Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

croopie, epk, szuwar STO LAT! 😅
wątek zamknięty
margaritka tak jakoś stanęła pokracznie , fakt że tą nogę ma troszkę krzywą , ale na pewno nie aż tak jak to widać na zdjęciu  🙂
Zygzakxxflygirlxx dziękujemy 🙂
wątek zamknięty
wątek zamknięty
croopie, szuwar, epk najlepszego, sto lat dla kopytnych!!! :kwiatek:
_kate gratulacje, fajnie się prezentowaliście widzę 😉 Kucynka jest świetna! A ostatnie zdjęcie z przekrzywionym naczółkiem takie... prawdziwe 🤣

My jutro jedziemy Petkę za stodołą towarzysko, nie do końca jesteśmy przygotowani, ale poziom w Agmaji jest taki, że pożal się boże 😵 Do tego dziś się dowiedziałam, że Lkę jedzie kilkanaście osób, a P oprócz mnie... jedna 😂 Ha! Będziemy mieć 2 msc 😁

Powiem Wam, że od niedawna strasznie cieszy mnie deszcz, bo oznacza, że na placu nie będzie się kurzyło i będziemy mogli tam coś poćwiczyć.

Pozdrawiamy i życzymy mokrego dyngusa!
wątek zamknięty
Misia ale przyjemne kolorki🙂
wątek zamknięty
Strucelka, masz przepiękne zdjęcia!!!!!!!!!!!

Vuko - on jest przezarąbisty!

Jubilatom sto lat!!!!!!

Pięknie i wiosennie się zrobiło. A ja ostatnie zdjęcia z jazdy mam z grudnia, a buuuuu :/
wątek zamknięty
milusia, super !!!!!!!! Będę w Warszawie na pewno, więc się zobaczymy !! 😀
wątek zamknięty
kate super ostatania fotka, Ty przekrzywiony kask, Barkas przekrzywiony naczolek  😁
wątek zamknięty
To jedź L2 dla Konkurencji większej :P
wątek zamknięty
sakura nie mogę, zostałam prawie zmuszona, wręcz zapisana bez mojej jednoznacznej zgody 😁 A Lki mi zabraniali jechać...
wątek zamknięty
Vuko jesteście w rewelacyjnej formie. A zmieniliście metody treningu? Bo od ostatnich zimowych zdjęć zaszła w Was bardzo fajna zmiana. Jeszcze trochę i pokażesz nam kawał mięśniaka 😉

Croopie sto lat dla dziewuchy!

Epk, super urodzinowy tort. Dawaj Dylka urodzinowego 😎

A ja dziś stwierdziłam, że taaaak mi się chce jeździć, że to aż straszne. 😵 Aż mnie skręca! I mam nawet trochę żalu do Ducha, że się poobijał, bo przez to w miejscu stanęło zajeżdżanie. 😉
Chyba muszę poszukać sobie czegoś do jazdy 👀
wątek zamknięty
atamanka-bez sensu to juz bylo i to i to jechac xD powodzenia dzis 😉
wątek zamknięty
maleństwo dzięki wielkie :kwiatek:
amnestria nic się nie zmieniło. Ta sama stajnia, ten sam trener. To nic innego jak żywienie. On nie jest umięśniony, on tak poprostu wygląda sam z siebie. Może na wakacje będziemy pracować systematycznie i wtedy może będą jakieś efekty.
wątek zamknięty
Atamanka, to trzymam kciuki😉 Filmik jakiś zrób :>
wątek zamknięty
fin, co nie krzyczysz, że nie masz zdjęć? Zaraz byśmy jakąś sesje urządziły! Fajna ta Ruda 🙂
Zygzak, ale Siwy się zmienia, dawaj koniecznie znać i zdjecia jak tylko sie urodzi Siwusowe dziecie 🙂
Misia, jesteś kolejną osobą wywołującą we mnie fale złości... ...że ja tak nie umiem 🙁 😉 Ślicznie
wątek zamknięty
spóźnione sto lat dla wszystkich jubilatów 😅

fin, bardzo fajnie razem z rudą się prezentujecie 🙂

Misia, siwy jest super  😜
wątek zamknięty
Atamanka, trzymam kciuki, fotorelacje wstaw koniecznie!
_kate, ale słodka kucynelka.  😜
Sto lat dla wszystkich jubilatów.  :kwiatek:
wątek zamknięty
kate co to za śliczne,małe,siwe,cudo? Pytam,bo nie jestem na bieżąco,a konisko bardzo ładne🙂 i jak tam Wam poszło na zawodach?
Atamanka fajna grzywa 😉
wątek zamknięty
UWAGA, UWAGA!!
Stara baba (czyt. ja) uczy się skakać 🙂 początki były tragiczne... teraz staram się już coraz mniej przeszkadzać koniowi w skoku, także może kiedyś się ogarnę  🙄

