poza wt i czw, no i najbliższym piątkiem jestem free wieczorami😀 piątki niestety co 2 tyg. mam zajęcia do późna i lipton, a tak to pon,sr, piąteczek wolna 😅 patrzę na kampus sggw przez okno i moje trawniczątko pod blokiem i opalają się ludziska😀
Warszawiaki - Na Bemowie od ponad tygodnia trwa akcja pt. "polowanie na Czekoladę" - Czekolada to sunia, która nieszczęśliwym trafem wysmyknęła się z szelek i uciekła tuż po adopcji. Piesio jest przerażony i bardzo nieufny, przez co od ponad tygodnia właśnie nie daje się złapać i zamieszkuje krzaczory w okolicach Lazurowej/Szeligowskiej. Dzisiaj, 23/04/13, o 17:30 jest zbiórka chętnych do pomocy w polowaniu - może ktoś z Was ma czas i chciałby pomóc złapać biednego piesiuta? Z tego co wiem jest podkładany sedalin w jedzeniu i klatka łapka, ale ciągle jakieś przeciwności losu nie pozwalają piesa schwytać - a to sedalin nie zadziała w czas, wczoraj też jacyś gówniarze podpalili krzaczory w których zamieszkała Czekolada. Ale ona ciągle żyje, jest tam, nie można więc się poddać! Więcej info na facebook.com/PSYgarnij. Akcję koordynują moi znajomi
Można dojechać sobie z metra Wilanowska autobusem 742 do Góry Kalwarii, potem niestety trzeba się przejść 5km piechotką- chyba, że uda się załatwić transport 😉 Czy któreś się wybierają? 😀 W sobotę będę wprawdzie z młodą, ale już w niedzielę sama- więc spokojnie jakieś piwko czy pitny miodek na murach będzie można obalić 🙂