Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

ooo.! Edziowaty ma urodziny.! 100 lat grubemu.!  jutro ode mnie też coś dostanie chłopak :kwiatek:
wątek zamknięty
sei, staram się, ale różnie bywa... 😉
Mąka, hahahah, coach facepalm. 😁
wątek zamknięty
no i po świetach...
mam przez nie niezłą końską handrę - był czas, piękna pogoda, stado znajomych w stajni i klops - nie było z kim zostawić malucha by sobie wsiąść 🙁
zawsze jest z tym trudno, ale teraz dziadkowie przeszli samych siebie - nie zostaną z nim, bo przecież są święta, to nie czas, żeby sobie jechać do konika... nie znoszę ich podejścia, Sierra pozazdrościć
moi są histerycznie wręcz na NIE
wątek zamknięty
sai napewno dacie radę się wybić  😀
wątek zamknięty
kate, a co tam z twoimi końskimi planami tak w ogóle ??

aga, to Edi miał urodzinki ?? I nic a nic nie powiedziałaś ?? !!

P.S. Dobrze widzę, że nie widzę mojego avataru ??
Edit... juz nieistotne. Odkryłam problem i po sprawie.  😉
wątek zamknięty
Klami ja widzę  😉
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata, dzięki. Teraz juz też widzę. Blondynka skasowała zdjęcie, tylko nie to co trzeba....   😡
A tak swoją drogą, jak tam zajazdka ??
wątek zamknięty
Sto lat dla Edka😉

Atamanka, czekam na filmik😉

U nas bardzo pozytywny dzień🙂 Najpierw spacer z Siwym nad rzekę, potem obiad, ciasto i wygłupy, następie bitwa na balony z wodą i pływanie kajakiem z obserwatorami w postaci koni😉
Chonisław się zmęczył😉
wątek zamknięty
Alice ale fajne i mega pozytywna fotka  🙂

Klami  :kwiatek: Powoli  😉 Młody od soboty miał wolne, ale od jutra zabieramy się za jakąś porządniejszą pracę. Zobaczymy na co nam jutro pozwoli  😁 Od środy mam parę dni urlopu, więc bedziemy rzeźbić.
wątek zamknięty
Alice uaaa ale tam macie super! Masz teraz Chonsiaka pod domem? Zdjęcia mam nadzieję dostanę jutro, o film też się będę upominać.

W ogóle miałam przefantastyczny dzień, z rana bardzo udane rozprężenie, zawody i tak dalej, potem mieliśmy małe a'la Święta w stajni, skończyło się na polewaniu się wodą 😁, do wieczora z Argosem, a teraz padam na twarz 😉
wątek zamknięty
nie było z kim zostawić malucha by sobie wsiąść 🙁

A nie mogłaś go zabrać ze sobą? Moja znajoma zabiera swojego synka ze sobą i zaraz znajduje się tłum przyszywanych cioć, które godzinami go niańczą.  🤣  A mały jest zachwycony, że dookoła tyle zainteresowanych nim dziewczyn.  👀
wątek zamknięty
Wróciłam ze świąt w Kazimierzu, trafiła mi się przejażdżka bryczką z pięknymi zadbanymi siwusami a koło pensjonatu dwa razy przejeżdżali ludzie z Wylągów i narobili smaku na tyle, że dziś na Piorku też do lasu śmignęłam 🙂
wątek zamknięty
Endurka, ja za to miałam rodzinny napad w stajni, bo wszyscy chcieli konika zobaczyć. Najgorsze, że tata powiedział 6letniej kuzynce, że przecież ja ją przewiozę na nowym koniu 😎 ciężko było wytłumaczyć, że konik jeszcze nie umie i dziewczynka może mieć zafundowany lot w rpzestworzach.

Dla Fanclubu Gadziny 😎 oto Jaśnie Pan Rudy, niezwykle zafascynowany i przejęty latającymi na górze strzemionami i wypinaczami.
(proszę nie zwracać uwagi na mój głos 😁 )
http://s280.photobucket.com/albums/kk178/ontariowa/?action=view&current=MOV20110425_005.mp4
wątek zamknięty
Dzionka, żałuj ze z nami nie pojechałaś, było bosko!  😉

były skoki przez szalone drzewa:

i duuuuuuuuuuuużo wody:

i mokre łąki na truskawiu

Ale ja zawsze zapraszam do wspólnych terenów, ze względu na bliskość Dzionkę, Kujkę, Amnestrie i Raven  jesli o kimś z moich okolic zapomnniełam to przepraszam 🙂
wątek zamknięty
zdążyłam jeszcze. sto lat dla MOJEGO Edka.
wątek zamknięty
Bardzo dziękuję dziewczyny 😀 Ącki też  :kwiatek: :kwiatek: On to w ogóle wie jak sobie urodziny dobre zafundować. W piątek się pięknie rozkuł a kowal będzie dopiero jutro. Więc Edi miał 3 dni wolnego  😁
wątek zamknięty
Nasturcja, moi też dokładnie to samo powtarzają, ale... 😉 Był czas się przyzwyczaić, i ja do ich gadania, i oni do obecności koni (a zwłaszcza jednego, wyjątkowego) w moim życiu. Po tylu latach po prostu "wzięli to na klatę" 😉

