Forum towarzyskie »

HORRORY- lubiane, ciekawe i całkiem nudne ;)

witajcie, polecam "Sierotę" - świetny film wchodzący na psychikę dla lubiących dreszczyk! ew.jeszcze "Nowa córka"  🏇
Na Polsacie właśnie zaczął się Shutter - Widmo
Cierp1enie też oglądam.  😉
to jak coś to razem będziemy się bać 🙂 bo ja sama w domu (no córcia śpi w swoim pokoju)
Shutter jest dokładnie taki sam jak film, który widziałam kiedyś. Ta sama sceneria, te same akcje etc. Nie pamiętam tylko jak się nazywał.  😉
chyba tak samo tylko to był film nagrany dawno dawno temu
Możliwe. Nie pamiętam dokładnie.  😉
egzorcyzmy emilly rose lecą właśnie na Polsacie 🙂
oglądam po raz enty ale strasznie lubie
ja tak samo 🙂 i oglądając po raz kolejny dalej mam ciary i lekki strach 🙂
na dodatek mąż na nocce 🙂  😂 więc trochę się boję 😀

dla fanów człowieka w masce jutro na tvn po you can dance Krzyk 🙂
Ja też oglądam 😉
Można się dołączyć  ?  :kwiatek:
Ktoś wie, z którego to filmu? Po tym gifie zapowiada się bardzo ciekawie 🙂
[img]http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/43018bc5778e41eeed30daae31881815.gif?1307811943[/img]
busch, właśnie też się zastanawiałam 😁
ja lubię Koszmar z ulicy Wiązów
Koszmar z ulicy Wiązów też bardzo ciekawy ;]
z tym, że ja oglądałam starszą wersję, a w najbliższym czasie obejrzę chyba nową ;D
Czy ktoś ogladał horror pt. Mamusia i tatuś?
Tercet ja... makabra  😲 Dawno nie oglądałam czegoś tak... sugestywnego  😲 Nieomal tak wbijający się w psychikę jak "Eden Lake"... ale jedno i drugie zalicza się do thrillerów.
Dziś za to oglądałam "Przypadek 39". Całkiem niezłe, mi się podobało. Trochę niewyjaśnionych zjawisk, trochę morderstw, trochę strachu a wszystko to doprawione demonem o skądinąd starożytnym imieniu. A właśnie zabieram się z "Rytuał", wkrótce recenzja  😁
Oglądałam ostatnio Dom z kości. Całkiem w porządku. Końcówka mi totalnie się nie spodobała. Jednak może i warto obejrzeć.Szczerze - mam bardzo mieszane uczucia co do tego filmu, jednak widziałam dużo gorsze  😉
Mam zamiar zobaczć film pt. Udręczeni no i zobaczymy co z tego będzie  😉
Nie spodziewaj się zbyt wiele, ale film w miarę sprawnie "oglądalny".
Schizów po nim zero. Nawet musiałam sobie "zafilmłebować", bo wiedziałam, że oglądałam, a nie pamiętałam o czym 😉
ymm, ja ostatnio oglądałam Istote. Mi się on nie spodobał. A wy jakie macie po nim wrażenie ?
Jestem po obejrzeniu "Istoty" i czuję się lekko... zniesmaczona :/ Film zaczynał się fajnie, dawał do myślenia, całkiem konkretny pomysł- konsekwencje zabawy w Boga. A po pewnym momencie, już przy końcu, dzieje się coś, co zupełnie psuje akcję, napięcie i- przynajmniej w mojej ocenie- wprowadza chaos myślowy i rzeczowy.
Ogólnie film fajny- ale do pewnego momentu.
CzarownicaSa
Racja. Też jestem zniesmaczona po tym filmie.
Psycha ♥ ja tu staram się ładnie napisać, żeby nie zdradzić zakończenia/treści filmu, a Ty mi tu jeden z najważniejszych wątków opowiadasz  🤬  😉
Ale faktycznie- ta scena psuje cały film.
CzarownicaSa   😡  Przepraszam  :kwiatek:. Zawsze coś wygadam . Głupia ja  🤬  😉
ktoś już oglądał "Naznaczony" ?
😵
EDYTUJCIE I KASUJCIE KOŃCÓWKI FILMÓW!!!!!!!!!!!!
Bo, jak ktoś jest na tyle mało inteligentny i na publicznym forum pisze zakończenie, to jak ktoś zwróci mu uwagę, to przynajmniej niech to skasuje.
Ten film widziałam. Żałosny, nie tylko przez końcówkę. Żadnej zabawy w boga, tylko kompletny pseudomedycznonaukowy bełkot.
na tvn7 oglądam szkoła przetrwania
na razie lipa totalna
W końcu się zabrałam do Mamusi i tatusia maaatko, bardziej beznadziejnego filmu nie widziałam  😲
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się