My ostatnio oglądaliśmy ... ( jeśli któreś nie jest horrorem wybaczcie )
" Teza " , w sumie fajny film i da się go oglądnąć z ciekawością do końca 😉
" Nieznajomi " oglądałam go sama, przez cały czas trwania filmu przestraszyłam się tylko raz 😁 i to też tylko dlatego ,że skupiłam się na całkiem czymś innym ... oglądnęłam go jakiś tydzień temu i do dziś się zastanawiam o co w nim chodziło 🤔wirek:
Ja widziałam film "TO"("IT"😉 i śmiałam się na nim bardziej niż na komedii. Motyw klauna był całkiem, całkiem, ale to, co z tym zrobili...No i te wszechobecne balony, które, nie zapomnijcie, latają! W dodatku zakończenie po prostu okropne. Strasznie się rozczarowałam i nie polecam nikomu, chyba, że chcecie zobaczyć, co jest najbardziej oklepanym, "przerażającym" motywem, którego można użyć, jeśli się nie ma pomysłu.
parę dni temu widziałam Silent Hill i jak dla mnie był nudny i mało straszny, oraz Wolf Creek, który oglądało się całkiem dobrze ale było w nim mało z horroru
Byłam wczoraj na "Naznaczonym" Fabuła raczej oklepana, mistycyzmu i uczucia takiej tajemniczości, którą lubię w takich filmach zero, ale było kilka momentów/scen, gdzie mało zawału nie dostałam, zamykałam oczy przeważnie, gdy muzyka sugerowała, że zaraz coś wylezie/wyskoczy/wskoczy :P
Lov, do kina wyciągnęła mnie na to moja funfela, która generalnie strasznie boi się takim wyskakujących straszydeł, więc wyobraź sobie, co ona tam miała... Trauma :P I mało głową sufitu nie wybiłam podczas rozmowy przy stole i nagle ujęcie na tego facia a tam z tyłu ta czerwona morda :P
Ja w tym wątku pierwszy raz piszę, a więc moja lista dobrych horrorów: 1408 Sierota Silent Hill 28dni później 28tygodnia później (dla mnie dwójka była ciekawsza mimo wszystko) Przypadek 39 Nieznajomi Rytuał (mimo, że w gatunku jest thriller'em to i tak jest świetny) Sierociniec Zejście (tylko jedynka, dwójka to już film na moje robiony na siłę) Lustra Omen Paranormal Acivity Jeszcze pewnie mogłabym coś dopisać, ale aktualnie nie przypominam sobie dodatkowo jakiś filmów, które mogłabym polecić.
Ja w tym wątku pierwszy raz piszę, a więc moja lista dobrych horrorów: 1408 Sierota Silent Hill 28dni później 28tygodnia później (dla mnie dwójka była ciekawsza mimo wszystko) Przypadek 39 Nieznajomi Rytuał (mimo, że w gatunku jest thriller'em to i tak jest świetny) Sierociniec Zejście (tylko jedynka, dwójka to już film na moje robiony na siłę) Lustra Omen Paranormal Acivity Jeszcze pewnie mogłabym coś dopisać, ale aktualnie nie przypominam sobie dodatkowo jakiś filmów, które mogłabym polecić.
Nieznajomi może i fajne ale nie koniecznie straszne.
Freecopy no tak, jakiś straszydeł specjalnych tam nie ma, ale za to realistyczne bardzo 🙂 W końcu ponoć na faktach, jestem ciekawa czy na prawdę czy to tylko taki chwyt.
Freecopy no tak, jakiś straszydeł specjalnych tam nie ma, ale za to realistyczne bardzo 🙂 W końcu ponoć na faktach, jestem ciekawa czy na prawdę czy to tylko taki chwyt.
Cierp1enie w sumie to dobrze, bo chciałam zobaczyć ten film bo nawet o nim nigdy nie słyszałam. Zaś dla polepszenia "humoru" po nieudanym filmie, jeszcze dwie pozycje: Klinika (lekka rzeźnia, ale jak na film, w którym jest mnóstwo krwi jest okej) Poprawczak i Dom z kości (nie wiem w sumie, który lepszy, z jednej strony żaden z nich nie jest na prawdę mocny, ale nie są takie złe) A oglądałyście/-liście coś ostatnio na prawdę fajnego dajcie znać, bo powoli na ekino.tv kończą mi się pozycje godne oglądania.
Rytuałowi smaczku dodaje fakt że to ponoc film oparty na historii jednego z egzorcystów w Ameryce, a film cóż nawet nawet momentami straszny ja się po filmie bałam światło zgasic 🙂
Krzyk 4 generalnie trzyma poziom Krzykowy😉 bylam przygotowana na wieksza szmire a tu nawet nawet🙂 wiadomo, ze ten horror nie jest klimatyczny ani mega straszny, ale naprawde wpasowuje sie w cala sage Krzyku dosyc niezle😉