Dziewczyny potrzebuję rady. Jak jest z parkowaniem przy Torze Służewiec (wydarzenie kulturalne)? Jutro w godzinach popołudniowych, ok. 16.30 muszę znaleźć miejsce na autko. Tam jest jakiś parking na miejscu? 20zł za godzinę? 😉
Dziewczyny potrzebuję rady. Jak jest z parkowaniem przy Torze Służewiec (wydarzenie kulturalne)? Jutro w godzinach popołudniowych, ok. 16.30 muszę znaleźć miejsce na autko. Tam jest jakiś parking na miejscu? 20zł za godzinę? 😉
Ciężko tam jest z parkowaniem, zwykle parking jest na terenie niewielki i trudno się tam dostać…. Zobacz lepiej czy nie dasz rady zostawić samochodu na P+R i dojechać kawałek komunikacją. Możesz to sprawdzić https://jakdojade.pl/warszawa/trasa/
Tak patrzę co mówi do mnie mapa google - a zostawienie auta pod Obi i Auchan na Puławskiej? Jadę od południa, więc Puławską chcę wjechać. Z komunikacji miejskiej w Warszawie praktycznie nie korzystałam - zawsze poruszałam się albo samochodem, albo pieszo. 😉 Nie bardzo chciałabym mocno krążyć ok. 21, bo zależy żeby możliwie szybko wsiąść w samochód i do północy jednak wrócić do domu (czytaj do Lublina).
Pewnie się nie przyda już ale parkując u mnie pod blokiem Surowieckiego 8, parking wokół osiedla plus ogromny za Megasamem masz 10 min spacerkiem na Służewiec.
Odkopuję trochę - słuchajcie, od lipca/sierpnia będę przeprowadzać się do Wołomina na rok czasu i chciałabym zabrać ze sobą koniura; czy są jakieś stajnie do 30 km z pensjonatem w tych okolicach? Jestem zmotoryzowana, więc nie ma problemu dla mnie z dojazdem 🙂
Znacie jakiś, nie wiem, turecki albo izraelski sklep w Warszawie, w którym dostanę prawdziwą chałwę? Najchętniej praska strona miasta, ewentualnie centrum.
Nie te rejony - restauracja Maho ma sklepik, oni maja super jedzenie prawdziwe tureckie, i była tam taka chałwa fajna która wygląda jak wata cukrowa - mniaaam 😍 Ale nie wiem czy zwykłą maja tez. Po tym jak ktoś ta "watowa" mnie poczęstował, inna mi nie smakuje.
To może allegro, maja teraz darmowa dostawę jak wydasz 40zl - ostatnio dużo korzystam, mam wrażenie ze tam teraz wszystko jest. Chyba ze musi być na wczoraj 🙂
Nie na wczoraj, ale na piątek, więc wolałabym podjechać osobiście. Chociaż jakbym się pospieszyła z tym allegro, to jest szansa 🙂 Dzięki - ale gdyby ktoś miał jeszcze jakieś miejscówki, to proszę się dzielić 👀