Forum konie »

Konie zimnokrwiste i pogrubiane

.
lukasy, świetna odmiana 🙂
Dzięki!

Glanek - Ojciec HAN PKZ
Kochamy nasz nowy domek! Zdecydowanie najlepsza decyzja po za wyborem trenera i kupnem konia.  😍
A ja wstawiam 2 fotki z tegorocznej wystawy zwierząt hodowlanych w Poznaniu. Co prawda przyjechałam na krowy, ale na chwilę na konie udało mi się urwać  😀
Tez byłam, niestety nie było rewelacji, na koniach zimnokrwistych nie było na czym oka zawiesić(może jedna czy dwie Kobyly w miarę ok), jedynie ogier aser który miał złe zrobione kopyta... Wina Kowala i właściciela. No cóż, za to piękne Kobyly rasy Śl z Książa 🙂 🙂
Łąka łąka ...  😁
lukasy, ależ się konisko błyszczy 🙂
Wyginam śmiało ciało- czyli poranna gimnastyka Igona  😀
bezunia82 świetne zdjecia i myślę, że Igon jest prawdziwym szczęściarzem że trafił do Was 😉
bezunia82, cudne zdjęcia!
bezunia82, jaka szyja 😍
lukasy, fajna kobyłka
Euphorycznie, ładna ta Twoja kasztanka, powodzenia w nowym domu 🙂

bezunia
Jaki piękny, Jankowicki prawda ?  😜

U nas na łąkach wiosna w pełni  😜 Mogłabym pół dnia na pastwiskach przesiedzieć  😍

Mazia, Burza Dziękuję  🙂
Armara tak Igon jest hodowli SK Nowe Jankowice

Wrzucę jeszcze jego córkę z dziś-Bona.
bezunia82
Świetna córka, będziecie się gdzieś pokazywać na wystawach  👀 ?
armara, to maleństwo jest cudowne  💘
.
Armara mam taką nadzieję ze uda nam się "zaszaleć" gdzieś na wystawach, ale to jeszcze chwile czasu upłynie, bo Bona ma dopiero 2 tygodnie  🙂

Glanek stacjonujemy na Podkarpaciu  🙂
armara, jaki przecudowny źrebak!!!! niesamowita maść!! więcej!
Miałam dzisiaj ogromną przyjemność poznać tego oto pana: Igona  i jestem totalnie zauroczona 😍 z pozdrowieniami dla Właścicieli  🙂

.
glanek 🙂 na photoblogu będę po troszkę na pewno dorzucać 🙂 ale wrzucę więcej do mojej galerii (http://re-volta.pl/galeria/album/4367) , także będzie go można podziwiać bo jest przecudowny  💘

edit: link do albumu
.
A to Igon zmienił właściciela?
glanek, przede wszystkim dużo zdrówka dla koniska 🙂
trzymam kciuki 🙂
z kolei dzisiaj 6 lat kończy siwy 🙂
Widzę, że Igon został naczelnym modelem naszego wątku  😉 i dobrze bo wart tego  🤣
.
glanek, dzięki 😉 zdecydowanie, jak koń zdrowy, to reszta jakoś idzie 🙂
Nigdzie nie znalazłam podobnego wątku o wędzidłach dla zimnokriwstych. Napiszcie jakie macie rodzaje i rozmiary ( dołączcie też wiek konia i płeć). Szukam wędzidła dla 2 latki kobyłki. Mam problem z doborem rozmiaru.
Włóż centymetr do paszczy i zmierz. Wbrew pozorom większość z nich mieści się w 14,5 ale nie wiem jak totalne monstery ogiery 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się