Forum towarzyskie »

Warszawskie voltopiry :)

mimibell, nie kojarze, zeby byl w okolicy jakis specjalista typowo od onkologii, aczkolwiek moze ktos z kliniki na wolicy? Szpital koni SGGW- moze tam zadzwon i zapytaj, czy ktos czuje sie kompetentny w tym zakresie. Pewnie ktos sie znajdzie.
Może ktoś chętny na nartorolki jutro?
https://www.facebook.com/events/556324924411443/?notif_t=plan_user_invited
Ja będę na pewno, już po raz drugi! 😀
Kolega - na potrzeby organizowanego eventu - potrzebuje namiar na instruktorke jogi zainteresowaną poprowadzeniem odpłatnie godzinnej sesji dla większej grupy Pań. Znacie kogoś ? :kwiatek: Szczegóły na priv.
Wszystkich warszawskich i nie tylko voltowiczów zapraszam na mój Recital Dyplomowy, dziś o 16:20 w sali H. Melcera na Uniwersytecie Muzycznym Fryderyka Chopina, ul. Okól­nik 2, 00–368 War­szawa. W programie: A.Vivaldi, C. Saint-Saens, C. Bolling.

:kwiatek:
połamania! fletu?  😅 😅 😅
Chciałam zrobić stempel, z obrazkiem/logo.
Jakieś pomysły,gdzie się udać?
Warszawiacy! Pilnie potrzebuję szklarza! Najlepiej dość taniego i takiego co mi w tydzień czasu będzie w stanie pomóc. ;D Nie znam się na tym, więc nie wiem ile trwa wytworzenie szyby. ;D
Poszukuję miejsca gdzie mogłabym się nauczyć grać na skrzypcach, strasznie mi zależy, ktoś coś widział, ktoś coś wie?  :kwiatek:
wilczyk co prawda w Pruszkowie pod Wawą (ale dojazd fajny) mam swoją nauczycielkę, która jest cudowną osobą i mnie nauczyła grać, a byłam prawie dorosła, jak zaczynałam. Jak nie znajdziesz kogoś w Wawie to mogę polecić Panią Joasię 🙂
agaEl kurcze, ja z Piaseczna, więc do Pruszkowa mam strasznie daleko 🙁 ale dziękuję, jakby co będę się zgłaszać po kontakt  :kwiatek:
Znalazłam jeszcze takie coś: http://www.maxsc.com.pl/pieczatki-2/
Takie cosie z drewnianymi rączkami sobie wymyśliłam 🙂
Warszawiaki, są jeszcze gdzieś u nas automaty do drukowania wlasnych puszek coca coli czy juz po akcji?
19.07 będzie można wydrukować na złotej
Ktoś chętny na niedzielę na nartorolki?
Podbijam.
Gdzie znajduje się przystanek Dw Zachodni (Tunelowa) 01? Znam ogólnie ten rejon, przez zachodni często jeżdżę. Kojarzę jakiś przystanek, w tunelu przy zachodnim, którym leci się na Wolę, to to?
Warszawianki! Czy możecie mi polecić jakiś dobry kantor w Warszawie? :kwiatek: Najlepiej z okolic Włoch, Centrum lub ogólnie południa :kwiatek:
CzarownicaSa na pl. Narutowicza zawsze były dobre ceny 😉
Dzięki :kwiatek:
Wiecie, gdzie dosyć tanio wywołam zdjęcia? 🙂
Dama - sprobuj obczaic promocje na jakims portalu typu kupbon, groupon etc, ostatnio widzialam np na dwiescie zdjec za niecale trzydziesci zlotych. Przepraszam za brak polskich znakow, mam amerykanska klawiature.
fioukova dziękuję  :kwiatek:
Jak szybko i wygodnie przejechać z południowej strony Warszawy na północną- konkretnie wjazd mnie interesuje od strony Grójca a punk docelowy to Pułtusk. Piątkowe popołudnie, przyczepa z koniem.
Piątkowe popołudnie?????? Kiepski pomysł......
W sumie to my jedziemy od strony Rawy Mazowieckiej. Więc może tak lepiej: Rawa-Skierniewice-Sochaczew-Nowy Dwór -Pułtusk?
Czy gdzieś w Warszawie mogę kupić takie ciasteczka albo kolorowe, ładnie przyozdobione babeczki (poza Lola's Cupcakes)?

Czy znacie jakiś godny polecenia sklep sportowy/bieliznowy, gdzie będę mogła kupić dobrej jakości kostium kąpielowy, z nietypowymi rozmiarami misek i gdzie będą potrafili mi doradzić, umieli dobrać do mnie konkretny kostium?
Satine?
A jak z cenami, bo nie widzę cennika?
W Satine może być problem z kostiumami, bo szczerze mówiąc- jest już po sezonie (kostiumy kąpielowe w sklepach brafiterskich zaczynają pojawiać się na przełomie kwietnia/maja i niestety tylko w jednej dostawie).

Bischa, [utl]http://satine.pl/bielizna.php/kostiumy-kapielowe/5[/url] po kliknięciu na zdjęcie kostiumu otworzy się nowe okno, w którym będziesz miała albo w opisie cena dołu/cena góry:... albo na samym dole tego okienka w prawym rogu niebieską wstążkę, na której będzie napisana cena. Musisz się liczyć z tym, że cena dopasowanego kostiumu na duży biust to około 200-600 zł. Jeśli w Satine nie będzie, to jedź do Li Parie (Złote Tarasy/Chmielna- na Chmielnej jest chyba większy wybór kostiumów kąpielowych, ale ogólnie Li Parie jest bardzo drogie).
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się