Niby jeżdżę nim codziennie do Pl. Wilsona, ale nie wiem czemu sobie ubzdurałam, że Świętokrzyską i Centrum zamknęli 😡 W każdym bądź razie dzięki dziewczyny :kwiatek:
CzarownicaSa, pewnie wtedy kiedy oddelegowali mnie do oprowadzania po laboratoriach... albo nosiłam ulotki. Swoją drogą jestem strasznie wku*wiona bo oczywiście na naszym cudownym wydziale nic nie było zorganizowane. Nikt nie wiedział co ma robić, koszulki nie były przygotowane (mi się udało dostać taką przechodnią), zadania nie podzielone. Wszystkie wydziały wymyślały jakieś atrakcje tylko oczywiście nie nasz... ;/
Golenia nie widziałyśmy 🙁 Musiałyśmy już jechać, a było chyba po 12 :/ Babi być może ja będę jeszcze jutro z K. jechać jeszcze raz, dam Ci rano znać, to możemy się razem umówić i spotkać na miejscu 😀
Nie orientuje się ktoś czy na dzisiejszej nocy muzeów na Zamek (piwnice) można wejść bez zaproszenia, a obowiązuje ono tylko na spektakl w Sali Koncertowej czy trzeba je mieć aby gdziekolwiek się dostać?
Może wy mi pomożecie. Poszukuje jakiegoś pensjonatu/ośrodka najlepiej w centrum Warszawy. Zależy mi żeby bylo w nim w miarę przyzwoicie ale żeby cena nie zwalala z nóg. 😉
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=4154.msg1775045#msg1775045 date=1368524041] Zna ktoś dobrą restaurację na Białołęce? Potrzebuję zrobić chrzciny. Szukam przez google, ale idzie mi to jak krew z nosa 🙄 Pomoże ktoś? :kwiatek: [/quote]
Sprawdź sobie Kamuflaż na Nowodworach - z zewnątrz mocno niewyględnie, ale w środku fajnie i jedzenie dobre. Oregano na Płudach się ceni i ponoć słusznie (ale nie byłam), przy Modlińskiej Vanillia (jakoś tak...). Smacznie, ale już w konkretnym klimacie jest w Szkutni - wschodnia Białołęka.
haha i pensjonat i osrodek mi sie juz tylko z jednym kojarzy! przepraszam :P jak w centrum to najlepiej po hostelach szukac. polecam hostel emma prowadzony przez skłotersów! 🙂
Hahaha i tak dalej mogłabym zadać pytanie czy jest jakikolwiek pensjonat w centrum miasta 😉?? Pensjonaty to mi się kojarzą z wyjazdami nad morze,mazury czy góry 😉 w waw jest bardzo dużo hosteli! Ja polecam oki doki!
Poszukuję jakiegoś salonu kosmetycznego, albo makijażystki z najbliższych okolic Wybrzeża Kościuszkowskiego, ul. Tamka, ul, Zajęcza itd. Macie namiar na kogoś może?