Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

Lov, taa już ucieka 😁 jeszcze kłus.

Fajna jazda, dobrze coś bardziej ukierunkowanego zacząć robić znowu 🙂
wątek zamknięty
mnie z meganhorse tez nic nie łaczy i nie łaczylo..

Kujka jak zawsze Wam ogromnie kibicuje i wypatruje fot Pablutka...
wątek zamknięty
Burza Piorek jak zawsze przystojny  😀 fajnie na haku wygląda, niestety moje zwierze postanowiło pobiec do lasu jak wyjechałam kiedyś w haku i próby zakończyłam
wątek zamknięty
equi.dream, źle mi się na nim cokolwiek robi, do lasu jest super ale jakaś porządna praca- może dobry jeździec potrafi, ja nie umiem na nim dawać subtelnych pomocy, brak mi manewru- to nie to. Więc nie żałuj 🙂

wątek zamknięty
Złota, dziekujemy!!  :kwiatek: postaram sie jeszcze w tym tygodniu wstawic specjalne zdjecia z dedykacja w takim razie  😅

Burza no to ile jeszcze na tym hacku sie bedziecie meczyc? ale sie stara Piorek 🙂

wątek zamknięty
kujka, jak bóg da to już jutro wet będzie w stajni, jeee 😁 ale, że będę w stajni całe dwa razy w przyszłym tygodniu to i tak w teren pojadę- na haku 😁
wątek zamknięty
Burza, ile energii w tych zdjęciach, super że już treningujecie  😀
wątek zamknięty
Pozwolę wstawić sobie tu mojego kucusia, bo dawno go nie było.
Dostałam zdjęcie z krótkiej lonży przed jazdą sprzed tygodnia😉 Troszkę nieostre, ale cieszę się, że w ogóle coś jest😉
wątek zamknięty
ojej alez on się napakował przez te lata 😉
wątek zamknięty
😉 No.. nie ukrywam, że mu się ostatnio sporo przytyło po prostu  👀
wątek zamknięty
Alice Chonio to pulpecik  👀

Burza
Piorek naprawdę przystojny 😀😀 A jak idzie praca na haku? na czym lepiej?
wątek zamknięty
Alice, wlasnie chcialam napisac ze konia roztylas 😉 bierzecie sie do roboty spowrotem?
wątek zamknięty
Alice klusek się z niego zrobił  😀

Diadem ma dzisiaj 17 urodziny 🙂  🏇

jutro będą zdjęcia solenizanta 🙂
wątek zamknięty
juliadna, wszystkiego naj dla Jubilata  :kwiatek:
wątek zamknięty
Burza, a jak tak kopytko Piorka ? Rozumiem, że już nawrotu problemu nie będzie ?
juliadna, najlepszego dla kopytnego !!

A my pozdrawiamy z przygotowań do naszego debiutu....  😉

wątek zamknięty
Plan jest taki żeby się wziąć, ale na razie uczelnia daje popalić i nie wygląda żeby miało byc lepiej  🙄
na razie pewne będzie takie "byle co", ale od czerwca to już bym chciała się wziąć za niego porządnie... z resztą mamy spore plany na ten rok😉
wątek zamknięty
Alice, no to nic, jak tylko wytrzymać do czerwca, a potem... powodzenia 🏇

Jejku, nareszcie wróciła wiosna

Łoś z "narzeczoną" - ma się te noooooooogi 😂

pańcia dała buraczka, zwracam uwagę na maślany wzrok i jęzor pod żerdzią

i coś z "pracy" - ja mam jakieś zatrucie i cały tydzień z ziemi, bo nie mam siły wsiąść 😵

wątek zamknięty
maleństwo, współczuję zatrucia i ... przybij piątkę, od wczoraj wieczora zdycham...  🙄
wątek zamknięty
podejrzewam, ze może to być wirus, pracuję z ludźmi i jeden dzieciak miał tydzień temu coś podobnego. Wiecznie mi coś "sprzedadzą".

No już, EOT 😉
wątek zamknięty
Alice- super plany! trzymam kciuki  😀 💃
wątek zamknięty
juliadna- sto lat dla jubilata !🙂  :kwiatek:
alice - trzymam kciukuki !  😅

