sluchajcie mnie jednak nie bedzie...smuce sie z tego powodu i ciesze - jade na weekend nad morze. Na nastepnym spotkaniu bede na bank! (tylko nie tym w swieta, bo nie bedzie mnie wtedy w warszawie)
Raven tez chcialam zrobic taka liste obecnosci, ale mnie ubiegalas hihi
proponuje spotkac sie przed Bistro. nie chce potem przez przypadek dosiasc sie do obcego stolika 😁 poza tym jak wejdziemy wszystkie razem to od razu przygotuja (albo same sobie przygotujemy) odpowiednio duzo stolikow i krzesel.
Moim zdaniem lepiej by bylo, jakby ktos wczesniej wszedl do Bistro i usiadl przy stoliku z napisem Volta, bo to jednak sobota, a środek centrum i może być dużo ludzi 😉 Chociaż nie zawsze są tłumy, bo mało osob o nim wie...
A jak dojsc do Bistro- zaraz za rotunda (idac w strone H&M) skrecacie w prawo, pozniej prosto- i ot cała filozofia.
Pytanie myślę dobre tutaj - czy w długi weekend ( 1-3 maja ) ktoś wybiera się z Warszawy do Bogusławic na ogólnopolskie ? Planuję zabrać namiot i jechać albo 30 po południu , albo 1 rano i zostać do niedzieli .
Cholercia nastąpiła u mnie zmiana planów w grafiku i mam o 13.30 trening... Jednak mam nadzieję, że zdążę wrócić do domu, odpicować się i być w miarę punktualnie... 😉
Kurczę, dziewczęta pewnie już balują, a ja przed chwilą wróciłam do domu z treningu i nie dam rady dojechać 🙁 Mam nadzieję, że będą się dobrze bawić i jak naszybciej będzie powtórka na której się pojawię! 😉
a ja do domu wrocilam pol godziny temu wiec tym bardziej nie dalam rady dotrzec 🙁 jak dziewczyny sie zeszly wszystkie to ja dopiero z gila schodzilam...
Przepraszam wszystkich, ze sie nie pojawilam, ale niestety choroba mnie dopadla na calego 🙁 Poszlam spac w piatek i obudzilam sie dzis rano... wczoraj nawet nie mialam sily podniesc reki 🙁