Tercet ja... makabra 😲 Dawno nie oglądałam czegoś tak... sugestywnego 😲 Nieomal tak wbijający się w psychikę jak "Eden Lake"... ale jedno i drugie zalicza się do thrillerów. Dziś za to oglądałam "Przypadek 39". Całkiem niezłe, mi się podobało. Trochę niewyjaśnionych zjawisk, trochę morderstw, trochę strachu a wszystko to doprawione demonem o skądinąd starożytnym imieniu. A właśnie zabieram się z "Rytuał", wkrótce recenzja 😁
Oglądałam ostatnio Dom z kości. Całkiem w porządku. Końcówka mi totalnie się nie spodobała. Jednak może i warto obejrzeć.Szczerze - mam bardzo mieszane uczucia co do tego filmu, jednak widziałam dużo gorsze 😉
Nie spodziewaj się zbyt wiele, ale film w miarę sprawnie "oglądalny". Schizów po nim zero. Nawet musiałam sobie "zafilmłebować", bo wiedziałam, że oglądałam, a nie pamiętałam o czym 😉
Jestem po obejrzeniu "Istoty" i czuję się lekko... zniesmaczona :/ Film zaczynał się fajnie, dawał do myślenia, całkiem konkretny pomysł- konsekwencje zabawy w Boga. A po pewnym momencie, już przy końcu, dzieje się coś, co zupełnie psuje akcję, napięcie i- przynajmniej w mojej ocenie- wprowadza chaos myślowy i rzeczowy. Ogólnie film fajny- ale do pewnego momentu.
Psycha ♥ ja tu staram się ładnie napisać, żeby nie zdradzić zakończenia/treści filmu, a Ty mi tu jeden z najważniejszych wątków opowiadasz 🤬 😉 Ale faktycznie- ta scena psuje cały film.
😵 EDYTUJCIE I KASUJCIE KOŃCÓWKI FILMÓW!!!!!!!!!!!! Bo, jak ktoś jest na tyle mało inteligentny i na publicznym forum pisze zakończenie, to jak ktoś zwróci mu uwagę, to przynajmniej niech to skasuje. Ten film widziałam. Żałosny, nie tylko przez końcówkę. Żadnej zabawy w boga, tylko kompletny pseudomedycznonaukowy bełkot.