Oglądałam, wczoraj jakoś późno leciało. Dla mnie dno 😵 A dorabianie do tego idologii ze zmienia ich całe życie, ze to wielka chwila jest śmiechu warte. Robienie kasy na cudzych tajenicach,romansach i żalach - żenada 🤔wirek:
czytalam dzis w Przekroju wywiad Najsztuba z Chajzerem, byla mowa wlasnie o tym programie... nie ogladalam, ale chcialbym wyrobic sobie wlasne zdanie, jest toto gdzies w necie?
Wczoraj chwilkę oglądałam. Bardzo dziwny program, zniesmacza mnie publiczne uzewnętrznianie się. Wcale nie mam ochoty słuchać czy ktoś chce uprawiać seks grupowy czy nie, poza tym żal mi trochę rodziny która tego wszystkiego słucha. W końcu mieć fantazje, a dążyć do ich spełnienia to dwie różne rzeczy. Ujawnianie ich może przynieść tylko więcej szkody niż pożytku osobie odpowiadającej, jej rodzinie i przyjaciołom. Ale jest popyt to i podaż będzie... takich programów będzie coraz więcej. i kto to ogląda? 🤔wirek:
W sumie Ci ludzie sami sie tam zgłaszają, więc biora odpowiedzialność za przyszłość swojej rodziny... a i rodzina pewnie też nie jest tam wołami ciągnięta i wcale nie jest mi ich nawet żal... jak dla mnie to głupota nie warta uwagi...
Skacząc po kanałach trafiłam na ten program na chwile i... prawie umarłam ze smiechu 🤔wirek:
-" Czy jesteś zadowolony ze swojego życia sexualnego?" -"tak." prawda potwierdzona na wykrywaczu i dalej: -"Czy jestes prawiczkiem?" -"tak" prawda potwierdzona na wykrywaczu
wystarczyło mi, że zobaczyłam zapowiedzi tego programu, i jak dla mnie już wystarczy... nie mam zamiaru tego oglądać - kompletne dno jak dla mnie... uważam że życie prywatne to życie prywatne, a dzielenie się tym z połową kraju jest dla mnie żenadą... tyle...
Zastanawia mnie mocno co kieruje ludzmi,którzy zgłaszają się do takiego programu...po kiego grzyba wywlekać na światło dzienne jakies rodzinne,intymne szczegóły i to jeszcze w tv...żenujące jak dla mnie.Wczoraj widziałam urywek przeczekując reklame na filmie i zrobiłam wielkie gały słysząc co usłyszałam. 😲.Współczuję rodzinom nowych "gwiazd".
Zastanawia mnie mocno co kieruje ludzmi,którzy zgłaszają się do takiego programu...po kiego grzyba wywlekać na światło dzienne jakies rodzinne,intymne szczegóły i to jeszcze w tv...żenujące jak dla mnie.Wczoraj widziałam urywek przeczekując reklame na filmie i zrobiłam wielkie gały słysząc co usłyszałam. 😲.Współczuję rodzinom nowych "gwiazd".
jak to co - kasa...
dziękuję bardzo to ja już wole zachrzaniać od rana do nocy, niż robić z siebie pośmiewisko na pół kraju...
no i dzięki takim programom upewniam się że telewizor to zbędny grat w domu😀
A mnie takie programy dowartościowują... Patrzę na taka osobę i myślę 'Kurde, ale ja to jestem mądra i normalna'.... Z dnia na dzień coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, ze ludzie są debilami...
A mnie takie programy dowartościowują... Patrzę na taka osobę i myślę 'Kurde, ale ja to jestem mądra i normalna'.... Z dnia na dzień coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, ze ludzie są debilami...
a mi tak naprawdę żal jest tych ludzi, niby sami sobie serwują udział w tym programie i konsekwencje z niego wynikające, ale czy oni są tak naprawdę są świadomi co robią, pomyślą jaki to ma skutek nie dla nich a dla całej swojej rodziny - dzieci itd...? bo jak dla mnie to nie... i szkoda mi później przykładowo dziecka takiej klientki, które na drugi dzień idzie do szkoły: nauczyciele się dziwnie patrzą, a rówieśnicy się śmieją z niego...
[quote author=Vuko link=topic=4166.msg206501#msg206501 date=1237547855] no i dzięki takim programom upewniam się że telewizor to zbędny grat w domu😀
a mi tak naprawdę żal jest tych ludzi, niby sami sobie serwują udział w tym programie i konsekwencje z niego wynikające, ale czy oni są tak naprawdę są świadomi co robią, pomyślą jaki to ma skutek nie dla nich a dla całej swojej rodziny - dzieci itd...? bo jak dla mnie to nie... i szkoda mi później przykładowo dziecka takiej klientki, które na drugi dzień idzie do szkoły: nauczyciele się dziwnie patrzą, a rówieśnicy się śmieją z niego... [/quote]
No w sumie nie jego wina, ze ma matkę debilkę... ale cóż... mi nie jest nikogo żal... to trochę jak sredniowieczne, publiczne egzekucje ku uciesze tłumów...
