szafirowa pomyślałam dokładnie to samo i strasznie się zdziwiłam, no bo kto jak kto, ale kujka swingersem? 😁 Dopiero weszłam w link i ogarnęłam o co chodzi 😉
Pialotta to też zależy o jakie naszywki Ci chodzi. Możesz szukać w 'tematycznych sklepach' - jak np. naszywki z zespołami takie na kostkę kupuje się w pierwszym lepszym rockmetalowym sklepie.
Warszawiacy, wiecie coś o mieszkaniach do wynajęcia? Pilnie potrzebne mieszkanie, niezbyt drogie najlepiej (do ok 1500zł, albo niewiele więcej), dzielnica raczej obojętna, będę wdzięczna za wszelkie info, sprawa bardzo pilna :kwiatek:
Jestem po rezonansie i pierwszym brajlowaniu🙂. Nie mogę przestać się szczerzyć pony jest cudowną dziewczyną, a brajlowanie to super sprawa! 😀 W związku z tym ze poznałam Pony i Kujkę i jestem totalnie nimi zachwycona, stwierdzam, ze spotkanie voltowe jest konieczne! 😉
aaaa Zu ! Ale mi się miło zrobiło! Ale mi reklamę zrobiłaś 😡 Miałam na prawdę fajny poranek, przyszła Zu, wypiłyśmy kawkę, poczytałyśmy brajla, porozmawiałyśmy o jej futrzaku i nawet udało mi się wprosić w odwiedziny do zuzowego rudziaka🙂 Kolejny raz dochodzę do wniosku, że volta ma moc, najpierw Kotlet,teraz Zu, a dziś widze się jeszcze z Kujką🙂 Spotkanie voltowe- koniecznie, za tymi nickami chowają się na serio SUPER ludzie!🙂