A ja przyszłam tylko napisać, że niestety odwiedziny u Liry przełożone. Niestety z różnych powodów transport trzeba było przełożyć na jutro, więc koń będzie dopiero w nocy, ja w niedzielę nie mogę, potem są święta, majówka eh... czyli znowu się muszę uzbroić w cierpliwość. :/
wątek zamknięty
Burza, Klami tak sobie patrzę na Wasze konie i na Was i aż mi się gęba sama śmieje...
A miałam dzisiaj mega ciężki dzień... Muskat mi zostawił koleżankę, która na nim w czasie mojej nieobecności jeździ, na płocie, na szczęście nic poważnego się nie stało... Ale i tak jutro lekcja dydaktyczna, coś czuję... Gdyż mój koń przypomniał sobie, że gdy jest na ujeżdżalni sam, warto się trochę pobuntować i pomarudzić  😵

juliadna sto lat 😉
wątek zamknięty
ojjj szkoda ninevet, ale co się odwlecze to nie uciecze  😁

Burza - mnie się Piorunek jednak lepiej na wędzidle podoba, taki luźniejszy, chyba, że to kwestia ujęcia lub wdrażania do pracy po przerwie. Nie mnie fajny z niego konik  😀

wątek zamknięty
Alice fajnie, że będziecie wracać do roboty, brakuje mi tu ćwiczącego Chonsiaka. Ale rzeczywiście jak ostatnio go pokazywałaś, to był taki... szczuplejszy 😁
juliadna najlepszego dla siedemnastolatka 😅
wątek zamknięty
Alice ja nie wiem co Ty z tą uczelnią wymyślasz. Koleżanka teraz dziecko urodziła, i nie jest w plecy z żadnym przedmiotem. Zajecia ma tylko 3 dni w tygodniu  😁

juliadna właśnie, złóż życzenia od revolty  😁

My tak też się pochwalimy ze współpraca idzie coraz lepiej. Koń się w końcu trochę podniósł, skończyły się fochy na jazdach ujeżdżeniowych, a na skoki śmigami sobie na wędzidle już, a nie na haku  💃 Oczywiście moja skleroza nie boli, i po co wziąć z domu sztylpy i sztyblety? Dobrze że byłam w trampkach a nie w szpilkach bop bym nie miała w ogóle jak wsiąść  😁

wątek zamknięty
xxagaxx, ja już robię inżynierkę kochana😉
Poza tym ambitna jestem:P
Ale super foty, Edi chyba bardziej umięściony niż kiedyś? 😉

Dzięki dziewczyny, miło słyszec, ze trzymacie kciuki  :kwiatek:
Tuczyłam konia całą zimę, ale widzę, że najwyższy czas zacząć odchudzanie  😁
wątek zamknięty
xxagaxx, ładnie Ediemu w tym zestawieniu. Pasuje.

A tak w ogóle to pozdorwienia dla voltowiczów od Pączunia.
Tu z nieodłącznym towarzyszem stoi na straży.

wątek zamknięty
Burza zaczęliście z kimś trenować?
Piorek zmienił się nie do poznania! To już nie jest dupolizostwo, tylko fakt. Tak mi nadajesz na Belfasta, a z Piorka robi się maszyna, rewelacja!

My od dzisiaj jesteśmy w Michałowicach, jutro czeka nas trening z dr Markowskim a w niedzielę przejazd. Już nie mogę się doczekać 💃 Zwłaszcza, że dzisiaj jeździło mi się tak suuuuuper 😜
wątek zamknięty

Ja normalnie nie ejstem w stanie zrozumieć jego stateczności. Wchodzi na padok normalnie, łazi sobie, zazwyczaj stoi, nie odwala, nie lata jak głupi... 🤔wirek: w stajni się śmieją, że mi przerobili papierek i 3 lat to on na pewno nie ma 😁

Moj mial tak samo 😀 Jak mial 3 lata to na padoku stal albo... stal. :P

Burza, Klami - super zdjecia z roboty 🙂
juliadna - 100 lat dla solenizanta !
wątek zamknięty
Mąka gratulacje! Kiedy następne zawody? 🙂
kujka aaaale Ci fajnie było powozić się na Zwiastunie 😍
Raven Dragon zmienia się w zastraszającym tempie! A jest młodszy od mojego 😵 Widzę, że już konkretnie mu się do dupci dobrałaś 😉

Jeeej dzięki :kwiatek: Też czuję, że szybko robi postępy - jak na konia pracującego pod siodłem raptem 2 razy w tygodniu radzi sobie super 🙂
Ja normalnie nie ejstem w stanie zrozumieć jego stateczności. Wchodzi na padok normalnie, łazi sobie, zazwyczaj stoi, nie odwala, nie lata jak głupi... 🤔wirek: w stajni się śmieją, że mi przerobili papierek i 3 lat to on na pewno nie ma 😁

Poczekaj poczekaj 😁 Nie zdziw się, jak sobie któregoś dnia przypomni ile ma lat 😉
epk pięęękny Mars 😜
Burza no i cudnie, że zaczynacie pracę 😀 Tylko standardowe tfu tfu tfu, żeby znowu coś nie poszło nie tak...
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.