A może byśmy się tak spotkali na ogólnopolskich na Legi 15 lub 17 maja ? 16 niestety mnie nie ma - mam ćwiczenia od 9 do 17 . Jakby była ładna pogoda to i by wymówek za bardzo nie było 🤣 Bo spotkanie na świeżym powietrzu , z końmi w tle .
Jak jest z dostawaniem się z okolicy ulicy 😉 Fort Wola na Młynarską? Daleko to? Można pieszo obrócić, czy trzeba korzystać z komunikacji miejskiej?
Ongiś jeździł tam tramwaj 26, ale jest teraz remont i nie ma szans. Najlepiej by było chyba podjechać pod Ratusz Bemowo i stamtąd autobusami 190, 171, 410. Albo podjechać tramwajem do Płockiej i dalej kawałek z buta :P
Co do spotkania, jesli nie będę jechała na działkę, albo nie miała terningu w środku dnia, to postaram się wpaść 🙂
wreszcie po wielu latach udało się toto usunąć (alleluja!) nie śledziłam do konca sprawy i nie wiem dokąd blaszak-oblech się wynosi, ale od dawna toto nie miało prawa stać tam gdzie stało.
wreszcie po wielu latach udało się toto usunąć (alleluja!)
to cos dziwnego, bo KDT stoi jak bum cyk cyk 😉 dzis przechodzilam tamtedy... oni usuneli narazie te dwa metalowe czerwono niebieskie blachowce... kdt wciaz szpeci!
Siedzę na tych praktykach i siedzę - może jakieś spotkanko znowu wieczorem - oddechu bym złapała , pogadała , a nie chce mi się samej - tak to motywację mam 😉
Błagam Kochane Warszawskie Voltopiry, gdzie znajdę tani nocleg w okolicach al. Jana Pawła II (koło hotelu Mercury)? Chyba, że cena mnie zabije to kawałeczek dalej.
CuLuLa na jana pawła tanich noclegów nie znajdziesz. tam są same duze hotele. mozesz zarezerwowac soie pokoj w hostelu- kilka do wyboru KLIK wszystkie blisko centrum, wiec bez trudu dostaniesz sie na jana pawła.
Ja sie dopisują jako warszawianka z pochodzenia, choć kilka lat temu uciekliśmy na pola i łąki 😉 ale - prawie codziennie w stlycy bywam, zwłaszcza teraz jak otworzyłyśmy sklep 🙂
A co do hotelu - przy SGGW jest kilka akademików i nie jestem pewna, ale tam chyba był kiedyś i hotel. Ale jak to sie nazywało? nie pamiętam...