Mnie zawsze zastanawiało skąd się biorą ci wszyscy ludzie na przykład u Ewy Drzyzgi? Oni płacą dużą kasę tym wszystkim "oryginalnym" homo sapiens? 🤔 Wczoraj widziałem 28-letniego prawiczka, który pracuje w zakładzie pogrzebowym i rzucił dziewczynę, bo przypominała mu zwłoki. Po czym stwierdził, że to był błąd i szlochając wyznał przed kamerami, że Ją kocha. Następnie stwierdził, że "to" jednak koniec i wystosował apel, by któraś z pań zechciała "uczynić z niego mężczyznę". 🤔 Przecież to kompletnie nienormalne jest... A ten program leci chyba codziennie, dzień w dzień mamy przed kamerami kolejnych ekshibicjonistów - skąd się ci ludzie biorą i czy nie wiedzą, że biorą udział w wystawie dziwolągów?
co do programu E.Drzyzgi... kiedyś owszem, jak miałam czas to miło mi się to oglądało... ale teraz... bez komentarza...
ostatnio rozwaliła mnie Pani która mówi że w ciągu roku usuwała 4 razy ciąże, a antykoncepcji nie stosowała bo się bała, no ale na skrobanke iść już się nie bała... litości...
też mnie zastanawia, czy oni im za to płacą... i dochodzę do wniosku że tak, no chyba że wszyscy uczestnicy mają "parcie na szkło"...
niektóre tematy faktycznie są interesujące, ale jak dla mnie ostatnio coraz więcej jest po prostu jedną wielką żenadą...
A ja czasami jak mam czas to pooglądam dla zabawy i moment prawdy i dzrzyzgę. No i w sumie takie prograwy to są dla zabawy gawiedzi przed ekranami. W średniowieczu to po rynkach występowali jacyś artyści typu: karzeł czy kobieta z wąsami, czy jeszcze innego rodzaju "dziwolągi". Teraz ludzi takie coś by nie bawiło, to trzeba poszukać innych "dziwolągów", typu prawiczek o udanym życiu seksualnym 😀 Aczkolwiek się wczoraj właśnie z moim facetem nad tym zastanawialiśmy. I w sumie to facet może mieć to życie rzeczywiście udane. Bo patrząc na wszelkie możliwe formy zaspokojenia seksualnego, nie znaczy to, że udane życie seksualne to tylko i wyłacznie stosunek seksualny z kobietą. Generalnie to każdy ma prawo ułożyć życie jak chce 🙂
Ja dawno nie oglądałam, pewnie z rok ale Ewa Drzyzga w tej roli nie jest zła, potrafi do tych ludzi dotrzeć, jest w miarę delikatna, nie prowokuje. No oczywiście na miarę tego programu 😉 Ale nie jest to Jerry Springer z pewnością 🤔wirek: I jak jeszcze oglądałam to bywały ciekawe tematy.
Raz byłam w tym programie klaskać 😎 I za samo klaskanie się dostawało jakieś grosze oczywiście (30-50 zł?) ale już ci co siedzą w pierwszym rzędzie (tacy co to mieli podobny przypadek ale trochę gorszy medialnie 😉, eksperci, lekarze itp) dostają od 1 tyś do kilku, a ci co na środku się uzewnętrzniają - od kilku tyś. wzwyż. Więc kasa pewnie przez niektórych nie do pogardzenia 😎.
Oj tak, program "Moment prawdy" jest baaardzo żenujący 🤔
Jak można przyjść do TV i opowiadać o swoich naprawdę intymnych sprawach 🤔 Mnie tez zawsze zastanawiało skąd sie biorą takie dziwolągi 🙄
A co do programu Drzyzgi, to oglądałam ostatnio o prawiczkach. Był tam taki chłopak (strasznie porypany) z koroną na głowie, jakimś berłem w ręku (no taka Doda w wydaniu męskim 😁 ) Chłopak ma 25 czy 26 lat i nadal jest prawiczkiem. Mówił, że on by chciał, żeby jakaś dziewczyna go poderwała a potem, żeby zrobiła z niego mężczyznę. Więc ja się pytam: która normalna dziewczyna w ogóle będzie chciała się z takim dziwolągiem zadawać?
W jakimś włoskim czy amerykańskim 'momencie prawdy', babka grała o najwyższą stawkę i miała pytanie "czy wynajęłaś płatnych morderców by zabili Twójego męża" ... odpowiedziała 'tak' i wygrała :/
Nie wiem jak z Momentem ale Rozmowy są reżyserowane. Kiedyś oglądałam to i co widzę.... faceta, którego znam, który opowaiada głupoty nie pokrywające się wcale z prawdą 😉. Od tej pory wydaje mi się, że poprostu płacą ludziom, którzy robią z siebie publiczne pośmiewisko, bo jest taka potrzeba rynkowa (poparta ogladalnością).
bera - nie zawsze, ja znam kilka osob ktore u drzyzgi byly i wszystkie przedstawialy swoje faktyczne stanowiska ;-)
Co do momentu prawdy - ogladalabym, ale strasznie powoli tam idzie akcja, za czesto reklamy i zapowiedz co po reklamach i przez to meczy mnie to ;D a szkoda, bo mozna sie niezle posmiac i dowartosciowac jak to juz ktos napisal.