Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

Gillian, stajni wokol stolycy troche mamy, te 'wypasione' maja tylko jeden szkopol - zazwyczaj sa bardzo daleko od miasta, no i zdecydowanie nie na kazda kieszen

dokładnie więc chyba nawet nie specjalnie jest czego zazdrościć 🙁
wątek zamknięty
domyślam się 🙂 zazdroszczę jedynie wyboru, którego u nas na przykład po prostu nie ma. No nie ma i koniec. Da sięwybrać tylko pomiędzy "kijowe" a"bardzo kijowe". Echh.
wątek zamknięty
szafirowa, dzisiaj niemieckie siodło jakiejś mało znanej firmy - pierwsze z siedziskiem 16,5 i chyba dobrym łękiem 🙂
wątek zamknięty
Gillian, u nas tez tak jest, jesli chcesz miec stajnie W warszawie 😉
zeby znalezc dobra stajnie (dobra/droga i dobra/tylko droga...) trzeba wyjechac z miasta.
wątek zamknięty
[glow=red,2,300]Pan Czekoladowy vel Książę Korabski, dla przyjaciół Kucyk...

obchodzi dzisiaj 5 urodziny!
[/glow]
  😅

później pochwalę się tortem, wyszedł super 😀

Korabski, obyś zawsze pozostał już takim wyjątkowym czubkiem:
wątek zamknięty
sto lat 🙂
wątek zamknięty
Sto lat Czekoladowemu Turbo Kucykowi.  😅
wątek zamknięty
darolga, alez ten czas leci!
100 lat!
wątek zamknięty
1oo lat  :kwiatek:
wątek zamknięty
Stooo lat kucykowi! 😅
wątek zamknięty
darolga, ucałuj Korabskiego ode mnie 😅 i 1000 lat dla niego 😀
wątek zamknięty
100 lat dla Diabełka!
wątek zamknięty
100 lat dla pięknyego kucyka 😉
wątek zamknięty
caroline, specjalista umówiony, siodła również... no nic, będziemy się dalej martwić w czwartek... 😉
darolga - to ja Wam życzę kolejnych x lat radosnej współpracy 😉
wątek zamknięty
darolga
Wszystkiego dobrego dla Koraba i owocnej wspólnej pracy 😉
wątek zamknięty
Darolga, niech się drań zdrowo chowa! 😅
Rany, mój też miał kiedyś 5 lat...

Dziś za to zachowywał się na nie więcej niż 5. Początek jazdy super. A potem ktoś wszedł na halę. I się zaczęło:
"O boże, ktoś otwiera drzwi, uciekajmy!"
"O matko, wszedł pan w czerwonym!"
"O jeny, pan usiadł na krzesełku, ja tam nie podejdę!"
"O żesz ty, pan ma kartki i niebieską teczkę! SZELEŚCIIIIIII!"

I odskoki, bryki, trzepanie głową, dopalacze. W sumie powinnam się cieszyć, że Dziad dobrze się czuje i mu psoty w głowie 😵
wątek zamknięty
Wszystkiego dobrego dla Korabskiego 🙂
STO lat  :kwiatek:
wątek zamknięty
quantanamera jak mogłaś zostawić Centurion 🙁 z kim ja sobie go będę teraz kojarzyć...
Largo wygląda super, warunki na pewno nie gorsze, ale atmosfera... Powodzenia 🙂
wątek zamknięty
Darolga wszystkiego dobrego dla Korabskiego 🙂

Ja dalej męczę te krzyżaczki i wczoraj skoczyłam taką stacjonate ze dostałam wypieków 😂 Wysokość oczywiście na brązową 😵
wątek zamknięty
darolga, kolejnych 5, a potem jeszcze i jeszcze kolejnych 5 lat owocnej współpracy 🙂 Co teraz u was w ogóle?

