kasztankaija widać,że Twoje konisko jest bardzo szczęśliwe i czuje się kochana.Jak ma zacna kasztanka na imie? Burza dawaj swoje konisko 😀 A to Bastek nieśmiało pokazujący język i jego syn,któremu przykleił sie język na mrozie do ciągnika,na szczęście nic sie nie stało 😂
no właśnie, że imię już nie takie zacne, bo Kasia 😂, ale cóż mogę poradzić, ja bym jej nigdy nie nazwała tak. Myślałam nad zmianą, ale po pierwsze nie mam pomysłu, po drugie mam do paszportu już takie podała i takie zostało 🤬 Zawsze jak mówie jak sie nazywa to każdy myśli "konik do woza" ale jak na nią wsiadam to zmieniają zdanie :P
tu z treningów ujeżdżeniowych w Zbrosławicach
a tu jakieś sesjowo - łąkowe
Burza jestem zzakochana w Twoim koniu i tym komplecie 😍
kasztankaija na tej fotce z sesji na łace,wygląda jak pkz'ecik 😀 A co do imienia, to jestem zdziwiona,że w związku zaakceptowali takie imie, bo w moim jak widzą ,że ktoś chce nazwać konia ludzkim imieniem,to każa zmienic,lub sami zmieniają.Ale nie martw się u mnie jest klacz na którą wołamy Kaśka,ale w paszporcie ma zapisane Pieszczocha (ulubienica mojego taty) strasznie rozpieszczona,była niegdyś Basia,a w paszporcie Balbina 😀
Burzaech takie te dzieci są,póki nie sprawdza czegoś na własnej skórze,nie uwierzą ze może zaboleć 🙄 Może i Twoje konisko nie jest "spasione",ale za to świetnie wygląda pod siodłem, a ten irokezik pogrubia mu karczek 🙂 Alez Wy cuda wyprawiacie z tymi ziemniakami,mój Basti jak sie uprze to klękajcie narody,czasem bez bacika nie ruszy się z miejsca,z czasem przywykłam,że to uparty typ, pod względem jazdy na nim, i dałam mu spokój z bardziej ambitna jazdą.
My dobrze kłusimy, zagalopowania tez całkiem dobrze wychodza,ale skubaniec, jak mu coś nie spasi to idzie w druty,ostatnio porwaliśmy zagrodę,a że był akurat włączony prąd to troszke miska popieściło i ruszył galopem,sytuacja została dośc szybko opanowana 😀iabeł:
Magdzior a ile Reszka liczy sobie wiosenek? Gdyby nie te szczoty oraz bujny ogon i grzywa,byłabym w stanie uznac ja za baaardzo zadbanego małopolaka,ach,zapomniałam,zadek tez bardzo ładny 😀
Dziękować🙂 A ma 13 wiosenek🙂
Kasztankaija ale piękne konisko! Prosimy o więcej zdjęć jest cudna😉
kare_szczescie tak, jakieś 30 - 40 min kiedy nie ma korków 🙂 a narazie pracujemy, i pani trener do nas przyjeżdża, ale może latem się na coś wybierzemy
Z okazji świat,życzę Wam zdrówka -dla Was i waszych ciepło i zimnokrwistych pupili, udanych startów,samych dobrych dni,duzo radości i miłości oraz,żeby przyszły rok był łaskawszy od minionego :grupa:
Qń, witaj! 🙂 Po Rusałce dopiero na ostatnim zdjęciu widać jaka ogromna maszyna 🙂 a łaciata boska! Gdzie taka hala, to chyba adaptowany budynek? Fajnie oświetlona 🙂
Qń witaj w naszym zacnym gronie 🙂U mnie z pastwisk zostały usunięte wszelkie drzewa,właśnie po to żeby konie sie nie tarły,czasem robiły to zbyt "namiętnie" i były pokaleczone. Mały 🚫 Manta masz ładniutkie siodełko 🙂
kurczę tyle tu ładnych koni po świętach widzę, że aż się zawstydziłam. a właśnie na świętach będąc skołowałam foty z zeszłego roku, z jazdy na grubej.po tych waszych pięknościach chyba ich nie wstawię...