Teodora, ten Marak brzmi ciekawie i menu tez zachęcajace. Wszystko tez zalezy od pogody bo jak bedzie zimno i brzydko to pewnie nie bedzie mi sie chcilao jakos bardziej szukac, ale jak bedzie ladnie to pospaceruje 🙂 Tyle tych miejsc ze mam duuzy wybór. Mam opanowaną trase Dworzec - Krakowskie Przedmiescie i w tych okolicach sie nie zgubie 🙂
Ja też "prażanka" z przyjemnością spotkałabym się z Wami na piwko...może na Saskiej Kępie? tam są fajne knajpki... na Grochowie kiepsko z przyzwoitymi lokalami...chyba że macie jakąś propozycję?
Ja się dopasuję -poza piątkami i sobotami ( zajęcia ) mogę zawsze 😉 A no i poza czwartkiem między 17 a 18:30 . Pytanie już w "Kotach" było . Mieszka ktoś na Ursynowie blisko SGGW ? Potrzebuję przetrzymać kota od przed 8 rano do 16:30 . Na 8 mam zajęcia , a chciałam wziąć swojego main coona na prezentację na seminarium . Nie będzie mi kto miał go z domu podrzucić , a nie będę na zajęciach z nim siedzieć 9 godzin . Popytam na uczelni wykładowców czy u nich w pokoju nie mogłabym przetrzymać , ale może ktoś z Was pomoże ?
Ja również się piszę na spotkanie. Bardzo chętnie Was poznam na żywo 🙂 I u mnie też weekendy odpadają niestety (wracam do Opola do konia). Mazia Jak dobrze pójdzie, to ja być może od stycznia będę saskokępniczanką. Będziemy prawie sąsiadkami 😁
A jest w ogóle ktoś z Ochoty , a konkretniej Włochy ? Żwirki i Wigury , Al. Krakowska , Banacha , 17 stycznia ? W tym czworokącie - wiem , że na wiadukcie nad torami Ochota się zaczyna , ja Włochy jeszcze jestem , za jednostką wojskową , przed wiaduktem granicznym .
Czy tylko ja jestem z Wawra? 🤔 Jakoś mi się tak smutno zrobiło i wsią zaleciało 😁 W ogóle to moi znajomi z roku, Warszawianie od pokoleń, nie mają zielonego pojęcia, gdzie leży Wawer 😂