Forum towarzyskie »

Warszawskie voltopiry :)

Teodora, ten Marak brzmi ciekawie i menu tez zachęcajace.
Wszystko tez zalezy od pogody bo jak bedzie zimno i brzydko to pewnie nie bedzie mi sie chcilao jakos bardziej szukac, ale jak bedzie ladnie to pospaceruje 🙂 Tyle tych miejsc ze mam duuzy wybór.
Mam opanowaną trase Dworzec - Krakowskie Przedmiescie i w tych okolicach sie nie zgubie 🙂
Teodora , ale Zapiecek jest w alejach  😉
Tusia masz od wczoraj PW  😉
Bischa, ale Zapiecków jest kilka w warszawie...
Ja znam tylko dwa - w Centrum koło Megastore i na Kabatach . Gdzie jeszcze są ?
Bischa L, na starowce
Jeszcze jest Green Way na Hożej, też b. blisko dworca centralnego 😉
Dopiszę się do listy, co prawda tylko 8 lat mieszkałam w Warszawie, ale rodzice są tutaj nadal i często bywam. Grochów, okolice Pl. Szembeka.
Small Bridge, toc to moja "dzielnia" jak to mowia chlopki-roztropki z GRO 😀 welcome!
ja Przyczolek Grochowski- to brzmi dumnie  😁
Może jakieś spotkanie znów ? W jakiejś kawiarence na ciepłej kawie  😉
Ja teraz mam mnóstwo spraw na głowie,aloe na jakieś spotkanko byłabym chętna🙂
Ja też "prażanka" z przyjemnością spotkałabym się z Wami na piwko...może na Saskiej Kępie? tam są fajne knajpki... na Grochowie kiepsko z przyzwoitymi lokalami...chyba że macie jakąś propozycję?
jeny, ja tez bym sie spotkala ale mam urwanie glowy jak na razie... dogadujcie sie miedzy soba, jak mi Wasz termin podpasuje to sie pojawie po prostu
Też bym się chętnie spotkała, ale podobnie jak Kujka jestem ostatnio zajęta, więc nie wiem, czy termin będzie pasował.

Proponowałabym spotkanie gdzieś w centrum, tak, żeby wszyscy mieli dobry dojazd 🙂
Mi tam Saska Kępa by pasowała;p ale postaram się dostosować do większości🙂
Mnie to w sumie rybka gdzie  😉 Saskiej Kępy nie znam , ale myślę , że trafię .
Warszawiaki - ulica gen. Zajączka to jaka dzielnica? Bo mam sprzeczne informacje 😉
żoliborz !
czyli nie śródmieście, dzięki 🙂
to jest na polnoc od srodmiescia 🙂
To ja też się dopiszę

Od urodzenia do 2002 Warszawa, teraz Legionowo (ale szkoła w Wawie)

gwash - ulica Gen. Zajączka jest w stronę Żoliborza, na wysokości mostu Grota; sklep Stajnia tam jest  😉
Jak tam Warszawiaki z naszym spotkaniem???
Kto się pisze, jakieś propozycje...kiedy, gdzie?
Ja, tak jak dziewczyny, dość zajęta jestem, ale jak termin będzie mi pasował to się chetnie pojawię 🙂
Ja się dopasuję -poza piątkami i sobotami ( zajęcia ) mogę zawsze  😉 A no i poza czwartkiem między 17 a 18:30 .
Pytanie już w "Kotach" było . Mieszka ktoś na Ursynowie blisko SGGW ? Potrzebuję przetrzymać kota od przed 8 rano do 16:30 . Na 8 mam zajęcia , a chciałam wziąć swojego main coona na prezentację na seminarium . Nie będzie mi kto miał go z domu podrzucić , a nie będę na zajęciach z nim siedzieć 9 godzin . Popytam na uczelni wykładowców czy u nich w pokoju nie mogłabym przetrzymać , ale może ktoś z Was pomoże ?

Edit chodzi o sobotę 19 grudnia
Bischa ja wstepnie moge, pisz na pw szczegoly 😉
Ja również się piszę na spotkanie. Bardzo chętnie Was poznam na żywo 🙂 I u mnie też weekendy odpadają niestety (wracam do Opola do konia).
Mazia Jak dobrze pójdzie, to ja być może od stycznia będę saskokępniczanką. Będziemy prawie sąsiadkami 😁
A jest w ogóle ktoś z Ochoty , a konkretniej Włochy ? Żwirki i Wigury , Al. Krakowska , Banacha , 17 stycznia ? W tym czworokącie - wiem , że na wiadukcie nad torami Ochota się zaczyna , ja Włochy jeszcze jestem , za jednostką wojskową , przed wiaduktem granicznym .
Czy tylko ja jestem z Wawra?  🤔  Jakoś mi się tak smutno zrobiło i wsią zaleciało  😁 W ogóle to moi znajomi z roku, Warszawianie od pokoleń, nie mają zielonego pojęcia, gdzie leży Wawer  😂
Scottie ja jestem z Anina- nieomalże po sąsiedzku  😉
ja do października 2005  Gocław (Praga Południe), a od maja 2006 Białołęka, a miedzy październikiem a majem chwile mieszkalam w Ursusie i na Ochocie  😉

Moi rodzice nadal mieszkaja na Gocławiu a babcia w Międzylesiu 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się