Forum towarzyskie »

Warszawskie voltopiry :)

W Felinie na Jana Pawła wiem, że też bywają nietypowe rozmiary.

edit. Może doprecyzuję 🙂 Nietypowe tzn. bardzo dużo w biuście, mało pod nim. Nie wiem jak z innymi sytuacjami.
W ten weekend(niedziela) w Parku przy Bażantarni będzie turniej rycerski, wybiera się ktoś? 👀
http://www.facebook.com/events/145707122270360/146823328825406/?notif_t=plan_mall_activity

edit. Może doprecyzuję 🙂 Nietypowe tzn. bardzo dużo w biuście, mało pod nim. Nie wiem jak z innymi sytuacjami.

dokładnie o to mi chodziło 😉
Dzięki wielkie  :kwiatek: skoczę jeszcze do tego wątku o którym pisała kotlet
Był ktoś w mr Pancake? Jakie wrażenia?
ja byłam kilka razy, fajne miejsce 😉
Zu, ja nie bylam w lokalu, ale kilka razy zamawialismy jedzonko i pyyyycha bylo!
Słuchajcie, szukam miejsca, gdzie tanio zrobią/sprzedadzą perukę. Przekopałam allegro, ale albo kolor, albo proste, albo grzywkę mają. Potrzebuję na raz, więc nie chcę przepłacić, potrzebuję na miniplayback show w sierpniu, do tej piosenki, chcemy z koleżanką wiernie odtworzyć stroje i fryzury na zlocie. Mogłabym teoretycznie włosy zapuścić, ale będę odgrywać też rolę z teledysku solo z obecnych czasów i do niego chcę się skrócić (i tak na taką długość , tuż za ucho włosy zawsze skracam). Jedyne co kojarzę, to przy centrum Onkologii, ale nie znam cen.
No i sprawa druga, znacie może Lumpexy, gdzie można znaleźć takie zwariowane stroje, jak z lat 80?
Zu, ja byłam we wtorek tydzień temu, do tej pory mnie mdli na myśl o nutelli 😉 no i rozchorowałam się po wizycie u nich...

Bischa, gdzieś na Targowej jest sklep z perukami (przy skrzyżowaniu z al. Zieleniecką), ale nie znam cen.
infantil, szafirowa, :kwiatek: super, dziekuje Wam 🙂
Oj właśnie doczytalam Scottie- będziemy uważali 😁
[s]Warszawo! Potrzebuje pomocy na dziś.
Czy ktoś, kto zna niemiecki, miałby czas wpaść do mnie do pracy dziś ok 17 i na szybko pomóc coś "przetłumaczyć"?
Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie?[/s]

juz nie trza 😉
Wczoraj zakończyłam bycie królikiem doświadczalnym u Pony  😀
Tym co się wybierają polecam brajlowanie, to jednak coś nowego czego w sumie nigdy nie miałam zamiaru (na logikę, po co by mi to było?) się uczyć a okazało się fajne  😀

Ps. Pony robi pyszną kawę i piecze najlepsze ciasteczka z idealnie rozłożonym na nich cukrem 😀
kotlet Sprawiasz, że nie mogę się doczekać 18 😀
A jak z rezonansem? Do przeżycia? Był z kontrastem?
fin, bez kontrastu, ja to w nim sobie nawet wczoraj przysnęłam na chwilę :P (za pierwszym razem byłam trochę zestresowana bo nie wiedziałam jak to w nim jest (+jeszcze mama mi poopowiadała swoje piekielne historie z bycia w rezonansie które okazały się strasznie przesadzone) ale dostajesz słuchawki i wyciszają ci hałasy które są w rezonansie)
Ogólnie w środku jest bardzo spoko, serio 🙂

Zu, hihi, nie dziwie się :P, bardzo fajna sprawa 😉

kotlet, w ile się da obrócić z tego rezonansu? Chodzi mi o to, ile czasu zajmuje dojazd tam + badanie + powrót 🙂
Gdzie w Warszawie można zjeść dobre śniadanie? w cenie do 20zł za osobę a najchętniej mniej.

Szwejk odpada (nacięłam się 2 razy) , Bar Mleczarnia super, ale chcę odwiedzić inne miejsca 🙂
A bar (też mleczny) Bambino na Kruczej? Podobno rewelacja, mój chłopak uwielbia tam jadać, moja siostra również.
szlachta, mi kilka razy polecano śniadania w Jeff's 🙂
A w jakiej cenie są w Jeff'sie? Mam Jeff'sa niedaleko siebie.
Scottie, z sggw jechałam 40min do godziny. Z tym że miałam badanie w takich godzinach że jeszcze ludzie nie powychodzili z pracy wiec jechało się szybciej. Badanie trwa ok godziny. Pony na bank napisze wam maila ze wszystkimi informacjami 😉

szlachta, jadłam kiedyś śniadanie we friday's przy atrium plaza (koło hali mirowskiej). I z tego co pamiętam było całkiem przyjemne 😉, rachunek był właśnie na ok 20zł ale to było już jakiś czas temu więc mogło się conieco pozmieniać.
kotlet, dostałam mejla od Pony, ale tak się właśnie zaczęłam zastanawiać, czy jeśli wyjedziemy z Warszawy o 12, to czy wrócę na zajęcia o 15 (albo do 16 chociaż).
Scottie, a o której masz skan?
Bischa, http://www.jeffs.pl/index.php/nasze-menu/something-specials/breakfast-menu Ceny 10,90 / 11.90 / 12.90 no i jest jeden zestaw za 22 zł
kotlet, jeszcze nie wiem, póki co zaklepałam sobie możliwość wzięcia udziału w badaniach jako pierwsza.
Super śniadania są w pijalniach wedla  😀
szlachta O Obrotach Ciał Niebieskich,w wkndy za ok20-30 zł masz szwedzki stół,bez ograniczeń.To jest na Powislu.
Scottie, to pewnie bedziemy razem, bo tez sobie zaklepalam 1 transport 🙂 zeby jak najszybciej wrocic do pracy 😉
Dzięki dziewczyny 🙂 Jeff's całkiem przyjemnie wygląda, O Obrotach Ciał Niebieskich słyszałam i pewnie kiedyś śię wybiorę, ale bardziej szukam czegoś przyjemnego na śniadanie w tygodniu.

Muszę w końcu też odwiedzić SAM śniadaniową porą.
Szczerze, nie wiem jak to jest z tym organizowanym transportem. Ja jechałam swoim złomkiem więc zwyczajnie nie mam zielonego pojęcia jak to wygląda...
Pytajcie się Pony ona ogarnia :P
kochane Voltki! ogólnie jestem mega zalatana (Kotlet, powiedz im, że jestem!), nie martwcie się, do poniedziałku będa na mejlach info co kto i kiedy i o której! Mam naprawdę niezłą zamotę z tym wszystkim bo ciągle coś się zmienia, tu trzeba więcej leworęcznych, tu to tu tamto, ale obiecuje- do poniedziałku będzie wszystko zgrabnie opisane na mejlach  :kwiatek:
ps. a Kotlet jest super mega ziomkiem i w ogóle człowiekiem,polecam wszystkim poznać! 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się