Uploaded with ImageShack.us
wątek zamknięty
kasbeg żadnej tragedii nie ma 😉
wątek zamknięty
_kate no widzę że w końcu żeście się na zawody wybrali 😀

Atamanka
trzymam kciuki   💃

croopie, epk, szuwar 1000000000000 lat  😁 😁 😁
wątek zamknięty
MoniaaA dzięki  :kwiatek: a co do siwera-juniora... właśnie napisałam w wątku o źrebakach:

no to moje wyczekiwane źrebię po moim podopiecznym ogrze, nie żyje...
nie znam szczegółów jeszcze, nikt nie wie jeszcze jaka przyczyna...
cholercia no 😕

czekamy więc na jeszcze jednego - na razie 2-0 dla ogierków
wątek zamknięty
incognito na tej fotce może nie jest tak źle 😉 na szczęście nikt nie robił fot z moich początkowych skoków 🤣

Zygzak przykro mi... miałam podobnie z moją kobyłą, długo nie mogła zajść, w końcu jak się udało w 7 m-cu poroniła bliźniaki, 2 malowane kasztanki kropka w kropkę jak tatuś...
wątek zamknięty
Misia piękny chłopak  😜

Zygzak ooo szkoda  😕 😕

przed wczoraj była taka piękna pogoda , a teraz leje  buuu  😤

od 3 dni jestem z moją bandą rozbójników  😁

przyznajcie że schudły ! Zołza dostała od pana kowala przezwisko von ogór  😂 jeszcze ona musi schudnąć , za to czek zrobił się taki wesolutki i energiczny że szook

wątek zamknięty
Dawno mnie tu nie było, ale może mnie ktoś pamięta najpierw jeździłam na Monecie potem na Felicji, a teraz śmigam na Grypsiu 15 letni wałaszek : ) na którym szykujemy się na zawody.

Tu mam kilka naszych wspólnych zdjęć 🙂 i psa który zawsze zawsze idzie obok nas lub za nami. Nie patrzcie na 3 fotkę i moje ręce, bo jakoś dziwnie je wygięłam  😁 i nie wiem czemu ale pistoleciki zrobiłam na pierwszym zdjęciu  🤣

juliadna super te kucyki, fajnie umaszczone 🙂
kasbeg super skoki  😀
wątek zamknięty
moneta piff paff hahah ;p To gratuluje i chwal się później  jak poszło na zawodach 🙂

no na szczęście Karina tylko na lato przyjmuje takie brzydkie umaszczenie  😂
wątek zamknięty
kasbeg no u nas to na wyźrebieniu już była... termin na 3 maja, świeczki takie wisiały już, że od dwóch dni się zastanawialiśmy kiedy się wysypie, a dzisiaj rano dostaję smsa, że niestety źreba nie będzie z nami 🙁 szczegółów na razie niestety brak 🙁

juliadna bardzo szkoda, bo to miało być pierwsze źrebię u nas  po moim podopiecznym (bo już jeden roczny ogierek po nim jest, ale nie u nas) 🙁
wątek zamknięty
Atamanka dziękuję w imieniu rozbójników  :kwiatek: Nie zauważyłam że źle złozyłam ogłowie, bo smarowałam je dzień wcześniej  😡 😡 😡 i naczółek był krzywo  😡 😡 Trzymam za was kciuki! powodzenia!
Margaritka dzięki!  :kwiatek: trochę nam nie wyszło  😉
Caira prawda! jest słodziutki, a jaki dzielny! to dzieciuch jeszcze niesamowity, młodziak
[img]http://i1041.photobucket.com/albums/b413/_kateb/zawody/7.jpg?t=1303733473[/img]
Incognito poszło nam fajnie. Kucyk szedł bardzo odważnie, z noskiem do przodu, nie chował się, nie strzelał z zadu. Stęp miał słabszy niż w domu, kłus lepszy, a galop  w miarę jak Cię mogę. Prowadził sie fajnie. Barkas też bardzo pięć dopóki nie pojechałam rundy honorowej  🤦 stary człowiek a głupi  🙄 to był początek końca, bo już nie dałam rady go rozluźnić i był elektryczny do końca, więc jechałam mocno zachowawczo. Myślę, że powoli już wiem, jak go rozprężyć aby było w miarę oko.
Na poczatku miał lajta maksymalnego, nic go nie ruszało
[img]http://i1041.photobucket.com/albums/b413/_kateb/zawody/31.jpg?t=1303733424[/img]
A kucyk nie mój, ja tylko podjezdzam. To kuc niemiecki.
xxagaxx czasami trzeba się wyrwać do ludzi  😉

wątek zamknięty
Kate_ w końcu fotki  🤣 Super zbóje  🏇 a Barki ale ma mine na ostatnim  😁
Atamanka trzymam mocno kciuki. Zdaj relacje jak wrócisz
wątek zamknięty
no wiesz, dotykanie go to zaszczyt, nie każdy zasłużył  😉 😉 😉 😉 😉 😉
a tak serio to on po prostu tego nie lubi.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.