Forum towarzyskie »

Warszawskie voltopiry :)

CzarownicaSa w drukarni za budynkiem w którym znajduje się KFC.
A sama drukarnia jest w stronę Wilanowa
Aszhar dzięki! :kwiatek: Nie masz ochoty się dziś spotkać? 😀
[quote author=Diakon'ka link=topic=4154.msg1920425#msg1920425 date=1384078349]
Zna ktoś kogoś pracującego w H&M?  :kwiatek:
[/quote]
Ja 🙂
Dziewczyny, gdzie na Ursynowie kupię PAPIER PODANIOWY?  👀
W każdym sklepie papierniczym? Np Papiernik na Surowieckiego
gryglodor, zobacz w ksero koło Szopika na SGGW albo w budynku 23 w przyziemiu masz kiosko-sklep papierniczy 🙂
Gdzie tanio wywołam sporą ilość zdjęć (ok 50 szt)? Najlepiej Ursynów, Śródmieście, ewentualnie ogólnie w okolicach metra 🙂 No i najlepiej, żeby było od ręki (mogę poczekać np godzinę)
Zna ktoś tani punkt gdzie wydrukuje ponad 100 stron? Okolice bialoleki targowka, ale moze tez być centrum i zoliborz.
Praktycznie każdy przyakademicki punkt ksero wydrukuje Ci tyle stron, myślę, że normalne punkty ksero również.
Chodzi mo o to żeby wyszło jak najtaniej 😉
No to poszukaj punktów znajdujących się przy uczelniach. Tam wydrukowanie klasycznej książki kosztuje kilkanaście - 20 zł
aaga84, http://www.taniexero.com/ u nich jest mega tanio a są w różnych miejscach. Kserują po 6gr/strona albo 4gr/strona-punkt przy al. Lotników.
Witam was bardzo 🙂. Mam pytanie do was: jak z Warszawy Wschodniej (Centralnej, Zachodniej) - dotrzeć do stajni HorseWorks? (Koczargi Nowe chyba). Proszę, dajcie znac na PW - Warszawa duża, się zgubię 😉)
omnia, z centralnej jedziesz autobusem/tramwajem na petle gorczewska, tam z kolei przesiadasz sie w autobus, który przewiezie Cię do stajni.
polecam: www.jakdojade.pl
kujka dzięki  :kwiatek:
kotlet dzięki 🙂
Życzę wszystkim podróżującym metrem jutro miłej drogi do pracy/szkoły  😉
Alabamka, dzięki :P ale dlaczego? Coś się stało?
myślę, że alabamkce chodzi o pożar/zadymienie na politechnice.
klik
Coś się spaliło/dymiło i z tego co mam dobre informacje to jutro nie jeździ. Znajoma mówiła, że ma nie jeździć przez 3 tygodnie, ale mam nadzieje że żartowała lub przesadza.
Mnie jeżdżącą codziennie trasę młociny-wierzbno niesamowicie to ucieszyło  🙄

ed. http://tvp.info/informacje/polska/dym-i-iskry-na-stacji-metro-politechnika/13042985
No o tym że był jakiś pożar na politechnice to wiem ale myślałam że tylko dziś stacje będą wyłączone.😵 Jeśli to prawda że zamykają na tak długo to będzie jakaś masakra. Jeżdżę ze stacji centrum do służewia/stokłos... Dobrze że jutro jadę na 17tą na uczelnię to najwyżej wezmę samochód.
W każdym razie dzięki za informację!
Jutro chyba też Poniatowszczak będzie zatkany: http://www.saskakepa.waw.pl/news/610/Marsz-ekologow-na-Prage-Poludnie
A co to się stało. że wczoraj tramwaje dojeżdżały tylko do Starynkiewicza i zawracały?
Metro jeździ normalnie, ten ktoś od 3 tygodni nieźle zaszalał. 🙂
Szukam sprawdzonego i pewnego miejsca, gdzie mogłabym wziąć pożyczkę pod zastaw. Niewielką, bo niewielką, ale wolałabym jednak, żeby to co zostawię pod zastaw, zostało przechowane bezpiecznie do czasu zwrotu pożyczki. Sprawa jest pilna!

E: ważne też by to było miejsce, gdzie uczciwie wycenią! Dzielnica nie ma znaczenia.
Dziś o 18.15 w dawnym BUW spotkanie z filmem górskim  💘 Czy ktoś się wybiera? Będzie spotkanie z Andrzejem Bargielem, który samotnie zjechał na nartach z 8-tysięcznika  😀
dla warszawskich miłośników psów i nie tylko:

https://www.facebook.com/Grochownia?fref=ts
Macie może namiary na jakiś tani, nieduży, pewny samochód w miarę mało palący? Nie oczekuję cudów 😉 Chcę spokojnie przedostawać się z domu do stajni/pracy.
Tak do 7.000zl
:kwiatek:

Chodzi mi o Warszawę i okolice. Żeby nie jezdzic nie wiadomo gdzie, bo sie nie opyla 🙂
Nie wiem czy tu można, ale może jednak. 😉

Warszawiacy, nie ma ktoś z Was może jakiejś końcówki glinki rozgrzewającej, ew. z krótkim terminem ważności, albo wiecie że już Wam się nie przyda? Oczywiście zapłacę. 😉 Nie bardzo chcę kupować nową, bo wiem, że nie zużyję tyle...
Warszawiacy hilfe. Którym mostem najszybciej można przedostać się rano na lewą strone Wisły?

Dawno już nie jeździłem w godzinach szczytu a we wtorek muszę byc o 9 na Zytniej. Ruszam  z Radzymina wie c trasa łazienkowską czy siekierkowski  odpada
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się