Endurka u mnie babcia całe życie "gdera", taki ma charakter. A że się jedyna mi ostała z całego dziadkowstwa? Teraz mam taryfę ulgową, bo wreszcie "narzeczonego" sobie znalazłam, a nie tylko konie i konie. Więc i na konia patrzy łaskawszym okiem 😉

No i generalnie, jeszcze raz dzięki! Naprawdę za mną super dzień! 🙂
wątek zamknięty
Mam drobne zaległości w Kąciku, ale na podstawie szybkiego przeglądu (dopóki transfer nie zdecydował się brać udziału w wyścigu ślimaków :/) jestem zachwycona częstotliwością zdjęć wstawianą przez Klami ( :kocham🙂, formą DR-Hucuła Strucelki i urodą xxmalinyxx 😀

My mamy jakiś nierówny okres w robocie. Myślę, że zwierz potrzebuje trochę więcej czasu na ułożenie wszystkiego pod kopułką, a mi się nigdzie nie śpieszy. I tak powinnam go pod ogonek całować.

wątek zamknięty
a ja wlasnie wrocilam z Mazur i nie mam sily ogarnac KR...

pochwale sie tylko ze zalatwilam koncernowi D&G 2 tygodnie wakacji na Mazurach w lipcu 🙂 bedzie cudnie!! juz nie moge sie doczekac 🙂
wątek zamknięty
disco, środkowe zdjęcie super 💘
wątek zamknięty
disco, jesteście zjawiskowi 🙂
kujka, ZAZDROŚĆ!
wątek zamknięty
Altiriia, młody jeździ do stajni regularnie, ale coś z tymi ciociami nie jest tak różowo 😉
wątek zamknięty
Atamanka, pod domem to nie, bo mieszkam w mieście, ale 8 km od domu i w rodzinie😉
wątek zamknięty
Alice- Ładnie mieszka Chonsu 🙂
Disco- Jesteście cudowni. Klasa!  😜
My z wczoraj (spod oka Milusi i obiektywu Fantazji  :kwiatek🙂

wątek zamknięty
Disco  😍 jesteście idealni. Chyba troche Ci konia przybyło?  😉
wątek zamknięty
tristia, no no, ustępowania pierwsza klasa😉
wątek zamknięty
Alice, ale śliczne zdjęcie! Aż mi się zebrało na miłości z moją kobyła dziś. 😁
disco, śliczny zwierz, pasujecie do siebie.
Lov, weeeź Ty się następnym razem bardziej postaraj. Prezes jest niezadowolony! Ale lepsze to niż nic. 😁
Tristia, eleganckie ustępowania, wrzucaj więcej! 🙂
Ehh, a moja młoda kuleje... :/
wątek zamknięty
Tristia, ale on ladnego koloru teraz nabral 🙂 fajnie ze pracujecie, sliczna wiosna tam juz u Was przyszla!

disco, prawidlowe podejscie 😉 ale tego nierownego okresu wcale po Was nie widac nie boj sie 🙂

Vuko ale pieknie Junge wyglada teraz!!! obled w kropy!

Anaa, a jak Ci powiem ze ja z Gilkiem zostane na tychze Mazurach na 2 miesiace?  😀iabeł: zalatwilam sobie robotke i bede miala piekne i dlugie konskie wakacje  💃
wątek zamknięty
kujka, nie dobijaj mnie - ja aktualnie nie wiem co to jest to na "wu" o czym piszesz... 🙁
wątek zamknięty
Aga sto lat dla Edka!
Ninevet poczekaj jak zobaczysz ogierka, ten to dopiero ma urok! chodzą słuchy, że za niedługo będę go zajezadzała, a jest taki  😍 😍 😍 😍 😍
Caira to tak jak Barkas, też spala się zanim jeszcze wystartuje, ale na to też są sposoby, my właśnie jesteśmy na tropie właściwego rozprężenia  😉 a Kuc wręcz przeciwnie- boi się, jest ciekawy, więc cały się we mnie zasłuchuje
szuwar ten egzemplarz to nigdzie nie lubi  😉 fajne zdjęcie radarów  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Klami zmieniają się co dzień. Serio. Jestem jak horągiewka, więc nic się nie deklaruję  😉
Disco Trista miło was widzieć!!! jak zawsze 🙂

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.