Ja również się wpisuję 🙂 Tak precyzyjniej, to mieszkam pod Warszawą, w Markach, ale całe moje życie towarzysko-naukowo-zawodowe to czy się w Warszawie jak najbardziej 🙂
Ja podobnie... Tzn pracuję w Warszawie, zawsze tu mieszkałam, tylko jakoś koło roku temu wyprowadziłam się gdzieś daleko... Ale jestem... Codziennie... więc się czuję Warszawsko... A tam gdzie mieszkam, mogę mieć konie u siebie w domu - i to był powód, żeby się wyprowadzić.
Ja również Warszawa od zawsze i pewnie na zawsze bo dobrze sie tu czuje, ewentualnie miła mała mieścinka pod Warszawą jak Radzymin ale to na stare lata 😉 bo zakochana jestem w Starych bielanach i Żoliborzu 😜
Lubię to miasto, ale kocham wieś, taką prawdziwą, polską. Taką jaka jest np. na kielecczyźnie 💘
madrze gada! polejcie jej 🥂 [/quote] 😁 A bo ja to się czuje w połowie kielczanka 😜 Wszak pół rodziny z tamtych okolic, w związku z czym spędzałam tam jako dziecko każde wakacje, święta, itp.
ooo ja też - ciałem w wawie, duszą na wsi 😁 😜 😍 Gdybym mogła to już bym teraz, bez wahania, wyjechała z wawy i zamieszkała na prawdziwej polskiej wsi 😍