Gdzie tanio wywołam sporą ilość zdjęć (ok 50 szt)? Najlepiej Ursynów, Śródmieście, ewentualnie ogólnie w okolicach metra 🙂 No i najlepiej, żeby było od ręki (mogę poczekać np godzinę)
Witam was bardzo 🙂. Mam pytanie do was: jak z Warszawy Wschodniej (Centralnej, Zachodniej) - dotrzeć do stajni HorseWorks? (Koczargi Nowe chyba). Proszę, dajcie znac na PW - Warszawa duża, się zgubię 😉)
omnia, z centralnej jedziesz autobusem/tramwajem na petle gorczewska, tam z kolei przesiadasz sie w autobus, który przewiezie Cię do stajni. polecam: www.jakdojade.pl
Coś się spaliło/dymiło i z tego co mam dobre informacje to jutro nie jeździ. Znajoma mówiła, że ma nie jeździć przez 3 tygodnie, ale mam nadzieje że żartowała lub przesadza. Mnie jeżdżącą codziennie trasę młociny-wierzbno niesamowicie to ucieszyło 🙄
No o tym że był jakiś pożar na politechnice to wiem ale myślałam że tylko dziś stacje będą wyłączone.😵 Jeśli to prawda że zamykają na tak długo to będzie jakaś masakra. Jeżdżę ze stacji centrum do służewia/stokłos... Dobrze że jutro jadę na 17tą na uczelnię to najwyżej wezmę samochód. W każdym razie dzięki za informację!
Szukam sprawdzonego i pewnego miejsca, gdzie mogłabym wziąć pożyczkę pod zastaw. Niewielką, bo niewielką, ale wolałabym jednak, żeby to co zostawię pod zastaw, zostało przechowane bezpiecznie do czasu zwrotu pożyczki. Sprawa jest pilna!
E: ważne też by to było miejsce, gdzie uczciwie wycenią! Dzielnica nie ma znaczenia.
Dziś o 18.15 w dawnym BUW spotkanie z filmem górskim 💘 Czy ktoś się wybiera? Będzie spotkanie z Andrzejem Bargielem, który samotnie zjechał na nartach z 8-tysięcznika 😀
Macie może namiary na jakiś tani, nieduży, pewny samochód w miarę mało palący? Nie oczekuję cudów 😉 Chcę spokojnie przedostawać się z domu do stajni/pracy. Tak do 7.000zl :kwiatek:
Chodzi mi o Warszawę i okolice. Żeby nie jezdzic nie wiadomo gdzie, bo sie nie opyla 🙂
Warszawiacy, nie ma ktoś z Was może jakiejś końcówki glinki rozgrzewającej, ew. z krótkim terminem ważności, albo wiecie że już Wam się nie przyda? Oczywiście zapłacę. 😉 Nie bardzo chcę kupować nową, bo wiem, że nie zużyję tyle...