Forum towarzyskie »

HORRORY- lubiane, ciekawe i całkiem nudne ;)

savoir, Wolf Creek sobie zobacz 🙂 nie jest wybitnie straszny i bardziej thriller przypomnia ale to całkiem fajny film , przynajmniej w moim odczuciu 😉
Oooo, skorzystam i ja z twojej propozycji, Tercet, bo na liście gdzieś mi umknął ten film 🙂
🙂
tam nie ma duchów itp. tylko maniakalny zabójca ale spoko film 😉
Maniakalny zabójca  😁 dobre.
Ale Milli się to pewnie nie spodoba, bo to o uciekających nastolatkach jest  😁
Ja też polecam, a "głowa na patyku" - majstersztyk z tego filmu 🙂

Przypomniał mi się horror o morderczych cielakach  😂 albo chyba nawet morderczych płodach cielaków. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Tytułu nie pamiętam.
pokemon głowa na patyku byla ok 😉
no co Ty, jest horror o cielakach - mordercach, weź mnie nie strasz bo mam teraz praktyki przy krowach 😉  😁
Milla-Również jestem maniakiem filmów o zombiakach. A oglądałaś może film z tego roku: "Eaters: Rise of the Dead "?? Jak dla mnie słaby.
W tej chwili jestem w połowie "Kwarantanny 2" i chyba mogę polecić, choć nie wiem czy końcówka nie będzie słaba.
siwaaa o ten chodzi? http://www.filmweb.pl/film/Eaters-2011-602834
na Filmweb jak widać też ma słabe oceny, chyba szkoda oczu na niego 😉
Dokładnie o ten mi chodzi  😉, dlatego napisałam że słaby.
A spytałam się o niego bo to nowość na rynku  związana z trupami  🤣.
Ale nie mogę się doczekać jesiennej  serii "The walking dead 2 ".
pokemonczy o ten film o cielakach Ci chodziło: http://www.filmweb.pl/film/Izolacja-2005-233894  🙂
Widzę, że niektórzy zatrzymali się z wypowiedzią na jednym motywie i będą go powtarzać do bólu, a sami nie znajdą na to żadnego argumentu na ten temat, ale cóż, przyzwyczaiłam się ;]
Szkoda tylko, że nie wywnioskowali z wcześniejszych wypowiedzi, że nie podoba mi się sam powtarzany motyw, a większość amerykańskich horrorów prócz to nie wnosi nic więcej, nawet dobrego klimatu grozy.

Eaters nie widziałam, chętnie obejrzę ;]
Natomiast Kwarantanna 2 miała ten jedyny atut w porównaniu do 1., że nie była czystą zrzyną z Rec'a  🤣
pokemonczy o ten film o cielakach Ci chodziło: http://www.filmweb.pl/film/Izolacja-2005-233894   🙂

Tak o ten! Pomysł całkiem fajny, film w sumie też zrealizowany jakoś tam ciekawie, ale całość nie powala mimo wszystko, a szkoda. Bo morderczych cielaków w horrorach to jeszcze nie było.
wczoraj oglądałam Paranormal Acitivity. nie podobał mi się. nudny paskudnie.
pokemon chyba będę musiała to zobaczyć, zainteresowały mnie te zabójcze cielaki  😉
pokemon na tym filmie idzie się popłakać ze śmiechu! Początek i tak rozwala  😂
omen- całkiem fajny 🙂
Ale który Omen? Ten stary - tak, ten nowy - zieeeeeeeeew.

pokemon na tym filmie idzie się popłakać ze śmiechu! Początek i tak rozwala  😂

Oglądałaś film o morderczych cielakach? I to uwaga, treść filmu, jak gryzły (ciekawe czym) panią, która robiła rektalkę, przez prostnicę i macicę, pani miała krew na rękach, a krowa przeżyła  😎 podobny motyw był w Istocie.
Dzisiaj o 23 na TCM lecą Dziwolągi! Oglądać! Koniecznie! 🙂
Wczoraj obejrzałam film Notatnik Śmierci, który jest adaptacja japońskiej mangi i horror to był żaden, ale całkiem wciągający, fajnie się go oglądało 😉
amazonka89, chodzi Ci może o Death Note? Bo ja go uwielbiam! 😍 Szczególnie aktora grającego L, jest boski. Manga była super, anime wyszło całkiem fajne, a film jest świetny. Pod horror może się nie łapie, ale klimat niepowtarzalny.
Tak chodzi mi dokładnie o Death Note, przypadkiem trafiłam na ten film, lubię japońskie horrory i dlatego obejrzałam 🙂 A ten aktor rzeczywiście dobrze grał 😀
Jeśli go lubicie, to polecam film Battle Royale. Kawał naprawdę dobrego japońskiego (i krwawego) kina akcji.
Niestety Japończycy mimo wszystko oszczędzają z budżetem na filmy na rzecz anime i innych, ale cóż ;]
Nikogo chyba nie zaskoczy wybitnie sztuczna krew ;]
ja dzisiaj mam ogromną ochotę na horror. i nic nie mogę znaleźć. chcę żeby mnie w fotel wcisnęło.
najsilniej na mnie działała Klątwa, Ring, Egzorcyzmy Emily Rose.
ktoś mógłby mi coś polecić?  :kwiatek:
Rytuał 🙂 ja dziś po raz drugi oglądam 🙂
oglądałam. około pierwszej w nocy i jakoś mnie nie przeraził. chociaż fajny, uwielbiam Anthony'ego Hopkinsa 🙂
no mnie aż tak bardzo nie przeraził jak np Emilly Rose
ale tak mi się spodobał, że dziś 2 raz oglądam  🏇

No lojezusiemaryjo, a Shutter? Oglądałaś? Jak nie, to Cię wryje.
Oczywiście jest tam standardowa czarnowłosa zjawa, ale skośnoocy wiedzą, jak kręcić dobre horrroy.
dziękuję 🙂
[quote author=madmaddie link=topic=41684.msg1113913#msg1113913 date=1314435156]

No lojezusiemaryjo, a Shutter? Oglądałaś? Jak nie, to Cię wryje.
Oczywiście jest tam standardowa czarnowłosa zjawa, ale skośnoocy wiedzą, jak kręcić dobre horrroy.
[/quote]

Ja również polecam ten film! 🙂
właśnie obejrzałam. rewelacja! 🙂 mnóstwo badziewnych horrorów widziałam, więc miła odmiana  😁
Wczoraj obejrzałam Zabójczy Szept i albo znudziły mi się już filmy tego typu albo film faktycznie średni. W ogóle się nie bałam, był przewidywalny i niczym mnie nie zaskoczył...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się