narobili smaku na tyle, że dziś na Piorku też do lasu śmignęłam 🙂
Endurka, ja za to miałam rodzinny napad w stajni, bo wszyscy chcieli konika zobaczyć. Najgorsze, że tata powiedział 6letniej kuzynce, że przecież ja ją przewiozę na nowym koniu 😎 ciężko było wytłumaczyć, że konik jeszcze nie umie i dziewczynka może mieć zafundowany lot w rpzestworzach.
Dzionka, żałuj ze z nami nie pojechałaś, było bosko! 😉 były skoki przez szalone drzewa:
i duuuuuuuuuuuużo wody:
i mokre łąki na truskawiu
Ale ja zawsze zapraszam do wspólnych terenów, ze względu na bliskość Dzionkę, Kujkę, Amnestrie i Raven jesli o kimś z moich okolic zapomnniełam to przepraszam 🙂
Bardzo dziękuję dziewczyny 😀 Ącki też :kwiatek: :kwiatek: On to w ogóle wie jak sobie urodziny dobre zafundować. W piątek się pięknie rozkuł a kowal będzie dopiero jutro. Więc Edi miał 3 dni wolnego 😁
Nasturcja, moi też dokładnie to samo powtarzają, ale... 😉 Był czas się przyzwyczaić, i ja do ich gadania, i oni do obecności koni (a zwłaszcza jednego, wyjątkowego) w moim życiu. Po tylu latach po prostu "wzięli to na klatę" 😉
Endurka u mnie babcia całe życie "gdera", taki ma charakter. A że się jedyna mi ostała z całego dziadkowstwa? Teraz mam taryfę ulgową, bo wreszcie "narzeczonego" sobie znalazłam, a nie tylko konie i konie. Więc i na konia patrzy łaskawszym okiem 😉
No i generalnie, jeszcze raz dzięki! Naprawdę za mną super dzień! 🙂
Mam drobne zaległości w Kąciku, ale na podstawie szybkiego przeglądu (dopóki transfer nie zdecydował się brać udziału w wyścigu ślimaków :/) jestem zachwycona częstotliwością zdjęć wstawianą przez Klami ( :kocham🙂, formą DR-Hucuła Strucelki i urodą xxmalinyxx 😀
My mamy jakiś nierówny okres w robocie. Myślę, że zwierz potrzebuje trochę więcej czasu na ułożenie wszystkiego pod kopułką, a mi się nigdzie nie śpieszy. I tak powinnam go pod ogonek całować.
Alice, ale śliczne zdjęcie! Aż mi się zebrało na miłości z moją kobyła dziś. 😁 disco, śliczny zwierz, pasujecie do siebie. Lov, weeeź Ty się następnym razem bardziej postaraj. Prezes jest niezadowolony! Ale lepsze to niż nic. 😁 Tristia, eleganckie ustępowania, wrzucaj więcej! 🙂 Ehh, a moja młoda kuleje... :/
Tristia, ale on ladnego koloru teraz nabral 🙂 fajnie ze pracujecie, sliczna wiosna tam juz u Was przyszla!
disco, prawidlowe podejscie 😉 ale tego nierownego okresu wcale po Was nie widac nie boj sie 🙂
Vuko ale pieknie Junge wyglada teraz!!! obled w kropy!
Anaa, a jak Ci powiem ze ja z Gilkiem zostane na tychze Mazurach na 2 miesiace? 😀iabeł: zalatwilam sobie robotke i bede miala piekne i dlugie konskie wakacje 💃
Aga sto lat dla Edka! Ninevet poczekaj jak zobaczysz ogierka, ten to dopiero ma urok! chodzą słuchy, że za niedługo będę go zajezadzała, a jest taki 😍 😍 😍 😍 😍 Caira to tak jak Barkas, też spala się zanim jeszcze wystartuje, ale na to też są sposoby, my właśnie jesteśmy na tropie właściwego rozprężenia 😉 a Kuc wręcz przeciwnie- boi się, jest ciekawy, więc cały się we mnie zasłuchuje szuwar ten egzemplarz to nigdzie nie lubi 😉 fajne zdjęcie radarów 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Klami zmieniają się co dzień. Serio. Jestem jak horągiewka, więc nic się nie deklaruję 😉 Disco Trista miło was widzieć!!! jak zawsze 🙂