maleństwo, Łoś taki płochacz? Nie wygląda w ogóle 🙂 Dzisiaj znów widziałam jak ZANIÓSŁ stajennego do boksu hihih 😀

vill_18, hihi, zobaczysz - tylko sobie smaka zrobisz tymi skokami na brązową i dalej już pójdzie 🙂 Będziesz się śmiać z wczorajszej stacjonatki a nie wypieki dostawać 😀

Ja miałam dzisiaj mega jazdę 🙂 Testowałam nowe siodło i po wczorajszych brykach i fochach miałam dzisiaj luźnego, chętnego konia. Ja też czułam, że fajnie, prosto siedzę i jakoś tak więcej łydki mam przy koniu 🙂 Jeździliśmy sobie drążki w galopie, dodanie, skrócenia, przejścia... Wszystko fajnie szło i Dzion zadowolony i parskający 🙂 JUTRO trening, aaaa 😀
wątek zamknięty
darolga wszystkiego najlepszego dla Księciunia! 😀

maleństwo ciesz się, ciesz! wesoły koń to szczęśliwy koń 🙂

quanta świtnie koniska wyglądają i ten las! mniam zazdroszczę 🙂 zazdroszczę takich warunków (i tu nie chodzi mi o las, chociaż jego też zazdroszczę :hihi🙂, ale może kiedyś, kiedyś 😉

A ja chcę jeździć już na swoim koniu 😜 kiedy on się weźmie zajeździ noooo 😁
wątek zamknięty
darolga sto lat kucykowemu 😉

ale proszę pamiętać, że Pan Czekoladowy jest tlko jeden!!  🤬 😁
wątek zamknięty
Dzionka, weź mi nie mów 😵 Załamujący jest ten mój koń, no... Ostatnio doszłam do wniosku, ze z tym jego zamiłowaniem do taranowania, mógłby być koniem rycerskim 🏇

Amnestria, cieszę się, cóż innego mi pozostaje 😁
A ja też Quancie zazdroszczę warunków, i zazdroszczę jej jazd na Sarce, i jazd na Sarce w takich warunkach 😡
wątek zamknięty
maleństwo, ojtam ojtam, nie przejmuj sie. w koncu pewnego Dziada nawet kucka moze przeciagnac, to co sie dziwic ze Losiowi sie zdarza... 😉

amnestria, jak mnie wkurzysz to sie zajezdzi szybciej niz sie spodziewasz a Ty tylko mmsa dostaniesz 😁
wątek zamknięty
kujka, oj tam oj tam, Dziada na szczęście nie ma. A Łoś naprawdę, jak postanowi, ze on idzie, to pójdzie ze wszystkim, co stanie mu na drodze 😉
wątek zamknięty
Witamy z Hadżim noworocznie  :kwiatek:

wątek zamknięty
Darolga-STO lat!!!!
amnestria-fajny ten Twoj czarnuch 🙂 I juz kujce pisalam ze przesadzasz z tym kiepskim ruchem 😉
caroline-100% racji z tymi siodlami

A ja mialam dzis jeszcze lepsza jazde niz wczoraj.Moj kon jest FANTASTYCZNY 🙂-tak malo skromnie napisze 😉

edi
i specjalne pozdrowienia dla madzi  🙂
Hamicio

Ambrozja-fajnie maly wyglada 😉 Jezdzisz?
wątek zamknięty
Darolga, wszystkiego naj z Korabskim! Wielu sukcesów i żeby wszelkie niepowodzenia (których mam nadzieję będzie jak najmniej 😉 ) uczyniły Was tylko silniejszymi! Czy mogłabym prosić o hasło do twojego fotobloga? Z chęcią poczytałabym jak wam idzie z Korabem no i oczywiście chciałabym popatrzeć na zdjęcia jednego z moich najulubieńszych voltokoni 😡
wątek zamknięty
milusia aaaaaa! 😜 dzięki! :kwiatek: Mój kochany kucynek 😍
wątek zamknięty
Milusia - Ostatnio nie miałam jak, bo najpierw choroba, potem na tydzień wyjazd.. Jutro wsiadam  😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.